28
Gainward Geforce 5 TI 5500 256 MB
-
[Walaki]D`Lair #28 Meg a hűtés milyen gáz már!!! Tisztán látszik rajta hogy 1. a kettő ugyanaz , csak a felirat más, 2. Az egy procihűtő. -
#27 Épp ezt mondtam :) -
#25 Lehet L alakú pöcök a végén, nade ilyen?!? -
[Walaki]D`Lair #24 De az AGP lábak a legszebbek :DDDDD az a kis L alakú pöcök a végén :DDDDD -
[Walaki]D`Lair #23 És hol van a kártya végén lévő aluminium baszon az a kis felső elhajlás ahol be lehet csavarozni a házba ? :DDDDDD degáz -
[Walaki]D`Lair #22 Néztétek figyelmesen a képet? annyira szar. :DD Ha lenne a "kártyán" DVI, akkor nem férne el a kisebb borda+venti :)))))))) Nagy állat aki ezt összevágta..... +hogy a Ramok nincsenek hűtve... ekkora blődli stupid baromság :DDDDDDD -
#20 Accuview AAAAA
Ez mi az isten? Accuviewet anti aljasnál láttam, de az csak két darab A -
#19 Ja, mellesleg a forrása Index, Prohardver -
#18 Tudom, ugyanis a Parheliáról szóló cikkben mutatták, hogy az a kép mekkora marhaság :) -
#16 Meg az AGP csati is túlságosan foghíjas:)
-
#15 Jaja, és ilyen közel lábas RAM-okat nem lehet rakni:)
-
Borg #14 Ez olyan mint 8500on a SLOWVISION:) -
TheZsenyka #13 256byte GPU? nem bit? -
TheZsenyka #12 Not high but low scores in 3DMark2001... -
TheZsenyka #11 Nem gyors de lassú technológia... milyen kamu duma már... -
Cameron #10 Angol-Magyar szótár kell? -
TheZsenyka #9 Not fast but slow technology II -
vrob98 #8 Zsir eredeti kep, a gravis fogja gyartani azert ilyen pirosas a szine.
Speckok:
nfiniteFX III
LMA III
Accuview AAAAA
nView II
VPE II
PowerMizer II
Not fast but slow technology II
256byte GPU
Double coolers
Full auto stop -
Anee #7 Bilux ez sajnos több helyen is hibába ütközik...Ugyebár a következő card már nem geforce lesz hanem valami más ad1 ad2 túl rövid azaz nem teszi lehetővé a nagy frekvencián való működést pedig a 0.13nak az lesz a haszna ad3 az új kártyákon kivétel nélkül BGA ram lesz
Relaks:amúgy a matrox kártya is bga-s lesz ha figyeltél volna előzetes abban leirták hogy a 256-bit es DDR a BGA rammal érhető csak el:-)
szóval egyikne se jó ez a kártya:-) -
#6 Csak mer láttam hasonlót a Matrox Parheliáról is.
Valami speckót tucc mondani? -
#4 Nem fake a kape? -
#3 Nekem Minesweeper-hez kellene, nem tudom megfelel-e? -
#2 ezen futni fog a lode runner? -
Bilux #1
Nesze nektek nvidia fanok!