110
Ez nem lehet igaz...
-
Sith #63 Csak egy kérdés: ha utálod a fantasyt akkor miért jöttél ber ide egyáltalán? rajtad kivül még pár milionan utálják pármilioan szeretik...
én is utálok jóőár dolgot mégse járok be a forummokra hogy pld a Formula 1 2002 egy szar mert én nem szeretem az autós játékokat.. érdekes huzáslenne amugy gey kéréds ha utálod a fantasyt akkor minek nézted meg a filmet? -
#60 Hehe, ez a Jay es Silent Bob strikes back c. filmben volt, ezt irtak be valaszkent a filmuket bojkottalni akaroknak a netre:))) -
TheZsenyka #59 Van akit megterhel az olvasás, van ilyen. -
Sith #58 Hunter egyéni szoc problem gondolom... amugy az ismerőseim körében azok a kik egyáltalán olvasnak mertaz is ritkaság mamár az a zelfogadott hogy a könyv az esetek többségében sokkla jobb mint a film.. a LotR is ilyen, nem a filmet szidom de ha mindent bele akrtak volan teni ak csak az első könyből lehetett volna egy 3 részes sorozat...
az edigi legdurvább csalódásom mondjuk könyv film terén a starship troopers volt.. de hát ez van sajnos ezt kell szeretni :( -
#57 tudom miről maradtam le de nincs kedvem hozzá így sem sajnos... -
#56 Nekem nagyon tetszett hogy ilyen részletesen le van írva a könyvben a környezet mivel a 2. 3. kötetben így sokkal izgalmasabb. Az első tényleg unalmas volt kb. a feléig, a legtöbben itt szokták abbahagyni pedig nem tudják miről maradnak le... -
#55 amúgy én lehet hogy hibás gyártmány vagyok de egy filmet jobban át tudok érezni mint a könyveket, talán éppen azért mert nem jól vannak megírva. talán később már tetszett volna a lotr is de nem volt türelmem "kivárni"
amikor egy filmben valakin kitörnek az érzelmei az sokkal hatásosabb mintha csak olvasol róla! én még könyvön nem sírtam... -
#54 csakhogy a világ alapos megismeréséhez nem muszály sorozatosan azt tárgyalgatni hogy a fák hogy kerítik be öket meg hogy "jön egy kis domb aztán megint völgy aztán megint domb..." és így tovább. ez egyáltalán nem kellett volna. ha a világot akarod megismerni akkor meg olvasd el a szilmarilokat! szia! -
#52 én se olvastam a könyvet csak az első fejezetet valami rettenet unalmas már az eleje amikor menetelne 5 oldalon keresztül abban a nyomorék erdőben szóval az egészet egy olyan könyvben is meg lehetett volna írni nem kellett volna a tészta me ga melléduma...
na most nehogy rámtámadjatok nem utálom a LOTR-t de engem a könyv nem kötött le viszont a film...eszméletlenJÓÓÓ:) -
#51 nem azért utálja mert konzolos k...ög?:))) -
#50 ne izgulj ugy is kitalalnak valamit lesz belole sorozat vagy meg 3 resz vagy akarmi de valamit kitalalnak hogy tobb penzhez jussanak -
olaj #49 Gyűrűk Ura visz mindent a saját kategóriájában.És el kell olvasni könyvbe is,márcsak a kimaradt részek miatt is!!!!!Kár hogy nincs több rész... -
Sith #48 szerinte mazért mert nem olvasta a könyvet és nem értette az egészet hogy mitmikor miért... -
#47 miért? -
Xboxman #46 fúj de utálom a Gy.U-t bazee:) -
#45 Én még a HardWired-ről szedtem le. Ott még biztos fent van. -
DEx- #44 Marmint mas link.
Mert az mp3portal lassu nekem -
DEx- #43 Trailerről nincs linketek ? -
#42 Már beszéltünk róla korábban. Tényleg fantasztikus lesz! -
netrunner #41 Most láttam az első előzetest a második részből!
Nagyon király lessssssz a fiiiillmmmm!!!!!!!!!! :)))))))
Az mp3portálról leszedhető! -
#40 Anyam add el a hazat:))) Ekkora baromsagot!
Majd a film cime ez lesz:
Minas Tirith es Minas Morgul
Egy csapasra megoldotam a problemat! -
#39 heh értelme egy szál se: nem hoz fel nyomos érveket:))) -
#38 Haha, mintha Mikey is fölkapta vlna a vizet:
"Listen up you fucks, whoever is stupid enough to think the name should be changed can eat my shit, then shit out their shit, then eat their shit thats made out of their shit and my shit. \m/ "
Muhahaha! -
NightBagoly #37 :))))
Eléggé várom ezt a filmet, állítólag "meleg" lesz :) -
#36 to Jimmy:
Hülyének nézel? Tudom, hogy meghalt! Ennyire nem vagyok mozdonyarcú, de zet úgy látszik az 5000 emberke nem tudja aki a név ellen tiltakozik! -
TheZsenyka #35 -
TheZsenyka #34 3592. Joshua Guerin, Voice of Free Will You have failed. Misguided individuals such as yourself are the reason I exist. It's not your fault, and it's okay. But think about it for a moment. There is no way the two can be in any way related. -
Ramza #33 Amúgy a hozzászólások tényléeg jók :) -
Ramza #32 Oké, ne az összes amerikait szidjuk, hanem csak azt a "kultúrát", ami kitermeli ezt a néhány barmot :) -
Ramza #28 Egyetértek azokkal, akik azt mondják, hogy néha a primitív fasz amerikaiak gondolkodása hihetetlen mélységekbe képes alámerülni.
Meg vagyok győződve, hogy ezeknek az "embereknek" fogalmuk sincs, hogy a filmnek egy könyv az alapja, ami több mint fél évszázaddal ezelőtt íródott.
Azt hiszem online petícióban fogok tiltakozni az amerikai hülyeség ellen -
netrunner #27 Ez tipikus amerikai viselkedés...
És ha át kéne nevezni, mire neveznék át?
"A két valami"?
Valahol tisztelni kell az alkotót is nem? -
tomcs #26 ize.. most oszinten sajnalom azokat akik meghaltak a wtcnel meg minden.. de azert ne felejtsuk el hogy pl a vilaghaboruk barmelyike, a szovjetek nepirtasai, a kozepkori jarvanyok, stb mellett ez 1 kis semmiseg... csak epp ezek mar regen voltak. ennyire azert nem kene elszallni, a lotr nem 1 mai darab maga se.. na ennyit errol.. -
#24 De ez abszurd !!! Már több mint 50 éve ez a címe! Inkább Tolkiennek kellene a BinLadennél és New York-nál reklamálni! -
Sith #23 Jmm nem tudom de legutóbi hireim szerint pár ezer támogatója van, a világ netfelhasználoi közül ez elenyészöen kevés.. -
#22 Ekkora barmokat! :\ -
#20 AMERIKA! ez itt AMERIKA!!! az idióta barmok -
#18 "A világ" alatt a történet fantasy világát értettem természetesen :] -
#17 A világ megalkotása és ezáltal a könyvek megirása, az kétségtelenül az volt. Viszont az emberi történelem és az emberek idiota világával kár keverni, vagy akár csak ürügyként felhasználni tolkien örökségét.. -
#16 lehet hogy egyesek azt hiszik a lotr történelem...végülis valamilyen formában ez igaz!:)) -
#15 Az egyház magasról tesz rá.. Pár emberke unatkozott - és mivel valamelyik héti hir alapján, miszerint ujabb támadásokra számit az fbi - kitalálta, hogy legyünk hiresek, és tépjük fel a sebet ujra, mert az de fasza dolog.. Körbenéztek gyorsan, mibe lehetne belekötni.. A rögbikapukra gondoltak elsőre, de mivel azok nem I I, hanem I-I alakban pompáznak, letettek róla. Aztán kitalálták, hogy mi lenne az egyházi duplatornyú templomokba kötnének bele, de belátták, nem fogják ezért lebontani a fél világot.. Aztán rájött valamelyik okoska, hogy kössünk bele valami olyasmibe, aminek az égegyadta világon semmi köze a történelemhez, a vallási fanatizmusokhoz, a valodi világhoz, a vallási és gazdasági ellentétekhez, egyszóval a GYU2-be..
Hát innen üzenem annak, aki kitalálta, hogy ha hasznosat akar csinálni, akkor keressen egy kötelet, meg egy erős faágat, és tegye a dolgát.. Hagyja békén a WTC-vel történtek ujra felemlegetését, elég lesz az majd az évfordulón szeptemberben..