Gyűrűk Ura 2. - A Két Torony

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
ne izgulj ugy is kitalalnak valamit lesz belole sorozat vagy meg 3 resz vagy akarmi de valamit kitalalnak hogy tobb penzhez jussanak
Gyûrûk Ura visz mindent a saját kategóriájában.És el kell olvasni könyvbe is,márcsak a kimaradt részek miatt is!!!!!Kár hogy nincs több rész...
szerinte mazért mert nem olvasta a könyvet és nem értette az egészet hogy mitmikor miért...

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

magus
miért?

fúj de utálom a Gy.U-t bazee😊

\"Life is around you and in you.\"

Rip
Én még a HardWired-rõl szedtem le. Ott még biztos fent van.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Marmint mas link.
Mert az mp3portal lassu nekem

Nikásze peeri menó

Trailerrõl nincs linketek ?

Nikásze peeri menó

Rip
Már beszéltünk róla korábban. Tényleg fantasztikus lesz!

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Most láttam az elsõ elõzetest a második részbõl!
Nagyon király lessssssz a fiiiillmmmm!!!!!!!!!! 😊))))))

Az mp3portálról leszedhetõ!

a balettpatkány

Sephi
Anyam add el a hazat😊)) Ekkora baromsagot!

Majd a film cime ez lesz:

Minas Tirith es Minas Morgul

Egy csapasra megoldotam a problemat!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hun-ter
heh értelme egy szál se: nem hoz fel nyomos érveket😊))
Rip
Haha, mintha Mikey is fölkapta vlna a vizet:

"Listen up you fucks, whoever is stupid enough to think the name should be changed can eat my shit, then shit out their shit, then eat their shit thats made out of their shit and my shit. \m/ "

Muhahaha!

😊)))
Eléggé várom ezt a filmet, állítólag "meleg" lesz 😊
The Hedgehog
to Jimmy:
Hülyének nézel? Tudom, hogy meghalt! Ennyire nem vagyok mozdonyarcú, de zet úgy látszik az 5000 emberke nem tudja aki a név ellen tiltakozik!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

3592. Joshua Guerin, Voice of Free Will You have failed. Misguided individuals such as yourself are the reason I exist. It's not your fault, and it's okay. But think about it for a moment. There is no way the two can be in any way related.

Amúgy a hozzászólások tényléeg jók 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Oké, ne az összes amerikait szidjuk, hanem csak azt a "kultúrát", ami kitermeli ezt a néhány barmot 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Egyetértek azokkal, akik azt mondják, hogy néha a primitív fasz amerikaiak gondolkodása hihetetlen mélységekbe képes alámerülni.
Meg vagyok gyõzõdve, hogy ezeknek az "embereknek" fogalmuk sincs, hogy a filmnek egy könyv az alapja, ami több mint fél évszázaddal ezelõtt íródott.
Azt hiszem online petícióban fogok tiltakozni az amerikai hülyeség ellen

Ez tipikus amerikai viselkedés...
És ha át kéne nevezni, mire neveznék át?
"A két valami"?
Valahol tisztelni kell az alkotót is nem?

a balettpatkány

ize.. most oszinten sajnalom azokat akik meghaltak a wtcnel meg minden.. de azert ne felejtsuk el hogy pl a vilaghaboruk barmelyike, a szovjetek nepirtasai, a kozepkori jarvanyok, stb mellett ez 1 kis semmiseg... csak epp ezek mar regen voltak. ennyire azert nem kene elszallni, a lotr nem 1 mai darab maga se.. na ennyit errol..
The Hedgehog
De ez abszurd !!! Már több mint 50 éve ez a címe! Inkább Tolkiennek kellene a BinLadennél és New York-nál reklamálni!

Jmm nem tudom de legutóbi hireim szerint pár ezer támogatója van, a világ netfelhasználoi közül ez elenyészöen kevés..

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

The Hedgehog
Ekkora barmokat! :\

Randal
AMERIKA! ez itt AMERIKA!!! az idióta barmok

EqUiNooX
"A világ" alatt a történet fantasy világát értettem természetesen :]
EqUiNooX
A világ megalkotása és ezáltal a könyvek megirása, az kétségtelenül az volt. Viszont az emberi történelem és az emberek idiota világával kár keverni, vagy akár csak ürügyként felhasználni tolkien örökségét..
hun-ter
lehet hogy egyesek azt hiszik a lotr történelem...végülis valamilyen formában ez igaz!😊)
EqUiNooX
Az egyház magasról tesz rá.. Pár emberke unatkozott - és mivel valamelyik héti hir alapján, miszerint ujabb támadásokra számit az fbi - kitalálta, hogy legyünk hiresek, és tépjük fel a sebet ujra, mert az de fasza dolog.. Körbenéztek gyorsan, mibe lehetne belekötni.. A rögbikapukra gondoltak elsõre, de mivel azok nem I I, hanem I-I alakban pompáznak, letettek róla. Aztán kitalálták, hogy mi lenne az egyházi duplatornyú templomokba kötnének bele, de belátták, nem fogják ezért lebontani a fél világot.. Aztán rájött valamelyik okoska, hogy kössünk bele valami olyasmibe, aminek az égegyadta világon semmi köze a történelemhez, a vallási fanatizmusokhoz, a valodi világhoz, a vallási és gazdasági ellentétekhez, egyszóval a GYU2-be..

Hát innen üzenem annak, aki kitalálta, hogy ha hasznosat akar csinálni, akkor keressen egy kötelet, meg egy erõs faágat, és tegye a dolgát.. Hagyja békén a WTC-vel történtek ujra felemlegetését, elég lesz az majd az évfordulón szeptemberben..
Na ha ezt csak most hallottátok, akkor a petícióval kapcsolatos véleményeket még nem olvashattátok :

"After reading this I am going to rename my pet dogs "North Tower" and "South Tower" in your honour. Maybe you could start a petition to have them killed too."

"Jesus Christ: I am petitioning my Father to rename the tower of Babel because it reminds me of the WTC."

"I made my wife have a breast reduction because her breasts always reminded me of the Two Towers."

"I myself am a big Elvis fan, and if they name the third film after the book title "Return of the King" i will start my own petition...."

"I hear that Peter Jackson added a scene of a dragon flying into one of the towers!!"

www.armed-assault.hu

hun-ter
heh nem jó vicc még ott is van net...
hun-ter
afrika?😊)
EqUiNooX
azért kiváncsi lennék kik tiltakoznak a cim ellen.. melyik földrész emberkéi..
hun-ter
egyesek nem szeretiki tolkien bácsit ennyi az egész mert nem hiszem el hogy ennyire hülye emberek lennének...
magus
hát ez kész. Hihetetlen hogy ilyen emberek vannak

Rincewind
Ez már lefutott ügy! Simán úgy ment a trailer, hogy Two Towers!
Dj N-Ice
Szerintem ez totál baromság, mivel az EREDETI Tolkien mûnek is ez a címe, tehát nem értem mit háborognak ezek a tagok.....

\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))

Dj N-Ice
Na h ehhez szóljatok hozzáááá.....

\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))

Dj N-Ice
Online petícióban tiltakoznak A Gyûrûk Ura második részének címe ellen, mivel a Két torony az aláírásgyûjtés kezdeményezõje szerint a World Trade Center elleni terrortámadásokra utal.