FlashGet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most telepítettem újra a gépet, visszaraktam ugyanazt a flashget-et, amit elõtte is használtam (1.9.2), de nem tölt le csak 45,8-45,7kb-es kis fájlokat.
Be van írva a DATA-s belépõm, eddig is így használtam.
Kipróbáltam az ORBIT Downloadert is, az is ezt csinálja.
Ugyanaz az op. rendszer mint elõtte:Windows 7, és ugyanúgy Mozillát használok mint eddig.
A tûzfalat kikapcsoltam-bekapcsoltam, de nem segít.
Mi a baj???
A 8mbit-es vonalamon nem hajalndó csak 256-tal szedni a fájlokat...
Pedig a beállításoknál mer kézileg is próbáltam nagyobb értéket megadni, de semmi...
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
Még ha kicsit késõn is... Pont ez a legegyszerûbb vele wazze.
Mivel angolul használom:
1; File menü
2; Itt "Add batch download;
3; Címet megadod, pl: http://www.akarmi.hu/(*).jpg
4; From mezõbe megadod hogy pl. 100-500 között legyen az érték, ezt berakja a (*) helyére és annyi....
Full HD 1920x1080, ATI Radeon HD5770, Win 7 x64
nem tudja vki hogy a Flashgettel hogy lehet weblapok flash-jét leszedni?
Nothing is True, Everything is Permitted
Köszi.
天使たちは私を見守る
MSI PRO Z690-P Pro DDR4/ i7 - 12700k 3700@5000/ NZXT KRAKEN X62 /32Gb G.skill DDR4-4000Mhz /Inno 3D RTX 3070 Ichill X4 /Samsung 980 pro 1TB/
Eszközök > Beállítások > Schedule/Event > Sound : Enable sound - pipa ki.
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
PRóbálok tölteni a progival, most vistam van, eddig minden jött le rendesen, most kb letölt 10 megát utána 3 perc szünet kb aztán megint tölt...megint abbahagyja...
mi lehet a probléma?
!Forza Ferrari!
Chaos Anno Domini
és telepítés után sehol nem kért Key-t, nem is találom, hogy be lehet-e egyáltalán írni vhova. esetleg ha nem kért, akkor szükség sincs rá?
c2d6400@3400MHZ, ds3,wd160 sataII, Hd 4870 stb...
(wanadoo-rol töltök)
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
azt be lehet állítani flashgetben h a rapidshare-rõl szedjen és kihagyja azt az 1 órát és utána újra szedje?
These are my friends, see how they glisten...
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
sazl : c
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
hat ennyi, OLYAN verzio kell ami nem tesz fel, menj el a sitera, ketfele van a fizetos meg a nem fizetos (tele gannyal) valaszd a fizetoset es keress a trinsic.org-on serialt..
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Amúgy Flashget is jó, nekem is fent van, igaz gyakorlatilag csak dísznek .. 😊
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu