15
  • Tompi
    #15
    Ugy erzem Bush alatt megsokszorozodott a kulfoldi kulfliktus! Amig Clinton volt a fonok, addig mast sem lehetett hallani, mint azt a kis oralis dolgot... Bush 1.5eve van hatalmon es a kovetkezok tortentek(javitsatok, ha rosszul emlexem):
    - Kioto-i egyezmeny ala nem irasa.
    - Engedelyezte az alaszkai olajfurotornyok epiteset, semmibeveve a kornyezetvedelmet
    - Egy rakas szen+olaj eromu epiteset kezdemenyezte.
    - Volt az a gond a kinaban lalott lopakodoval
    - megtamadta(tamadja) a szerencselten arabokat
    - Iszonyatos osszegu szerzodesek a fegyvergyarakkal (pl lockead martin)
    Mindez masfel ev alatt??? Ebbol nekem az jon le, hogy mekkora erdekeltsege van az olaj es a harcaszat teren.

    Imre: pl ott van meg az orvostudomany, gentechnika. A 6sereg most kezdi alkalmazgatni azokat, amit a civil eletben feltalaltak.(nem is beszelve arrol a gagyi FPS-rol, amit a minap adott ki az USA :)
  • tomcs
    #12
    az a rohej hogy nem lovoldoznek egymasra.. 1xuen csak adjak a penzt bele
  • Tompi
    #11
    Vicces, de az emberek komolyan azt hiszik, hogy ilyenekre szukseguk van... Tisztan latszik, hogy Bush-nak erdekeltsege van a hadiiparban, meg az olajiparban. Amiota Bush van 'uralmon' azota mast sem hallani, mint hogy mennyi penzt forditott a fegyverkezesre, meg, hogy hogy tiporja sarba a kornyezetvedelmi torekveseket.
    Komyolan ilyeszto, hogy egy vilaghatalmat ennyire a penz mozgasson! Egyre kevesbe latom optimitsan a jovot. (Cyberpunk +DeusEx rulez. :)
    Emberek mi lenne ha ezt a penzt a tudomanyra, gyogyszerekre, 3-ik vilagbeli orszagok segitesere hasznalnank, ahelyett, hogy egymasra lovoldoznenk (arra ott a QuakeIII :)?
  • Efreet
    #9
    minden fegyverfejlesztésre szánt energia elöbbutóbb átkerül a civil felhasználásba. ha nem lenne háborúskodás, nem lenne fejlödés. szarul hangzik, de ez van, ilyen az emberiség természete. viszont ezért van teflon, lézer, mikrohullámu sütö, müholdas tvadás, ....
  • JZO
    #7
    miért fegyverket kell fejlesztenie ezekenek a pöcs jenkiknek? Ahelyett, hogy energiaforrások felkutatásával lennének elfoglalva meg haosnlókkal... bővenvan tennivaló, ezek meg fegyverkeznek
  • Kosh
    #6
    Vigyázni kell.... ezek a műholdak remek szolgálatot tehetnek a hacker beállítottságú terroristáknak, akik ha megszerzik egy ilyen fölött az irányítást sokkal nagyobb pusztítást tudnak véghez vinni mint ha távközlési műholdak megkaparintásával a BBC helyén Lagzi Lajcsi Dáridóját nyomatnák :)
  • Diver
    #5
    Ez a Predator nem nagy szám, a Yugók vagy ötöt, hatot lelőttek a bombázások alatt:-))))))))))
  • Bekomman
    #4
    A rohadt unitarista jenkiknek végre meg kéne mondani hogy vége a hidegháborúnak.
  • tomcs
    #2
    "Bár sok ország csak szerény űrfelszereltséggel rendelkezik...."
    ebbe beleszamitanak a szimulatorjatekok meg a szojuz makettek is? :)))
  • Laci73
    #1
    A terrorizmus elleni harc (no és a globális elsőbbség) legideálisabb eszközei: egyenlőre legfeljebb csak az oroszok számára elérhető ezen fegyverek elleni védekezés.