Formula 1 - EA Sports
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemtudom melyikrõl, elég gyenge elméjû volt aki nyitotta😄 ezek jöhetnek szóba: f1 2000, 2001, 2002, challenge 99-02. Challenge topikja aktiv mivel az a legujabb és legfelkapottabb, legjobb f1es gém a mai világon igy ha valami bajvan oda irj..
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
@
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
@
mondjuk nem árt konfigurálni kicsit
amivel már kezdõként jól lehet haladni, ha minden help OFF, kivéve az abs és a stability (?)
ja, és a sebváltó se legyen full manual
Riszpekk
HBO, Rtl Klub reggeli, meg a tudományos csenelek 😊
de majd bepótolom, mert kíváncsi vagyok az összefüggésre
Riszpekk
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
url:http://www.nexus.hu/ams//freak.gif
😊
Riszpekk
Riszpekk
#21 & #22!
Úgy látom, hogy szoktatok internetezni, úgyhogy ha nem hisztek nekem, akkor talán látogassatok el a www.easports.ea.com címre, azon belül pedig nézzétek meg az F1 2001 screenshotjait, és máris észre lehet venni, hogy ezek onnan valók!!!!!!
novie te mit szólsz ehhez, amit mondtam????
Nem tudna valaki megszánni egy UBI F1 RACING CHAMPINOSHIP-pel. Összes szeretném hasonlítani vele az F12002-t, azt hallottam jó, demót már láttam.
Elõre is köszi
pörgõ kerekek csere közben is, föld mosott szar, a háttér ben tudom mi akar lenni, az emberek bugyután néznek ki, a kocsi homály.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu