54
Formula 1 - EA Sports
-
#54 ez ha jóóllááátom:D nem nfl topik igy itt tuti mégjobban nemfognak válaszolni:)
Nemtudom melyikről, elég gyenge elméjű volt aki nyitotta:D ezek jöhetnek szóba: f1 2000, 2001, 2002, challenge 99-02. Challenge topikja aktiv mivel az a legujabb és legfelkapottabb, legjobb f1es gém a mai világon igy ha valami bajvan oda irj.. -
#53 ez a Formula 1 topic melyik F1ről szól? összesről? -
#52 Kapjak... de apámnak ez kell Karácsonyra (hogy inditsam el neki NFL 2005/06-t) ugyhogy ha vki ir megoldást akkor utána kapjak nyugodtan 1 büntit... mellesleg szívmelengető ez a jóindulat... -
#51 remélem kapsz legalább egy büntit... -
#50 hi all! kéne 1 kis help NFL 2005höz! (2006al uez van...) Na szóval: CD berak (vagy Mount image) utána megjelenik egy képernyő, ott installation és install. egyszer-kétszer bevillan kurzor mellet a homokóra majd intha töltene a gép, ám utána semmi... Ctrl+Alt+Delete-nél Folyamatok fülnél ott van hogy Madden05.exe (gondolom 2006nál ott lenne Madden06.exe de az már le van törölve és akkor még nem néztem itt meg) de 0%os proci használat és kb.5MB memóriát foglal. ha többször próbálom installt akkor többször lesz ott a Madden05.exe... EA Sportos játékból F1 2002 van még meg ami viszont megy. Madden NFLekkel van gond :(. NFL 2005-ös topic kihalt, 2006oson meg nem válaszolnak azért itt kérdeztem. PLS ötleteket PÜben de ha oda mégsem akkor ide irjatok. 1 EAs játék van fenn a gépen: NFSMW -
dev!l #49 valakinek volt mar safety car ben verseny kozben? -
#48 mármint a játék átlagos, csak az irányítás
mondjuk nem árt konfigurálni kicsit
amivel már kezdőként jól lehet haladni, ha minden help OFF, kivéve az abs és a stability (?)
ja, és a sebváltó se legyen full manual -
#47 pedig brutál jó kormánnyal! -
dev!l #46 Nem tudjatok hogy tenyleg van e az f1 2002-be safety car???? mert en lattam par kepet rola :) -
#44 ja, én olyat nem nézek :)))))
HBO, Rtl Klub reggeli, meg a tudományos csenelek :)
de majd bepótolom, mert kíváncsi vagyok az összefüggésre -
#43 ruha márka. musictv-n szokott lenni. -
#42 ha tudnám, mit kellett volna látnom...... :)))
mi az a kenvelo? -
#41 nem lattad még?:) -
#40 ???????
micsoda? -
#39 kenvelo reklam.:) -
#38 nem tudom
mi ihletett? -
#37 tudod mi ihletett? -
#36 :) -
#35 THX!!! :DDDD
Így már tökéletes! -
#34 Kérésed számomra parancs
url:http://www.nexus.hu/ams//freak.gif
:)
-
#31 naná! már csak fekete háttérrel és Arial fonttal lenne szebb, de leszarom, a szmájli a lényeg :DDD -
#30 megkaptam a leveled! biztos teccik? -
#29 nekem mindegy, én nem szoktam F1-gyel játszani, de remélem, hogy lesznek hozzá ütős modok -
#27 a GP4 törésmodelljétől nem félek, a video első 5 másodperce meggyőzött....... -
Homaly #23
#21 & #22!
Úgy látom, hogy szoktatok internetezni, úgyhogy ha nem hisztek nekem, akkor talán látogassatok el a www.easports.ea.com címre, azon belül pedig nézzétek meg az F1 2001 screenshotjait, és máris észre lehet venni, hogy ezek onnan valók!!!!!!
novie te mit szólsz ehhez, amit mondtam????
-
#21 hát pedig a demo ugyanígy nézett ki........ -
Homaly #20 Csak mondom, hogy ezek a képek az F1 2001-ből valóak, és fent voltak még tavaly az EA Sports honlapján!! A 2002 tuti nem így fog kinézni!! -
#19 Udv!
Nem tudna valaki megszánni egy UBI F1 RACING CHAMPINOSHIP-pel. Összes szeretném hasonlítani vele az F12002-t, azt hallottam jó, demót már láttam.
Előre is köszi
-
#18 egy kurva szép van a Le mans 24-ben, a pit crew akcióban....
ja, ON -
#15 Hát az a boxos kép jobban megnézve katasztrofális...
pörgő kerekek csere közben is, föld mosott szar, a háttér ben tudom mi akar lenni, az emberek bugyután néznek ki, a kocsi homály. -
#12 Ebben igencsak igazad van.
-
#5 en is igy gondolom.
de ez meg csak nem is nez ki jol....
-
#4 szerintem, ha már F1, akkor GP4.... -
#3 pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
-
#2 mi a login oda? -
novie #1 Brutalis lett sztm, most toltottem le Dakotarol
Par kep: