54
Formula 1 - EA Sports
  • Istencsászár
    ez ha jóóllááátom:D nem nfl topik igy itt tuti mégjobban nemfognak válaszolni:)

Nemtudom melyikről, elég gyenge elméjű volt aki nyitotta:D ezek jöhetnek szóba: f1 2000, 2001, 2002, challenge 99-02. Challenge topikja aktiv mivel az a legujabb és legfelkapottabb, legjobb f1es gém a mai világon igy ha valami bajvan oda irj..
  • armageddon666
    ez a Formula 1 topic melyik F1ről szól? összesről?
  • armageddon666
    Kapjak... de apámnak ez kell Karácsonyra (hogy inditsam el neki NFL 2005/06-t) ugyhogy ha vki ir megoldást akkor utána kapjak nyugodtan 1 büntit... mellesleg szívmelengető ez a jóindulat...
  • M@TriX
    remélem kapsz legalább egy büntit...
  • armageddon666
    hi all! kéne 1 kis help NFL 2005höz! (2006al uez van...) Na szóval: CD berak (vagy Mount image) utána megjelenik egy képernyő, ott installation és install. egyszer-kétszer bevillan kurzor mellet a homokóra majd intha töltene a gép, ám utána semmi... Ctrl+Alt+Delete-nél Folyamatok fülnél ott van hogy Madden05.exe (gondolom 2006nál ott lenne Madden06.exe de az már le van törölve és akkor még nem néztem itt meg) de 0%os proci használat és kb.5MB memóriát foglal. ha többször próbálom installt akkor többször lesz ott a Madden05.exe... EA Sportos játékból F1 2002 van még meg ami viszont megy. Madden NFLekkel van gond :(. NFL 2005-ös topic kihalt, 2006oson meg nem válaszolnak azért itt kérdeztem. PLS ötleteket PÜben de ha oda mégsem akkor ide irjatok. 1 EAs játék van fenn a gépen: NFSMW
  • dev!l
    valakinek volt mar safety car ben verseny kozben?
  • FREAK
    mármint a játék átlagos, csak az irányítás

mondjuk nem árt konfigurálni kicsit

amivel már kezdőként jól lehet haladni, ha minden help OFF, kivéve az abs és a stability (?)

ja, és a sebváltó se legyen full manual
  • FREAK
    pedig brutál jó kormánnyal!
  • dev!l
    Nem tudjatok hogy tenyleg van e az f1 2002-be safety car???? mert en lattam par kepet rola :)
  • FREAK
    ja, én olyat nem nézek :)))))

HBO, Rtl Klub reggeli, meg a tudományos csenelek :)

de majd bepótolom, mert kíváncsi vagyok az összefüggésre
  • Ams
    ruha márka. musictv-n szokott lenni.
  • FREAK
    ha tudnám, mit kellett volna látnom...... :)))

mi az a kenvelo?
  • Ams
    nem lattad még?:)
  • FREAK
    ???????

micsoda?
  • Ams
    kenvelo reklam.:)
  • FREAK
    nem tudom

mi ihletett?
  • Ams
    tudod mi ihletett?
  • Ams
    :)
  • FREAK
    THX!!! :DDDD

Így már tökéletes!
  • Ams
    Kérésed számomra parancs
    url:http://www.nexus.hu/ams//freak.gif
    :)
  • FREAK
    naná! már csak fekete háttérrel és Arial fonttal lenne szebb, de leszarom, a szmájli a lényeg :DDD
  • Ams
    megkaptam a leveled! biztos teccik?
  • FREAK
    nekem mindegy, én nem szoktam F1-gyel játszani, de remélem, hogy lesznek hozzá ütős modok
  • FREAK
    a GP4 törésmodelljétől nem félek, a video első 5 másodperce meggyőzött.......
  • Homaly

#21 & #22!
    Úgy látom, hogy szoktatok internetezni, úgyhogy ha nem hisztek nekem, akkor talán látogassatok el a www.easports.ea.com címre, azon belül pedig nézzétek meg az F1 2001 screenshotjait, és máris észre lehet venni, hogy ezek onnan valók!!!!!!

novie te mit szólsz ehhez, amit mondtam????

• FREAK
    hát pedig a demo ugyanígy nézett ki........
  • Homaly
    Csak mondom, hogy ezek a képek az F1 2001-ből valóak, és fent voltak még tavaly az EA Sports honlapján!! A 2002 tuti nem így fog kinézni!!
  • SarkanyfuaRUSH
    Udv!

Nem tudna valaki megszánni egy UBI F1 RACING CHAMPINOSHIP-pel. Összes szeretném hasonlítani vele az F12002-t, azt hallottam jó, demót már láttam.

Előre is köszi
  • FREAK
    egy kurva szép van a Le mans 24-ben, a pit crew akcióban....

ja, ON
  • Dikkma
    Hát az a boxos kép jobban megnézve katasztrofális...
    pörgő kerekek csere közben is, föld mosott szar, a háttér ben tudom mi akar lenni, az emberek bugyután néznek ki, a kocsi homály.
  • CHEAPBOY
    Ebben igencsak igazad van.
  • GAMECUBE
    en is igy gondolom.
    de ez meg csak nem is nez ki jol....
  • FREAK
    szerintem, ha már F1, akkor GP4....
  • GAMECUBE
    pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
  • ubi
    mi a login oda?
  • novie