America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viharmadár
Minden este arról álmodnék ha mernék,hogy becsöngetsz és felajánlodaz ingyen bekötött T3-at!
Mikor jössz már?
patacsi HUN
"mindenkitõl számíts arra amirõl álmodni sem mernél"
Hercule Patacsi

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Viharmadár
Mert te pont olyan vagy!
patacsi HUN
pedig azt tervezgettem (szöges bakancs - StiI le a földre - nagy ugrás StiI szájára) 😊))))))
de ha azt mondod akkor nem csinálom 😞((

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

StilI
MAximális színmélység van megadva??
StilI
Van ICQ-m 175535812, de aztán nem ráugrani a számra
patacsi HUN
1.nekem is ezt csinálja ée eddig nem volt = trackerben a hiba
2.ha nincs ICQ-d pótold (a fótum túlterhelt)

StilI
Valaki segííítsen pls...
StilI
neeeeee
patacsi HUN
én nem vagyok ilyen M3I3R
de sztem nem nálad van a hiba =pihi,halaszt

StilI
Edit Signiture alatt van olyan hogy: Signatur Background Image ? az mögött egy edit gomb ha saját képet akarok berakni, ha ráklikelek az editre hibaüzenet jönm ki
patacsi HUN
ups ez még nem volt amikor küldtem

StilI
De nemjutok oda
patacsi HUN
méret max 600x60
formátum csak PNG

StilI
mysql-database error
Database error in ArmyOps Tracker: Invalid SQL: SELECT imageid, imageextension, width, height FROM GamerStats_images WHERE userid = '51136'
mysql error: Kann Datei 'GamerStats_images.MYI' nicht öffnen. (Fehler: 145)
mysql error number: 1016
Date: 28.07.2003 @ 19:36
Script: /Tracker.php?action=background
Referer: http://aaotracker.4players.de/Tracker.php?action=sigedit&sid=
EZ A HIBAÜZENET
StilI
Sûrgõs segítség kéne srátzok , egy háátérképet szeretnék a bannerembe, meg is van meg minden, de ahogy ráklikkelek hogy edit, kiír egy hibaüzit, tehát odáig se jutok el hogy feltuggyam tölteni
Oké köszi

[negativ] Cirek
és mivel keresel szervert?
mert a játékba beépítet szerverkeresõ egy rakás szar....
töltsd le az All Seeing Eye-t

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Ezt megszívtam! Néztem a forumot miután lelõttek vissza akartam lépni. erre lõtt az emberem eggyet és lelõtte a társam...Ki is vágtak

zotyesz
Már csak egy a kérdés: Mikor?

ZsozS
hali! ezt most olvastam a gamespot.com-on:

America's Army v1.9 is on the way.

We stopped by the US Army's booth at Gen Con Indy 2003 to find that although the demo stations at the show were running the currently available 1.7 client of the Unreal-powered America's Army first-person shooter, the upcoming v1.9 update should be released "in a matter of days," according to a representative. The update will feature the new combat medic missions, and subsequent updates including v1.9 and later will include such features as improved character models and facial animations (including lip-syncing), as well as a new game interface.

America's Army is a first-person shooter powered by the Unreal engine that models regular army exercises as well as actual field operations. The game is freely downloadable and will be supported with future content additions in the future. For more information on the game, consult our previous coverage.

üdv!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Viharmadár
Vagy egy jobb gépet/kapcsolatot tudnék javasolni!De genyó vagyok!
zotyesz
Ha problémás a pinged, akkor a nagyobb nyitottab pályák valók Neked. Pl.: River Basin, Bridge SE, Mountain Pass, Radio Tower

StilI
Hmm, nektek jó a pingetek de látnátok az én szemszögembõl van az elején 2 db szerver amin 200-as a pingem ez a kettõ üres az utána következõ szerverek lehetnek üresek vagy telik 700 rajtuk a pingem
zotyesz
9000! 😊

M313R

►►^._.^◄◄

zotyesz
Én keddre, vagy szerdára számoltam ki. Ha minden jól jött ki, akkor nem volt baj az RC2-vel, tehát ma megcsinálják a véglegest. Ezt holnap elküldik a szervereknek, majd lehet letölteni.
Pénteken biztosan nem lesz, mert egyszer írták a Dev-ek, hogy hétvége elõtt egy nappal nem adnak ki semmit, mert ha gond van vele, hétfõig senki sem csinálja meg.

patacsi HUN
majd jön a szöveg, hogy:az RC2/24/5 szerverre feltöltése lözben hibát találtak benne, ezért elõre láthatólag aug.1.-31. vagy jövõ febr.29.
😞(((
csütörtök

csütöt hallottam..

Bridge se-n nem akar vki jáccani??

zotyesz
A FARP Raidrõl az jut esezmbe, amikor boldogult {HSF}-nek volt ott egy meccse egy horvát klán ellen. Álmomba se jöjjön elõ...

patacsi HUN
lent említett daráló 😊))))))

oké köszi

patacsi HUN
a kis lesipuskás 😊))

zotyesz
OK, csak akkor még nem olvastam.
Ja: Kérem uram, semmi gond nem történt.

Viharmadár
Most akkor mi is a helyzet?15-honorig vannak a training pályák, és utána?
StilI
Pl FARP Raid, POW Rescue
zotyesz
Melyik nap érkezik az 1.9? Kedd? Szerda? Csütörtök? A hónap végéig már csak ezek vannak. Lehet tippelni.

patacsi HUN
azért ment a "bocsi Z" mert StiI-nek ment 😊)

StilI
Mint az elõbb említettem az hogy az illetõnek jó a pingje ott nemjelenti hogy az enyém is
Mighty
Bazze en jol felreertettem. Aszittem min. 15 honor kell a belepeshez 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

patacsi HUN
látlak Vasilijlátlak

zotyesz
Ezt én már tudtam

patacsi HUN
bocsi Z

patacsi HUN
http://www.mohaa.hu/forum/meier/landor/index.php
vagy a trackeren láthatod ,hogy a magyar csapatból ki online.Ha beférsz hozzá és nem lövöd hátba (TK) biztosan szív esen lát.

mostmár igen

Más lát engem?? Mert én nem magam

M313R
Milyen pályákat szeretsz? mert elvileg csak a McKenna az amire nem tudsz bemenni 15 feletti honorral.

►►^._.^◄◄

zotyesz
Már ideje volt. Az én fragrate-em akkor esett marha nagyot, amikor pont a McKennán játszottam vérprofik ellen.

StilI
Legalábbis a 15 honoron felülieknek, ergó a kérdés amit már feltettem vagy nem a rookie-k csak leased szerveren játthatnak??