America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sokaknak van gondja de kevesen puffognak ennyit mint ami jó StiII-ünk. õt Abraxas küldte, hogy enyhítse a patch elvonás tüneteit. 😊)
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Jogosulatlan címhasználat
14. § (1) Aki mások elôtt ôt meg nem illetô címet használ, illetôleg kitüntetést vagy egyenruhát jogosulatlanul visel,
húszezer forintig terjedô pénzbírsággal sújtható.
(2) Aki mások elôtt
a) a fegyveres szervek hivatásos állományú tagjainak szolgálati viszonyáról szóló törvényben meghatározott szervek rendszeresített egyenruháját, rendfokozatát, jelvényét, kitüntetését, ezek utánzatát jogosulatlanul viseli, továbbá az e szervekre utaló feliratot, matricát ruháján vagy jármûvén jogosulatlanul feltüntet,
b) humanitárius, illetôleg egészségügyi szervezetek jelvényeit jogosulatlanul használja,
ötvenezer forintig terjedô pénzbírsággal sújtható.
(3) Az (1) és (2) bekezdésben meghatározott szabálysértés miatt az eljárás a rendôrség hatáskörébe tartozik.
Jó nehezet kérdeztetek.
Egyenruhát viselni zt a látszatot kelti, hogy valamilyen szervezethez (katonai, rendõri, stb) tartozol. Ezért megtévesztõ lehet. Viszont csak az az egyenruha, amelyen az illetõ szolgálati rangjának jelzése is szerepel (ha jól látom a sorok között), egyébként nem az. Persze lehet, hogy nagy hülyeséget írtam.
PECS?

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

IBANEZ UV777 Rulez
Megkérdztem egy katonatisztet (haver) mit mond a külföldi egyenruha viselérõl: szabadon hordhatod, de név és rangjelzést közterületen nem viselhetsz. Szóval azt a kapitányi rangjelzést csak a pályán és otthon tedd fel.
a Patch mérete igen erösen Loller 😊))
IBANEZ UV777 Rulez
(Jelelegi is használatban lévö uniformis ) 😄 nekem nagyon tetszik 😄 Abban megyek majd Airsoftozni 😄
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

IntelRecon:
Yet another 1.9 update from Abraxas:
Today I notified the Army and all of our partners that version 1.9 of America's Army is ready to go. We are now entering the final phase of release, as everyone coordinates to change over to the new version and distribute it to our download partners. There will also be a bit of testing that needs to get done on the servers before the launch. While I still cannot tell you the exact date and time for release, I can at least happily tell you that 1.9 has been completed. Please bear with us just a while longer as we get everything ready.
From #americasarmy
O_O
és holnapután tuti kint lesz az 1.9..

szerintem jó poén volt.. 
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"