America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patacsi HUN
cia
sokaknak van gondja de kevesen puffognak ennyit mint ami jó StiII-ünk. õt Abraxas küldte, hogy enyhítse a patch elvonás tüneteit. 😊)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
kapja is az ívet érte mindenkitõl 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

repro
ha ennyi bajod van húzzál CSzni

N0 TXT TLK PLZ!4!

StilI
Nembaj majd talán máskor
StilI
Nah übbertuti végre tuttam játtzani a magyarokkal :o)))), Tsak sikerült megtalálniuk azt a szervert amin a legroszabb a pingem :o(((((
Belton
Ehh ugylatom ZsoZs rajongo vagy

BF:2-3-4(oORedstarOo)

PsychoStarfish
Vagy itt is vagyunk 2-en 😄 Bridge_SE U.S. Army Official E 006

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

csak sima WC, nem?
egyébként tényleg figyelik az egyenruhákat, mikor pl megünnepeltük a leszerelésünket a haverom egy használatban már nem lévõ rendõrsapekot viselt és meg akarták bûntetni érte😊
zotyesz
most pl. U.S. Army Official E 166 (W.C. SE)

zotyesz
ja-ja, köztisztasági szabálysértés 😊

patacsi HUN
pössenteni sem szabad

still, ha meg akarod keresni hol játszanak a magyarok, akkor menj a trackeres oldalra, keresd meg a worldwar-ban a magyarokat és akinél zöld (online) jelet látsz klikkelj rá és nézd meg, hogy hol játszik...bár ezt már 10-en elmagyarázták elõttem...
The Garrett
már csak a letölthetõségi tesztelés van ....

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

StilI
És mit várjátok már azt a peccset, majd talán szeptemberre megkapjátok, lessz, még másodlagos, meg harmadlagos tesztelés, majd biztonsági tesztelés, aztán letölthetõségi tesztelés meg ilyenek
StilI
Jó volt skacok... Valamelyik megemlítette tennap hogy a WCSE-n nyomulnak a magyarok, felmentem, faszán ottvoltak, és nem telt bele 1 perc és az összes elment, háá érdemes ezéé megkeresni õket??
zotyesz
Szóval nem szabad.

zotyesz
Megvan:

Jogosulatlan címhasználat
14. § (1) Aki mások elôtt ôt meg nem illetô címet használ, illetôleg kitüntetést vagy egyenruhát jogosulatlanul visel,
húszezer forintig terjedô pénzbírsággal sújtható.
(2) Aki mások elôtt
a) a fegyveres szervek hivatásos állományú tagjainak szolgálati viszonyáról szóló törvényben meghatározott szervek rendszeresített egyenruháját, rendfokozatát, jelvényét, kitüntetését, ezek utánzatát jogosulatlanul viseli, továbbá az e szervekre utaló feliratot, matricát ruháján vagy jármûvén jogosulatlanul feltüntet,
b) humanitárius, illetôleg egészségügyi szervezetek jelvényeit jogosulatlanul használja,
ötvenezer forintig terjedô pénzbírsággal sújtható.
(3) Az (1) és (2) bekezdésben meghatározott szabálysértés miatt az eljárás a rendôrség hatáskörébe tartozik.

zotyesz
Semmit nem találtam ami büntetné. Szvsz, ha nem arra használod fel, hogy megtévessz vele valakit, akkor lehet. (de aztán ne reklamájon senki, ha nem így van)
Jó nehezet kérdeztetek.

zotyesz
Csak ötletem van:
Egyenruhát viselni zt a látszatot kelti, hogy valamilyen szervezethez (katonai, rendõri, stb) tartozol. Ezért megtévesztõ lehet. Viszont csak az az egyenruha, amelyen az illetõ szolgálati rangjának jelzése is szerepel (ha jól látom a sorok között), egyébként nem az. Persze lehet, hogy nagy hülyeséget írtam.

zotyesz
a helyes válasz: pffffffffffff 😊

zotyesz
Nem tudom, én nem találtam ide vonatkozó szabályt, de a srác ezt mondta. (bár én sem értem)

[Rush]
"rangjelzést közterületen nem viselhetsz" MER?

hTTp://ror.hu/

PsychoStarfish
nincs pöccs

ZsozS
na üdv a TANÁCSNAK!

PECS?

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Al Bundy23
hát de milyen má ha mész az utcán azt le "közlegényeznek"???? egy Sniper Örmestert?

IBANEZ UV777 Rulez

zotyesz
mi "MER?"?

[Rush]
MER?

hTTp://ror.hu/

zotyesz
Egyenruha téma:

Megkérdztem egy katonatisztet (haver) mit mond a külföldi egyenruha viselérõl: szabadon hordhatod, de név és rangjelzést közterületen nem viselhetsz. Szóval azt a kapitányi rangjelzést csak a pályán és otthon tedd fel.

zotyesz
OFF
Strahd_: mail ment, nézd meg odaért-e.

ON

patacsi HUN
erre majd ha megengeded emlékeztetnélek 😊)

Al Bundy23
Na engem má az sem érdekel ha bugos, csak adják már ki aztán hétvégén túlórában megcsionálják a hibákat, és hétfön kiadnak egy javitást hozzá 😊

a Patch mérete igen erösen Loller 😊))

IBANEZ UV777 Rulez

zotyesz
Õszintén szólva nem találtam semmit, ami tiltaná. (csak magar ne legyen, bár biztos nem az 😊 )

Strahd_
nem 😊 zöld szinü nadrág + felsö ejtöernyös + sniper bagde Capatin ragjelzéssel + ejtörenyös sapka 😊 barátnömtöl kaptam egy full egyenruhát 😄
(Jelelegi is használatban lévö uniformis ) 😄 nekem nagyon tetszik 😄 Abban megyek majd Airsoftozni 😄

repro
OFF
Strahd_ olvass Airsoft fórumot, ha már van.. 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

[HUN]Crassus
HA egyáltalán lesz hétfõn.................

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
Ez már unalmassá kezd válni"bit testing left"és hogy még mindíg nem tud pontos dátumot BLABLABLA hétfõnél elõbb ugysem lesz..........

Strahd_
Én nem 😊 tudod hiszem ha látom efektus 😄

cgett
mondjuk ezt a legutolsó utáni utáni utáni fázist eljátszották már egy párszor és már majdnem mindenki idegbeteg 😊
Strahd_
321 megás patch? mi ez? Windows Update 😊)

Strahd_
zotyesz de most békeidöben Budapesten 😊 Ha nicsn rajta önkényuralmi jelkép akkor flangálhatok bene igaz?

akkor lehet ráhibáztam hehe
Strahd_
nem amcsi van de majd 2rf egyenruhának azt veszek 😊) hoyg kibasszunk Flugával 😊))

cgett
Pedig nem is annyira vicc...

IntelRecon:

Yet another 1.9 update from Abraxas:

Today I notified the Army and all of our partners that version 1.9 of America's Army is ready to go. We are now entering the final phase of release, as everyone coordinates to change over to the new version and distribute it to our download partners. There will also be a bit of testing that needs to get done on the servers before the launch. While I still cannot tell you the exact date and time for release, I can at least happily tell you that 1.9 has been completed. Please bear with us just a while longer as we get everything ready.

From #americasarmy

Kermit: Size of the patch: 321 megs
Kermit: Size of the full install: 604 megs

O_O
amúgy belenéztem a kristálygömbömbe..
és holnapután tuti kint lesz az 1.9..
ehehehehe szerintem jó poén volt..
[HUN]Crassus
én pl. nem ugrottam be a Huszárnak csak TI TI !He He

patacsi HUN
de jó,hogy offline voltam 😊

PsychoStarfish
Hussars!!! Ne lódíts!

jah csak álmodtam....