America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
\"A fõszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
csak tegnpa 2szer újretette és reset sem segített,meg még valami hibakeresõt is lefuttatott de semmi
Én ilyen hibát még nem láttam. Szerintem vidd vissza a géped a boltba ahol vetted, mert ez elég durvának tûnik.
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1675 MHz with 511MB RAM
Video: No Video
Can't find 'ini:Engine.Engine.GameEngine' in configuration file
History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- InitEngine <- FMallocWindows::Free
ezt nekem mér írja hibának?? HELP VALAKI nem tudom mi lehet a gond:(((( hilyába teszem ujjra
jó pálya a bridge is,de leeht,hogy ott többet cheatelnek,mert néha oylan helyekrõl is eltalálnak,hogy na :D
ikszdé XD
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
tegnap toltam a hida páylán és ilyne faxa célzos fegyom volt tök jól si nézett ki ma megint jácottam uyganott és ilyne csunya volt olyasmi mint az m16
asszme a tegnapin vmi random vagy auto weapon volt
nem szép tudom,mert még fejlesztik,tegnap kezdték ezt az újat,de a fórum mûxik...ott leeht jelentkezni
mi az oldaluk,majd én is megnézem és kitanálk valami hülyeséget,hogy,miért lenne jobb,ha velünk lennél :D

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ikszdé XD