America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
Ez a beszolás se rossz .) berakom a bundy beszolás mellé .)

Strahd_
Nem is mert megszenvedett vele mig a szobájába bevitte 😊

Lacc
Whops azt hittem az elsõ nem ment el, most jól megköszöntem 😄
Lacc
Köszi szépen, meg a türelemet is 😉
Lacc
Köszi szépen, akkor biztos minden láma megkérdezte ezt aki betért ide, szóval thnx a türelmet 😊)
The Garrett
hehe amugy tökjót gameztünk 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
mindenkinek 😄D

The Garrett
csak ugy van értelme 😛

ird át az armyops.ini-ben ezt a részt

AuthTimeout=10.000000

vagy próbálkozz sokszor

vagy használd a zotyesz féle megoldást:
"Ez csak igazából a kiképzések eredményének feltöltésénél mûködött, a personall jecket-nél nem. Amikor töltöd fel az eredményt, (a Connecting... van kiírva) nyomsz egy Alt+Tab-ot. A desktopon kattintasz valamire (nekem My Computer megnyitás-bezárás volt), majd vissza az AA😮-hoz, és láss csodát, mentek az eredmények. Furcs de ez nekem mûködött, bár nem értem miért.
Mégegyszer a Personnal Jacket-nél viszont nem."
patacsi kolléga vajon mit szólna ehhez a ritka kérdéshez?😊
americasarmy.com oldalon regisztrálhatod magad
Lacc
Na már megvan, megtaláltam, csináltam accountot. De mikor be akarok logolni, Time out van... Chellom van, ohne tûzfal, nem volt valakinek hasonló problémája?
szerintem te is ott hibáztad el, hogy leugrottál a pallóról...pedig ott muszáj szépen lemászni (hátra arc és hátrálás)
biztosan nagyon lámának fogok tûnni a kérdés miatt, az az igazság hogy eddig nem jutott erre a progira idõ, pedig ahogy megjelent megvolt. hogyan kell megcsinálni az obstacle course-t ? pedig már mindent úgy csinálok idõre mint ahogy azt captain jack drill instructor elmondja és mégsem fejezem be a szögesdrót után, hanem mikor lejár az idõ újra kell kezdeni. hallottam hogy van vhol egy olyan peccs, ami az összes traininget megcsinálja. honnan lehet letölteni?

Lacc
Segítsetek plz még láma vagyok ehhez 😊 Most szedtem le a gamet, megcsináltam az elsõ traininget, megkaptam a sharpshooter medált, de aztán megakadtam mert nem tudtam bejelentkezni, hogy feltöltsem az adataimat! Hol kell regisztrálnom magam hogy bejelentkezhessek?
[Rush]
Jah és persze te voltál az SL

hTTp://ror.hu/

[Rush]
LOL

The Garrett
Mai lol történetem medicekrõl:

HElyszín Insurgent camp
szereplõk: Garrett, Inglud

HelyzeT:
Garrett Assaulton berombol az ellenséges vonalak mögé (közép rush). A Garázsban lelövik sárgára.
Elkiálltja magát hogy Mediiiiiiic.
a Fent említett medik pedig visszaír hogy No fuuuuck im Going in there!!!!!! sorry.

The Garrett
na ja de valahonnan az is szerzi a szerverinformációt. 😛

Slow
nemtom
aa nem olyan mint a cs, tudod 😉

The Garrett
jaja ez nem az. Nekem az kéne pl ahonnan az igname browser szerzi. Ez HL/cs ben pl publikus cím 😛

Slow
ja lehet ez ase központi....

Slow
ase ezt szkenneli:
195.156.109.234:27243
ha igaz....

The Garrett
>) Te kóstolgatsz engem 😊

Valaki nemtudja az Army Master serverek címét? mint ami CS ben a WON szerver? (magyarul ahonnan a progik lekérik a szerverlistát.

Slow
akkor csít 😛

The Garrett
hát én jobban észreveszek vele bárkit. Mondjuk erre (is) CS ben szoktam rá ott tényleg igaz hogy világítanak az emberek 😄

Slow
bocs, nem rád mondtam ,)
kipróbáltam és ez nem nagy különbség, csúnya erõs színek lesznek és kész, nem nagy elõny
aszittem glow meg minden

The Garrett
És most fedeztem fel: a Mirc scriptem látja/tudja refreshelni stb az Army szervereket!!!!!!!4
(egyelõre scak ugy ha manuálisan teszek bele ip-t :/

The Garrett
Mielõtt megköveznétek hogy CSítervagyok íme mirõl is van szó.

zotyesz
Én megyek

The Garrett
Én meg a wallhacket és az aimbotot tartom csítnek. EZ olyan dolog hogy akinek 29" os monitorja van az is CSíter mert 1920x1600 ban tud játszani.

Slow
kössz

Tikal
http://www.repulonap.hu/

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Slow
kicsit részletesebben? vagy link?

Tikal
Már a gépkonfigott álitgatom, meg intézem a hitelt, köcsög chello is szopat, mivel nem fizettem a netért már egy ideje, de e honapban remélem sikerül elintézni.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Atiti
De ZsozS +Én

Tikal
Kecskemétre nem jön vki? Igaz hogy Army blackhawk nem lesz mint az E3-on (bár magyar változata lehet hogy lesz 😊)) , de lesz Harrier meg F-15 😊

[Rush]
miko leszel normálisan?

Tikal
unokatesomnál

[Rush]
Hol vagy most?

Tikal
jol teszed 😊)

PsychoStarfish
Mint azt tegnap óta tudjuk, van egy worm (internetes féreg) ami a számítógépek leállását, újraindítását okozza, kihazsnálva egy Windows XP biztonsági rést.
Akinek ilyen gondja van olvasgassa :

microsoft patch ami megszünteti a biztosnsági rést:
http://download.microsoft.com/download/5/7/8/578edca5-7d72-4e19-9d41-79d1abda3be3/WindowsXP-KB823980-x86-HUN.exe !
frissités NAVhoz, olyan ami az ellen véd 😊
http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.mant.worm.html
eltávolító-progi:
http://www.sarc.com/avcenter/venc/data/w32.blaster.worm.removal.tool.html
egyéb link ahol irnak róla:
http://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=2&t=003289
http://www.microsoft.com/technet/treeview/default.asp?url=/technet/security/bulletin/MS03-026.asp
http://www.virushirado.hu/virh-hirek.php?hmode=display&id=1610612926

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

repro
nem olvastam vissza, de volt még pár olyan szerencsétlen, akinek a Windowsa minden indítás után 1 perecn belül ki akart lépni??? (nem chello problem, mert adslnél is volt)

N0 TXT TLK PLZ!4!

Slow
én ezt már csítnek tartom...
ugyanúgy, mint a direkt alacsony felbontáson, lebutított grafikán játszani, bár armyra ez nem jellemzõ, de láttam már shotot kvékesrõl, aki pixeleket vadászott...
úgy kell neki ,)

Al Bundy23
na már megvan a jeti 😊 mekkora lol

IBANEZ UV777 Rulez

PsychoStarfish
Én is láttam a Yetit 😄 Nincs valami ilyen trükköd Ati karikhoz? 😄

The Garrett
Egy jó trükk Az azonosításra nvidia juzereknek:

Driverben: nview=> eszközbeállítás =>színkorrekció => Digital Vibrance-t jól feltolni. MEg a konraszt gamme brightness beálllításokat ízlés szerint, és a modellek szinte világítanak kifele a pályából 😊

The Garrett
nemláttad a YETI-t? pedig azt már énis láttam 😄

PsychoStarfish
Ehh. Pedig nem rossz 😄

[Rush]
iGY AKARTÁK, ANNO