America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
mert minden 2. beszólása megbaszom a narkos kurva anyádat...

Marvin
Izé.
Miért is?

~4 hónap alatt játszott 12 órát.

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Strahd_
vele is játszani kell , mert szegény gyereket a szülei elhanyagolhatják hogy igy viselkedik. Sajnálom az ilyen kisgyerekeket...
http://aaotracker.com/usertracker.php?userid=503422

Strahd_
jaj bocsi meg Marvin 😛

Marvin
Khm.

Strahd_
Melyik map nem normális? 😄

Palinko
ADD MAJD AZ IPT
Sadist
Ha valami normális mapra mentek, zörgessetek meg engem is msn-en 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Strahd_
ja meg Saca

Strahd_
Gyere Armyzni 😊 tegnap is jo volt a hangulat 😛 Name,Csuka,Pata,Netud, meg én voltam (hogy megnehezitsem a dolgukat 😛 😛)

Sadist
XM8/XM25 szinte ki van zárva. A hadseregnek nem kellett és nem rendszeresítette (pedig elég jó fegyver konstrukció, moduláris felépítéssel). Javelin 2.7-ben lesz, Talon robot meg talán valamikor a közeljövõben. Azt hiszem régebben lehetett látni az egyik videóban.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Fej: ármi
Írás: ármi

<#idiota>

geri777
Ilyenek is lesznek az Armyba ???

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Mighty
Minden lehetséges. Este lefektetem a lurkót és fél 9 körül pénzfeldobással eldöntöm mivel játsszak 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Detto 😊

Na jó, ezeken már jártam: SF Courtyard / Woodland Outpost / SF Taiga / SF Oasis / SF Recon

lol 😄 én a Bridge mindig ki akarok menni oldalra és leesek <#idiota>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Strahd_
De van pár ahol még nem voltam...
SF PCR / SF Extraction / SF Dockside / SF Water Treatment / SF Blizzard / SF Courtyard / Woodland Outpost / SF Taiga / SF Oasis / SF Recon / Border

van mit behoznom

Strahd_
Simán eltévedek neked akárhol 😛 <#mf2>
Inkább gyere este játszani kicsit 😛

Mighty
Én bízok benned és tudom, hogy Bridge-en nem tévednél el! Az SE-n azért már vannak fenntartásaim veled kapcsolatban <#mf2>

N3TuddKi
<#banplz>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Strahd_
az kevésbé zavaró 😊 jobban zavarnak az "okos" játékosok mint amelyikkel tegnap játszottunk , csak nem értem hogy a szülei egy 6 éves gyereket (agyi szinvonal annyi volt) miért engednek játszani? No nem baj nem az én gondom 😊

Doma nekem majdnem minden map új 😛 de NeTudKit simán kilövöm 203 assal 😛 ha egy csapatban vagyunk 😛

nem nagyon 😊 azt se tom miaz xD

N3TuddKi
kétlem, hogy fegyvered single shot módban volt és rácsodálkoztál minden épületre assault spawn-on
😊)

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Nah villagen nem nehéz eltévedni. 1 év kihagyás után nekem is szinte új volt a map <#ticking>

N3TuddKi
akkor olyanok lesznek, mint a kezdõk Village-n. mindig a legváratlanabb és leglehetetlenebb helyeken bukkannak fel.<#idiota>

Strahd_
"Az MI dinamikus, a viselkedésükben semmi sincs elõre megírva, és ezért kiismerhetetlenek." Erre azért kiváncsi leszek..

bcs78
Nu Metal rajongó vagy?

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

", és összeesnek ha megsebesülnek vagy meghalnak." modern fém ^^

Palinko
V2.7: FEGYVERRENDSZEREK

Posted: 2006-08-04 by Poland

Az amerikai hadseregben folyamatosak a felszerelések és a technológiák fejlesztése. A legutóbbi fejlesztések közül néhány vállon hordozható vagy jármûre szerelhetõ rendszerû. Az America's Army: Overmatch bemutat néhány ilyen eszközt, ezzel is bõvítve a rendelkezésre álló tûzerõt.

JAVELIN RAKÉTA RENDSZER

Szimuláció A Szimuláción Belül:
Ezek a valóságban is létezõ eszközök nagyobb betekintést engednek abba, hogy napjaink katonái hogyan készülnek fel a harcra. A Javelin Basic Skills Trainer (kb: "Javelin Alapvetõ Kezelési Gyakorlat") a valódi, America's Army alapokon nyugvó, gyakorló szimulátoron alapszik.

Kihelyezett Gyakorló Környezet:
A Javelin kiképzés az elsõ olyan America's Army tréning, amely nem az Egyesült Államok területén zajlik. A kiképzés helyszíne egy modern katonai tábor pontos mása.

Éles Lõgyakorlat:
A Basic Skills Trainer (BST) sikeres elvégzése után a játékosok lehetõséget kapnak arra, hogy egy valódi Javelin rakétával éles lövészeten vegyenek rész. Az eredmények rögzítésre kerülnek a játékosadatbázisban.

Egyszerûsített Kezelés:
Annak érdekében, hogy a Javelin rendszer illeszkedjen a játékmenetbe, az valódihoz képest végrehajtottunk néhány módosítást a Javelin HUD-ján, a tûzmódokon és a teljesítményén.

Tartalék Vetõcsövek:
Minden játékos képes a szokákos mennyiséghez képest további Javelin vtõcsövet magával vinni. Így akár egy képzetlen játékos is lehetõsége tkap arra, hogy hatákonyan támogassa a küldetést.

Mozdulatok:
Az America's Army-ban a legfontosabb cél, a legtökéletesebb realizmus. Ezért amikor egy játékos a Javelin rendszert használja, nem lesz képes az adott helyzetben irreális mozdulatokra vagy cselekedetekre.

CROWS HMMWV RENDSZER

Az elsõ CROWS HMMWV a játékipart történetében:
Az Overmatchban található CROWS HMMWV sokkal hitelesebb, sokkal részletesebb és sokkal kidolgozottabb, mint bármely más, eddig megjelent katonai játékban látható HMMWV.

Embedded Safety Considerations:
To support the requirements of the Safety Center of the Joint Combat Readiness Command. The first game to support risk reduction as part of America’s Army training and game play.

Gépjármûvezetõi Képzés És Vizsga:
A játékosoknak részt kell venniük a Vezetési- és a Lövész Tréningeken ahhoz, hogy vezethessék a HMMWV-t, vagy tüzelhessenek a CROWS fegyverrendszerrel.

Kibõvített Karakter Animációk::
A karakterek ki- és beszálnak a jármûajtókon, fogják a volánt, megmarkolják a CROWS vezérõ joysticket, és összeesnek ha megsebesülnek vagy meghalnak.

Összetett Sérülési Modell:
A CROWS HMMWV többszintû sérülést tud szenvedni a kerekeken, a motorban és a fegyverzetben. A CROWS rendszerben megsérülhet az optika, a számítógép, a szervó vagy maga a .50cal/MK19-es fegyver.

Laser Range Finding Critical:
Limited ammunition and embedded enemies require effective use of the Laser Range Finding (or Laser Ranging) system to zoom in and place rounds/ordnance with accuracy.

SF SNAKE PLAIN

Nagyszabású Overmatch Élmény:
A Snake Plain egy közel 6 négyzetkilométeres alapterületû sivatagi pálya. A nappali küldetés egy száraz völgyben zajlik, ahol az MI (Mesterséges Intelligencia) ellenfelek akár hat különbözõ helyen vesznek vel védelmi pozíciót, és több páncélozott jármû áll rendelkezésükre.

CROWS HMMWV Bemutatkozása:
A Snake Plain pályán mutatkozik be a vezethetõ és páncélozott HMMWV, illetve a CROWS fegyverrendszer. A küldetés elején 3 CROWS lesz elérhetõ (M2 .50cal és MK 19 40mm gránátvetõs változatok).

Javelin Missile vs. T-62 Tank:
Több T-62-es tank fog járõrözni a pályán, és az egyetlen hatásos fegyverzet ellenük az új Javelin rakéta rendszer (akkor elérhetõ, ha a játékosok között van megfelelõen képzett ember):

MI Tüzérségi Célpont Meghatározó:
Négy, kétfõs tüzérségi célpont meghatározó csapat fogja a dombok között véletlenszerûen felvett pozíciókban megkezdeni a küldetését. Ezek az MI-k képesek lesznek tüzérségi tüzet kérni a játékosok csapata ellen.

Változatos Játékmenet:
Az ellenséges MI-k változatos helyeken jelennek meg a küldetés elején, számbeli fölényben lesznek az elõ játékosokkal szemben, különbözõ rajtaütéseket szerveznek, véletlenszerûen vesznek fel õrposztokat, és váletlenszerû helyekre szerveznek járõrözéseket. Az MI dinamikus, a viselkedésükben semmi sincs elõre megírva, és ezért kiismerhetetlenek.

Fogságbaesett SF Felderítõ Szerep:
A játékosok magukra vállalhatják az opcionáli hadifogoly szerepet, amelyben a játékos a küldetést egy - valahol a hegyek között elrejtett - cellába zárva kezdi.
N3TuddKi
feltörted a trackert? 😄

Strahd_
azt is csináltam .)

Ha csinálsz egy új tracker / játék accot. És a jelenlegi trackert az új játékoshoz rendeled az új trackert meg a régi játék accounthoz akkor elvileg nullázodik minden a trekkeren.

De lehet hogy nem...

N3TuddKi
lol

Strahd_
"Sorry, but currently you can not reset your statistics or your account on our homepage." 😊 akkor mégsem

Strahd_
mellesleg a kill:death rate em igy még szarabb lesz mint votl de az nem érdekel .P csak akarom látan mennyire vagyok szar most

Strahd_
igy van 😛 nem kill ratet mondtam 😛 hanem HIT ratet 😛 tracker azt mondja senkit nem találtam el 😛 meg hogy Decemberben toltam utoljára 😛

/* nem találom hol tudom resetelni magam 😛 régebben ment */

N3TuddKi
fragqrva<#banplz>

Strahd_
re resetelem a trackerem 😛 mert régen is szar voltam de nem 8% hit rate!! 😛

Strahd_
jol van na 😛

kell új egér is 😛 mert kicsit zavaró hogy nyomom a gombot de nem lövök .P (erre fogom hogy béna vagyok)

N3TuddKi
jah, fõleg úgy, hogy nem tudtál válaszolni<#idiota>

Strahd_
gyere.... lelölek .P (emélem ma este is tolunk egyett mert a hangulat remek volt 😛 )

Marvin
Getzik! 😄

Strahd_
Annyira késztetést éreztem hogy hátbalöjjem 😛

N3TuddKi
neszójjábe

N3TuddKi
de azért jót játszottunk 😊

Strahd_
jé ez müködik

Sadist
127.0.0.1

Marvin
Kattints a képre és FAQ!
lol

Strahd_
nem tudom az ipt sem 😛

N3TuddKi
ennél még a "véletlenül" cheateket letöltõk is jobb magyarázatokat adnak.<#idiota>