America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ragtapasz elintézve, itta kékfekete cucc...😉
Nagyon a hatása alatt állok 😊))
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
amugy megrendeltem az adsl-t az interneten keresztül ( haladok a technika adta lehetõségekkel ), igy nem lesz bekötési költség, vagyis 0ft-ért lesz netem, utána meg 9900/hó, márcsak a szerelõket várom...... most csak abban bizhatom hogy jobb lesz mint a chello...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

10 percenként vág ki az army, icuka és emesen is ki-be loginol állandóan.
Sajna nem megyek szombaton sõt bizonytalan ideig biztos nem.Át qrtak egy netes online rendelésemmel(pisztoly)és most kiköltekeztem ugyhogy fegyverre csak késõbb lesz korpa.
Talán õszre vagy tavaszra tervezem a vásárlást.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Sajna nem megyek szombaton sõt bizonytalan ideig biztos nem.Át qrtak egy netes online rendelésemmel(pisztoly)és most kiköltekeztem ugyhogy fegyverre csak késõbb lesz korpa.

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
def def defender log log logója...😉
Mé most nem érsz rá? 😊
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Amugy en mar megbantam mikor megtettem....
én is a tied, most 8 alatt van hehe

szóval nekem is csinálsz trackerbannert Slow?
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS