America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na sikerült
zotyesz
Amikor azt kérdi, hogy CD vagy Online Download? Ha igen akkor mit jelölsz be?

Amikor be lépek az aa honlapra ott a registrácio és a második lépésnél
patacsi HUN
pontosíts ! mikor írja ezt?

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

zotyesz
Jelentem a peccs jó lett, mert 5-bõl 5 login sikerült.

jo ok
Amikor regisztrálok akor írja
Tudtok segíteni hogy ez mit jelent:
Sorry, that is an invalid promotion code. Please try again
zotyesz
Na azért...

patacsi HUN
olvastam megnéztem nem találtam de ez nem a te hibád 😊)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

zotyesz
Miért éerzem azt, hogy hiába írok információkat erre a fórumra?

[negativ] Cirek
kijött egy peccs ami, a timed out hibát javitja.

asszem az aafiles.com -ról is letölthetõ

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

patacsi HUN
nyomj egy lõkiképzést és visszaad mindent

ha time out-ol akkor másold be armyops.ini file végére ezt:

AuthTimeout=10.000000

ja ha sikerûlt meg ne kérdezd a medic teszt megoldásait 😉)
1: AAACBBABBBADABCAAA
2: BBACCDAC
3: BDBCBBA

A játékot ujra feltettem és eltünt minden tréning amit az elõzõ telepítésnél megcsináltam, hogyan tudnám vissza állítani a régi állapotomat elõre is köszi a választ.

Kutyika
Olvass egy kicsit vissza,13555.-13556. hozzászólások.

Kutyika
Ragtapasz bannerja nem semmi, most láttam a Landoron!!!Gratula!!!!Van egyáltalán hasonló kaliberû banneres külföldi csapat? Mert ha nincs, akkor....

Nem tudnátok olyan linket adni ahonan az 1.7rõl 1.9-re át lehet alakitan?
Köszi a segítséget.
Majd a magyar serveren talizunk.
patacsi HUN
apró hiba volt de végzetes 😊)

cgett
jahh, hogy nincsen space! köszi, így már megy!
Strahd_
PATACSI , RUSH , FLUGA CRASSUS STRAV MIGTHY stb 😊 odanézhetnétek egy kicsit....

patacsi HUN
A: From the console (hit ‘~’ to access the console) type “open 123.456.7.89?password=password” Where 123... is the IP of the server you are connecting to, and “password” is the Admin password for that server.

Slow
xSU-sok xSU fórumot nézzétek pls!!
fontos kérdések eldöntése forog kockán!

cgett
nem...
patacsi HUN
open 193.6.159.211 ?password=aohun
de nem biztos

cgett
Hogyan tudok conecctelni a servere?
Hiába adtam meg a Deployment/Multiplayer/Filter-ben a passwordot, hogy aohu, amikor a konzolba beirom, hogy open 193.6.159.211 azt mondja, hogy Rejected by server, you need to enter a password to join this game. Hol kell megadni akkor a passwordot?
zotyesz
Kint vana Timed out hibát javító patch. Akit érdekel, az látogasson el aafiles-ra.

patacsi HUN
buro-relay.brauunion.ro
ez az UW látogató szerintetek magyar ???

Strahd_
Nem mindig a hardware hibás .)

Kutyika
Amióta ez az új noname billentyûzetem van, egyszerûen nem tudok írni.... bocs!!! Tudásomom = tudásom....

Kutyika
Kössz Patacsi! Csak akkor nem értem miért magyaráztak annyira, jó jó nem nagy az Angol tudásomom sajnos, de nekem beszéltek az biztos...(legalábbis úgy tûnt...) Persze a másik fele Német volt, azt még annyira sem értem....

patacsi HUN
semmi nem lesz én rendszeresen elõadtam már ezt, nagyon meg tud kavarni a radar tömegben.
a csík gondolom nem indúlt el ugye ??
ne aggódj Kutyika mi megvédünk

Kutyika
Izé, aszem meg akartam valakit gyógyítani, aki nem is volt sérült..... Nagy összevisszaság volt, süvítettek a golyók meg minden... Szóval, ha ilyen eset van akkor mi történik? Mert valamit reklamáltak a többiek, hogy ez csalás, meg kapok majd emilt, meg bannolva leszek... Van ilyen? tényleg ez lesz a büntetésem? (vagy félreértettem valamit?)Nem tehetek róla ez a .... radar, úgy mutatta mintha az lett volna a sebesült... Most mi lesz?

[Rush]
menni fog ne kezd tölteni

hTTp://ror.hu/

[Rush]

off
ráss vazz...mi van az icq-ddal?
most már ne küldd el, elkezdtem letölteni...
prank' ' ' ' ' ' rush
on
Audiogenius
starfish az iweb-en csinalt a SHSU-nak oldalt es azt latni kulfoldrol, sajna technika rezet nem ismerem ugyhogy fogalmam sincs a php sql-rol...

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber

[Rush]
Ment

fluga
szasz töki😊
[email protected]

[Rush]
Hova írjam? 😮

fluga
ja meg a traacker klánlaphoz is plz egy jelszót, meg a twlhez is egyet, köfi!

fluga
vagy csak szar az army?😊

fluga
rosszul látod, mert megy.

fluga
remek bazzeg hogy valaki trükkös fiú volt és regelte a nevemet az americasarny.com on és igy én nem tudom. kurva remek.

sziasztok

jól látom, hogy nem mükszik se az uw, se a fpscentral, se a gemport?

GregSB
thx

Kutyika
Jaja, ott van a peccs is, meg a full is!!!

fluga
próbálj rákeresni a fotexneten "hátha" full sávszéllel szedheted ingyé'
küldön már vki egy twl jelszót.

Kutyika
Aszem ez csak a hivatalos Army oldalon van így. Ajánlom figyelmedbe a 13542. hozzászólást... Ott vannak linkek, meg minden.