America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Sorry, that is an invalid promotion code. Please try again
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
asszem az aafiles.com -ról is letölthetõ
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
ha time out-ol akkor másold be armyops.ini file végére ezt:
AuthTimeout=10.000000
ja ha sikerûlt meg ne kérdezd a medic teszt megoldásait 😉)
1: AAACBBABBBADABCAAA
2: BBACCDAC
3: BDBCBBA

Gratula!!!!
Van egyáltalán hasonló kaliberû banneres külföldi csapat? Mert ha nincs, akkor....

Majd a magyar serveren talizunk.
de nem biztos
Hiába adtam meg a Deployment/Multiplayer/Filter-ben a passwordot, hogy aohu, amikor a konzolba beirom, hogy open 193.6.159.211 azt mondja, hogy Rejected by server, you need to enter a password to join this game. Hol kell megadni akkor a passwordot?
ez az UW látogató szerintetek magyar ???
Tudásomom = tudásom....

Csak akkor nem értem miért magyaráztak annyira, jó jó nem nagy az Angol tudásomom sajnos, de nekem beszéltek az biztos...(legalábbis úgy tûnt...) Persze a másik fele Német volt, azt még annyira sem értem....
a csík gondolom nem indúlt el ugye ??
ne aggódj Kutyika mi megvédünk

. Nagy összevisszaság volt, süvítettek a golyók meg minden... Szóval, ha ilyen eset van akkor mi történik? Mert valamit reklamáltak a többiek, hogy ez csalás, meg kapok majd emilt, meg bannolva leszek... Van ilyen? tényleg ez lesz a büntetésem? (vagy félreértettem valamit?)Nem tehetek róla ez a .... radar, úgy mutatta mintha az lett volna a sebesült... Most mi lesz?

ráss vazz...mi van az icq-ddal?
most már ne küldd el, elkezdtem letölteni...
prank
' ' ' ' ' '
rush
on

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber
[email protected]
sziasztok
jól látom, hogy nem mükszik se az uw, se a fpscentral, se a gemport?

küldön már vki egy twl jelszót.