America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
a WC SE-t nyomom én is!
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
A horvátok szintén vezetnek. Pályák: HQ Raid, WC SE, M.A.
A háború szept.14. 1:47-ig tart.
Rangers lead the way!
1:bemész egy server-re és elkezdesz jáccani
2:megkeresed a snipert és vársz amíg meghal
3:felveszed a fegyverét...

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

.Megjegyzem nem nagyon kedvelem a radio towert mert a snipereknek nagyon könnyû dolguk van... Mellesleg jó volna, ha valami olyan pályát is csinálnának amiben háztól-házig,saroktól-sarokig kell harcolni, asszem az tetszene.
. Az az autós kép lehet hogy olyan pályáról van? (13781.hozzászólás)
egyébként az én tegnapi eredményemet inkább ne is mérte volna.... :((
Köszönöm. Sejtettem,hogy a war miatt van, de ugyan hagy el... Csak morgolódtam kicsit, mert ha a tracker nem lát akkor az eredmények sincsenek számolva :((( Vagy mégis?
- a 2.0-ban 6 új térkép lesz. 2 training, 2 multi. Ez utóbbiak: SF Pipeline, SF Recon, SF CSAR, Hospital Rescue.
- SF Pipeline, szinte ua. mint a mostani, kivéve, hogy éjszakai, más fegyverek lesznek, és új helyre kerülnek a spawn pointok
- SF Recon a titkos pálya, Nem adtak róla képet, de ez lesz a legnagyobb. 3x akkora, mint az RT.
máskor jobban figyelünk rád és a lelkedre, de a war mindenkit lefoglalt. a kérdésedre pedig nem tom a választ sajna :((

Mert van hogy sikerül kapcsolodni egy szerverhez van hogy be sem jön, csak addig megy el hogy loading és kész, de van olyan is hogy a szerver bejön, de semmi sincs idõszámlálás se.... Az utóbbi kettõ sokkal többször elõfordul.Fa..om kivan vele.. De errõl sipákolok itt két napja de senki nem is szól semmit, olyan mintha mindenki csak írni jönne ide, de vissza nem olvas senki???

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

np :)

real sniper

Ti be tudtok aa-zni?nemkem minden szerveren azt írja hogy THIS SERVER IS NOT REGISTERED AS AN AUTHORIZATED SERVER,ÉS MADNEK IS SZÓRAKOZIK AZ AA
real sniper

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
egy vagy két emailt kaptál ??