America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
hú bakker, akkor én soha nem fogok elérni annyi pontot, h sniper lehessek.Bár ez a cikkcakk megoldás jó gondolat!Az a baj, hogy a játék kezdetén mindenki rohan, mint az õrült, semmi stratégiai megbeszélés, v ilyesmi! ezért is lenne jó egy magyar pálya!\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Jaja, arra én sem jöttem volna rá magamtól... De ha két fegyver akkor hogyan mászik fel a létrán?
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
ha egy 26 fõs pályán 3 sniper lenne akkor csak a sniperek játszanának egymás ellen és csak kempelés lenne, az meg ugye nem nagy élvezet. a sniper legnagyobb rémálma ha cikkcakkban lerohamozzák (fõleg ha nem egy ember) és még nem tudott felvenni másik fegyvert...
Köszi! Le lehet már tölteni, a patch 2.0-t? szóval a 14609-es képek már onnan származnak? Remélem akkor nem kell újracsinálni az összes kiképzést!Mer már baromira unom, kb 10x végigcsináltam már
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
1.megvárod mig kijön a 2.0 patch
2.levágod a szakálladat
3.megcsinálod a kiképzést
ha írsz a fontos az elsõ sorban legyen plíííz mert nincs erõm végigolvasni 4-6 sort 😊
. Az a gáz, hogy én inkább a snipingban vagyok "nagymenõ", de ezekkel a karabélyokkal én nem boldogulok.Én nem is látom az ellent, az pedig amint spawnolok, azonnal lelõ! Hogy a tehénbe kerül rögtön oda??? Szóval nem lehet valahol kiválasztani, h milyen fegyverrel legyek? Úgyértem, h tom, h az elején van ez a weapon class, de max 1-2 snipert ajánl fel, pedig huszonakárhányan voltunk! Az ellenfélnél bezzeg majdnem mind sniper! Hogy lehetséges ez?? Vmi cheat??\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Rangers lead the away!!
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

1: AAACBBABBBADABCAAA
2: BBACCDAC
3: BDBCBBA
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnanak a bteuk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslo és az ultosó bteuk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteut mgaát, hneam a szót eszgébéen.

XP alatt:
Sajátgép - Tulajdonságok - Hardver - Eszközkezelõ
Egér tulajdonságai, Speciális fülnél a mintavételezési sûrûséget állítsa 200ra.. sokkal finomabb egérmozgás
N0 TXT TLK PLZ!4!
Nem hittem volna hogy ekkora punnyadás van 😞
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

.

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
serverre(mindegyikre) ip alapján:
Lindítod a gémet, nyomsz egy ö betût, erre feljön a console.
>open ipcím
magyar serverek ip címei:
Landor - 152.66.93.27
CODE - 193.225.82.94
N0 TXT TLK PLZ!4!

semmmi?