America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kutyika
Magyar pálya 3-is van, csak nálam egyik sem jó, valami rejtéjes oknál fogva...

patacsi HUN
fel tud menni 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
Ja, egyébként a 2.0 mikó jön ki?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
hú bakker, akkor én soha nem fogok elérni annyi pontot, h sniper lehessek.Bár ez a cikkcakk megoldás jó gondolat!Az a baj, hogy a játék kezdetén mindenki rohan, mint az õrült, semmi stratégiai megbeszélés, v ilyesmi! ezért is lenne jó egy magyar pálya!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Kutyika
Mert még nem próbáltam, de fel tud menni? vagy nem?

Kutyika
Jaja, arra én sem jöttem volna rá magamtól... De ha két fegyver akkor hogyan mászik fel a létrán?

patacsi HUN
igen 1.9 óta felveheted a csapattárs fegyverét is 😊de nefeledd két fegyverrel nyema granatovali.😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
a sniper fegyver érdem szerint van kiosztva 😊
ha egy 26 fõs pályán 3 sniper lenne akkor csak a sniperek játszanának egymás ellen és csak kempelés lenne, az meg ugye nem nagy élvezet. a sniper legnagyobb rémálma ha cikkcakkban lerohamozzák (fõleg ha nem egy ember) és még nem tudott felvenni másik fegyvert...

Kutyika
Ha jól tudom a fegyver kiválasztása F2 billentyû. Ott láthatod a csapatod fegyverkiosztását, ha lehet választani akkor válszthatsz, sniper puskát aszem létszámtól függõen ad a játék, és akkor is annak akinek jobb az eredménye... Persze ha a sniper elhalálozik felveheted a fegyverét, aszem... Vagy nem?

Gfreiter
Köszi! Le lehet már tölteni, a patch 2.0-t? szóval a 14609-es képek már onnan származnak? Remélem akkor nem kell újracsinálni az összes kiképzést!Mer már baromira unom, kb 10x végigcsináltam már

patacsi HUN
SF kiképzés menete:
1.megvárod mig kijön a 2.0 patch
2.levágod a szakálladat
3.megcsinálod a kiképzést

ha írsz a fontos az elsõ sorban legyen plíííz mert nincs erõm végigolvasni 4-6 sort 😊

Gfreiter
Zotyesz! Tõled meg azt kérdem, hogy hol lehet elvégezni a SF kiképzést? Arra gondolsz, ami a Basic után jön, pl Airborne?

Gfreiter
a fene, a szmájli beszúrása után automatic mehetet nyomok. Szóval nem fejeztem be... Képzeld ma nagyon rosszul ment a dolog, egy egész kör alatt, jó, ha összvissz 1 teljes percet bent voltam. Az a gáz, hogy én inkább a snipingban vagyok "nagymenõ", de ezekkel a karabélyokkal én nem boldogulok.Én nem is látom az ellent, az pedig amint spawnolok, azonnal lelõ! Hogy a tehénbe kerül rögtön oda??? Szóval nem lehet valahol kiválasztani, h milyen fegyverrel legyek? Úgyértem, h tom, h az elején van ez a weapon class, de max 1-2 snipert ajánl fel, pedig huszonakárhányan voltunk! Az ellenfélnél bezzeg majdnem mind sniper! Hogy lehetséges ez?? Vmi cheat??

Gfreiter
Na szia Kutyika, rég láttalak

Kutyika
Üdv mindenki!
Én is felébredtem már...

Gfreiter
Hmm, hogy a bánatba?? Vasárnap van, hétvége!! Mindenkinek ott kéne ülnie! És gyakorolni!!

Gfreiter
Hello Gyadi! A 14609 képek melyik gammából tárultak elénk?? Ez AAO?? Bocs, ha hülyeséget kérdek

Gfreiter

Gfreiter
Na, szóval itt vagyok, most jöttem meg Cseh-bõl! Állat volt! Asszittem estig nem jövök haza, de hát már is... és utam egyenesen ide vezetett! Van vki vhol vmelyik AAO serveren? Egy party?

Gfreiter
hi

AirborneRanger
Jóó reggelt!!
Rangers lead the away!!

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

patacsi HUN

zotyesz
Emlékeztek arra screenshotra, ahol egy irányba lõtt az amerikai SF katona, az opforral? Hát enm egy váratlan földönkívüli támadás érte õket, hanem az opfornak tûnõ személyek nem ellenségek, hanem a helyi erõk. (Indigenous force) Abban az esetben gyanis, ha nem tudod megcsinálni a SF kiképzést, akkor azokon a pályákon ezek bõrébe lehet bújni. Jó kis ROE szerzési lehetõség, ha a valódi opfor is hasonlóan néz ki.

1: AAACBBABBBADABCAAA
2: BBACCDAC
3: BDBCBBA

Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnanak a bteuk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslo és az ultosó bteuk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteut mgaát, hneam a szót eszgébéen.

[Rush]
*g *d

hTTp://ror.hu/

[Rush]

[Rush]
Mit jelent az a finomabb egérmozás, keves Józsi bá'?

repro
aki PS2 egeret használ
XP alatt:
Sajátgép - Tulajdonságok - Hardver - Eszközkezelõ
Egér tulajdonságai, Speciális fülnél a mintavételezési sûrûséget állítsa 200ra.. sokkal finomabb egérmozgás

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gyadi
Megtöröm a csendet! 😄
Nem hittem volna hogy ekkora punnyadás van 😞

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Gyadi

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Kutyika
Látom hétvége van... Hatalmas a punnyadás....semmmi?

Kutyika
izé, *Csinálom*, ehhh , bocs!!!

Kutyika
Legközelebb is ezt csinálaom ha ki akarnak szavazni....

Kutyika
Ez nem jött be nekik...

Kutyika
Nem, én gammáztam, ki akartak szavazni mert rosszul dobtam egy kézigránátot és Tk lett belõle.... Részemrõl azonnali Disconnect parancs.....

patacsi HUN
nem én STAR TREK-et nézek

repro
na mivan? mindenki a Szörivórt nézi??

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
ne csinád már! Lolvad a monitor.

N0 TXT TLK PLZ!4!

[negativ] Cirek
Jaja, sajna nem jó... 😞

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

lóbébi
Köszönöm hogy segítetteél nekem mert nélküled nem találtam meg volna.Egyébként nagyon sajnálom hogy kevés a magyar szerver.Egyébként nagyon köszönöm a önzetlen segítségedet ami hálás vagyok!Lóbébi

repro
igazat megvallva mi alig vagyunk magyar serveren.. honor kurvák!!
serverre(mindegyikre) ip alapján:
Lindítod a gémet, nyomsz egy ö betût, erre feljön a console.
>open ipcím

magyar serverek ip címei:
Landor - 152.66.93.27
CODE - 193.225.82.94

N0 TXT TLK PLZ!4!

lóbébi
Sziasztok!Megcsináltam minden kiképzést a sniper kivételével.Szeretném tudni hogyan lehet magyar szerverre bejutni mert nem szeretném ha más ország szerveréhez csatlakozni.Nagyon kérem mindenkit ha lehet adja meg a magyar szerver címét mert én magyarokkal megyek "háborúzni"!Nagyon hálás lennék!Köszönöm Lóbébi

Kutyika
Minek ebbe ennyi hûtõ?

Kutyika

Kutyika
Köfi, csak utána néztem meg a kép alatti szöveget azon az oldalon... Azért mondtam, hogy jobb hogy nem sikerült....

Audiogenius
Szép a kompjúterem mi?

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber

[Rush]
Nesze

Kutyika
Aszem jobb is hogy nem sikerült....

Kutyika
Nah, ezt inkább hagyom....Bocsi...

Kutyika