America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Hahó mindenttudó! 😊 Üdv néked. Olvastad a bejegyzésem a Guestbookodban?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Mighty_
Az én képem eredeti....

Gfreiter
Üdv Kutyuli! Még egy ilyen, és nem állok veled szóba! Különben is, én sem vagyok magasan kvalifikált, olvashattad a memorandumot szerény jómagamról! És te egyáltalán nem vagy senki! Szerintem nélküled meg sem tudnánk itt lenni!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

zotyesz
Örülök, hogy nem csak nekem tûnt fel, hogy nem negatív képrõl van szó.

Gfreiter
Muhahaha! Szój mán, h küldjék haza a haverom, már herótja van az egész irak-buliból 😊)

Mighty_
Mi a neve az ürgének?

Kutyika
Üdv, nem baj ha eltûnik....
De örülök, hogy ilyen magasan kvalifikált emberek közt lehetek!!! Én csak egy senki vagyok, végül is....

patacsi HUN
a forródróton odaszóltam ...
gyorsak nem ???

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Atiti

Gfreiter
És mit csinálsz te ottan? 😊

Gfreiter
Tán egyszerûbb lett volna, hat átteszik a másik oldalra, úgy nem nézne ki olyan bután. Vagy ott is van? Akkor meg mehetnének mondjuk hátrafelé.

Mighty_
Hát igen, nem szerencsés a file nevekben hosszú ékezeteket használni. (í,ó,õ,û) Ajánlatos a sima kéezetek elhagyása is.

Angol kutatok szerint....vagy is nem angol kutatok szerint, de altalaban a magyar ember tudja ertelmezni az ekezet nelkuli irast.

Daniel_F
Szerintem a képben lévõ magyar betûk miatt.Vedd ki, és úgy próbáld beszúrni.

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Mighty_
Miért van fordítva az amerikai zászló a katonák zubbonyán?

Az amerikai hadsereg megváltoztatta a zászló irányát, hogy úgy tûnjön, a hadsereg mozog és a zászló leng a szélben.

patacsi HUN
uw drágám má' csak ilyen 😊

pet70000
404 hiba, a keresett oldal nem található..

ZsozS
Mi a sz*ré' nem teszi be a képet????

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

ZsozS

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Daniel_F
Negyed, de ha minden ok, végzek még a félévben.

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

pet70000
waze, milyen fiatalok vagytok
70.09.18

ZsozS
haller mindenkinek!
73.06.01. én a Magyar Légierõ Katonája vagyok!

Gfreiter
Hát, több, mint egy éve 😊Már végeztem vóna 😞 De a francnak hiányzott, h a tanár lejárasson kb 500 ember elõtt! Ezé kell tanulni, nem ellustulni, sokat gyakorolni 😊 Tanuljatok a hibámból!

[Rush]
LOL
Akkor mióta nem mentél be? 😊)))))

hTTp://ror.hu/

Gfreiter
Köszi 😊 Rendes vagy! Már kezdtem magam szégyellni, hogy én vagyok itt egyedül humán 😊 Bár belõlem, ha minden jól megy 5 év múlva lesz jogász! Addig pernahajder maradok 😊Ja, mellesleg a GDF-en is elvégeztem 2 évet. Minden ment, csak a matek nem.Ez nem is lett volna gond, csak amikor egy ZH-t lemásoltam egy csajról, és az enyém került javításnál legfölülre, a tanár észrevette, hogy az eleje csodaszép a megoldásnak, de pár sorral késõbb bõdületes hülyeséggel folytatom.Mivel én voltam az elsõ, akit javított, aszitte, h mindenki rólam másolta, ezért a következõ elõadáson, amikor pont vele szemben ültem, elmondta mindezt, és kérdezte, h hol vagyok, mert meg szeretné kérdezni, hogy végülis hogyan jutottam erre a megoldásra! Na hát én lapítottam (az orra elõtt), erre azt mondta, hogy következõ vizsgán akkor elkapja "Gfreiter" urat! Nos azóta nem mentem be

repro
hanyadév?

N0 TXT TLK PLZ!4!

zotyesz
A Stryker után szerintem még csoroghat egy darabig a nyálunk. A tegnapi képek(personnal jacket, wep. mod. screen) Abraxas azt írta róluk, hogy csak koncepció rajzok voltak amikor tervezték az új interface-t. Inkább annak a bemutatására jó, hogy miként történik a tervezés. Szóval azok nem lesznek a 2.0-ban.

repro
81.06.18 kandós 4.év kooper. 😊

csá Kensin!

N0 TXT TLK PLZ!4!

zotyesz
Hali Kensin(Hubbie)! Örülök, hogy látlak! Én is emlékszem Zionra, fõleg a francia FSF ellen River Basin-en vívott meccsen. Tényleg, milyen jó kis taktikát dolgoztunk ki oda... 😊

zotyesz
Akkor ha segítség kell szóljál ám! 😊

zotyesz
78.09.15. én pedig jogász vagyok. 😊

Gfreiter
Szia Mighty!
Válasz: 79.11.21.
Meló: nuku. Idáig kereskedelemben dolgoztam "menedzser"-ként (végzettség szerint), de elhánytam magam tõle, úgyhogy most másik iránytot veszünk => töri elõkészítõ => jog
Jog => sok della => sok idõ => annyit AAO-zom, amennyit csak akarok 😄 Egyébként a jog kiskorom óta érdekel.Meg a töri is, de abból sosem vótam jó mégsem. Niért is nem? Mer lusta vótam!

[Rush]
2 új képecske

[Rush]

bocsi, de már nem bírják az idegeim
prank''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''postás
[Rush]
Fel lett adva innen már nem az én dolgom

pet70000
Szia Mindenki,
Oprendszer reinstall után újra van gépem, meg most má' Xp
Úhyhogy mehet megint a kill..

80.02.17 szabadúszó (programozást tanultam, de abbahagytam)
rush, téged meg agyonverlek
Strahd_
? nem értetelk.. de ok .) AL Bundy nincs mindeig a TS en de komolyan akkor is fel tudsz néha nézni nem?

(amugy emlékszek Zionra bár nem sokat gaméztam vele nem ugy mint veled , Rushal, Tikal(na ö si Norbi nak jobb volt .), Flugával, Reproval) de megértetem Hubbie.. 😞 bocs ha majd reflex szerüen lekensinezlek...

Kensin
Akkor Hubbie lufi. A matektanárom nevezett el Norbertusz Hubbertusz-nak, a lökött osztálytársaim meg Hubi-nak
Innen a Hubbie, és maradok is ez, mert nekem teccik. Ma fog letréningezni Zionline, egy majdnem brand new játékos. Benne volt régen a HSF-ben, aztán abbahagyta. Ma elszórakozom talán vele.
Én csak a tömeget nem bírom a TeamSpeak-en.
Ha annyira akarsz, játszatsz velem. Igen, és jegyet nem kérek hozzá.
Strahd_
Képzeld hoyg akarok veled játszani ez 1
2 nem vagyok hülye .) kensin vagy sensei vay sempai elött nem szólitalak kensinnek , de ITT IGEN!!! nekem a Hubbie valami lufira emlékeztet igy mardsz nekem a Kensin a miniszamuráj .) És megsértödök ha nem játszol velünk(velem a HSF miatt sokminden változtott azóta)

Kensin
Ha egy igazi kenshin elõtt, vagy sempai elõtt szólítasz meg Kensin néven, nem marad meg sok belõled
Hidd el, nem akarnád, hogy veled jáccak.
Csak a csapatjátékból lett elegem egy jó idõre a {HSF} után.
Strahd_
😊 ez lemaradt .)

Strahd_
1 nem érdekel hoyg lejárt. ha ugyse játszol velem akkor is Kensinek hivlak.

Strahd_
Kösz kensin ez jól estet. med jol leváglak ezért te...

Kensin
Játszom én, csak nem veletek. Segítek a WW 3-ban.
A Hubbie nevet még nem regisztráltam ide, a Kensin meg már nagyon régi. Szal hívjá már Hubbie-nak, mert a Kensin lejárt!
Ja, és:
86.04.17 diákféleség, de inkább miniszamuráj
Strahd_
már csak Stravinsky ragtapasz Friczy hiányzik a listáról .)

Strahd_
Én örülk az adatoknak ug yis te ragtapasz Frizy crassus nem adtátok meg aza adatokat .)

Strahd_
Daniel Kensin hova jár most suliba? tesod nem vagy rosszul emlékszek? Szolj már rá a kcisi szamurájra hoyg jöjjön játszani