America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Különben is, én sem vagyok magasan kvalifikált, olvashattad a memorandumot szerény jómagamról! És te egyáltalán nem vagy senki! Szerintem nélküled meg sem tudnánk itt lenni! 

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
De örülök, hogy ilyen magasan kvalifikált emberek közt lehetek!!! Én csak egy senki vagyok, végül is....

gyorsak nem ???
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Angol kutatok szerint....vagy is nem angol kutatok szerint, de altalaban a magyar ember tudja ertelmezni az ekezet nelkuli irast.
Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)
Az amerikai hadsereg megváltoztatta a zászló irányát, hogy úgy tûnjön, a hadsereg mozog és a zászló leng a szélben.
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
73.06.01. én a Magyar Légierõ Katonája vagyok!

😊 Tanuljatok a hibámból!\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Válasz: 79.11.21.
Meló: nuku. Idáig kereskedelemben dolgoztam "menedzser"-ként (végzettség szerint), de elhánytam magam tõle, úgyhogy most másik iránytot veszünk => töri elõkészítõ => jog
Jog => sok della => sok idõ => annyit AAO-zom, amennyit csak akarok 😄 Egyébként a jog kiskorom óta érdekel.Meg a töri is, de abból sosem vótam jó mégsem. Niért is nem? Mer lusta vótam!

, de már nem bírják az idegeim
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
postásOprendszer reinstall után újra van gépem, meg most má' Xp
Úhyhogy mehet megint a kill..
rush, téged meg agyonverlek

de komolyan akkor is fel tudsz néha nézni nem?
(amugy emlékszek Zionra bár nem sokat gaméztam vele nem ugy mint veled , Rushal, Tikal(na ö si Norbi nak jobb volt .), Flugával, Reproval) de megértetem Hubbie.. 😞 bocs ha majd reflex szerüen lekensinezlek...
Innen a Hubbie, és maradok is ez, mert nekem teccik. Ma fog letréningezni Zionline, egy majdnem brand new játékos. Benne volt régen a HSF-ben, aztán abbahagyta. Ma elszórakozom talán vele.
Én csak a tömeget nem bírom a TeamSpeak-en.
Ha annyira akarsz, játszatsz velem. Igen, és jegyet nem kérek hozzá.

2 nem vagyok hülye .) kensin vagy sensei vay sempai elött nem szólitalak kensinnek , de ITT IGEN!!! nekem a Hubbie valami lufira emlékeztet igy mardsz nekem a Kensin a miniszamuráj .) És megsértödök ha nem játszol velünk(velem a HSF miatt sokminden változtott azóta)
Hidd el, nem akarnád, hogy veled jáccak.
Csak a csapatjátékból lett elegem egy jó idõre a {HSF} után.
A Hubbie nevet még nem regisztráltam ide, a Kensin meg már nagyon régi. Szal hívjá már Hubbie-nak, mert a Kensin lejárt!
Ja, és:
86.04.17 diákféleség, de inkább miniszamuráj