America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Hé Rush! Bocsi, összekevertem a szül datot Kensivel! Szóval õ lenne Kensi nagypapa, aki 1886-ban született?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Hi mindenkinek! Visszajöttem! Szóval mi nem mûködik megint?? Figyi Saca! Annyit ígérhetek, hogy megkérdezem, de megmondom elõre, hogy biztos nem fog képeket küldeni, meg sztorikat regélni! Az elmúlt kb 3 évben úgy 2-3 havonta írt egy levelet, amióta megy Irakban a mulatság, azóta csak 1 db mailt írt (pedig mondhatnám, h a legjobb barátok vagyunk), pár sort, hogy ok minden, meg hogy nincs ideje írni, úgyhogy ezért bocs, és naponta kb 20 órát vannak szolgálatban.Internetet asszem úgy tud, h összeismerkedett egy helyivel, akinél vagyonokért használhatja a telefont és a netet.Mellesleg utálja a sereget, azt mondta, hogy nagyon nagyot csalódott benne! De azért megkérdezem!
Kutyikával miújság??

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Tikal
holnap kötik be a netet, de a gépem még nem jött meg, szoval lesz egy darab kábelem

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
azért hogy lásd a visszapillantoban ha jön igazoltani 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

repro
ok már nem megy.. 😊)

látom nem hallottad a matáv tudakozót.. 😊)

N0 TXT TLK PLZ!4!

ZsozS
vegyél vissza! egyébként mire gondolsz?

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

repro
de meegy demeeegy!!

hanyas vagy te disznó??!

N0 TXT TLK PLZ!4!

ZsozS
nem megy megin' az a kib*szott tracker

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

ZsozS
hello mindenkinek!

[HUN]Crassus
NEM MEGY A TS😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

SACA_(HUN)
GfReiter! Megadnád a barátod emailcimét, ha egyáltalán publikus! Szeretném felvenni vele a kapcsolatot!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

patacsi HUN
pati bácsi a helyes megszólítás 😊 kicsit viszketettt az ujjam az IGNORE USER gomb felett dehát ...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Kensin
Ez nemis egy kenshin, hanem egy sensei, bibibí.
Csak jobban tudom, az öregem
Strahd_

[Rush]
se '86-os se 1886-os nem vagyok.....aki tudja tudja miért van itt a kép

hTTp://ror.hu/

Gfreiter
Egyébként ez nagyon jó lenne, amit írtál!Ha más nem, hozzunk össze mi egy gruppét! Hua! Na most mán tényleg húzok! Ha ne adj Isten este mégse gyüszök, úgy abban az esetben Kutyika barátomnak 1000 bajtársi üdvözlet! De átadjátok ám!!!

Gfreiter
Asszittem 86-os vagy. Hmmm. 1886-os?

[Rush]
Kensin nagypapa

Gfreiter
Hé pati! Kûttem neked icq üzenetet! Ha sikerült, lécci kûggy vissza vmit! Kösz mindent! Estig nem látjátok a pofámat, me jön egy haver Pozsonyból! De este jövök!!! (Ha nem rúgok be nagyon)

[Rush]
Mindenkit bevesznek akinek nincs klánja 😊

patacsi HUN

van internet hozzáférésed ?? akkor használd 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Daniel_F
Ha már a klánoknál tartunk, nekem is lenne egy kérdésem:
Van-e valami (titkos/nem titkos) írott taktikai anyaguk, fórumuk, ahol a pályákhoz leírják/megbeszélik a stratégiákat, ki hol álljon, mikor hol mit csináljon.
(Mert ugye nem elég TS-en megbeszélni, egyrész a szó elszáll..., másrész nincs mindig mindenki fennt, elfelejtõdnek a dolgok stb.)
Mert egy csapat szerintem az AA😮-ban nem csapat kidolgozott terv nélkül.

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Gfreiter
Srácok! Meséljetek nekem kicsit a klánokról! Hogy is van ez, hogy mûködik, hogy lehet bekerülni, mik a kötelezettségek, stb stb. Csak azért kérdem, mert tegnap több magyar sráccal játszottam, és megkérdezték, hogy van e klánom, és hogy nem akarok e belépni hozzájuk. Asszem õk a HWT klánhoz tartoztak. Mit tudtok róluk?

Strahd_
Igazad van patacsi... 😊 van mit fejlezstenem 😊)

Strahd_

Gfreiter
Egy kis törióra:
Egyébként törénelmi szinten annyit fûzök hozzá, hogy nemtom észrevettétek e, hogy az ami rohamsisak kísértetiesen hasonlít a II.vh-s német sisakokhoz!Állítólag az volt a legpraktikusab a nyak- és tarkóvédõ funkciói miatt.Nos az amik pont a tarkóvédõt hagyták ki, gondolom azért, hogy ne legyen olyan kísérteties a hasonlóság 😊 A terepszínû ruha pedig a Waffen SS szabadalmaztatott találmánya volt (asszem elsõként csak egy divízió használta /Das Reich, v a Totenkopf - mindegy/) És képzeljétek, mindenki, még a Wehrmacht is kiröhögte õket, mondván, hogy úgy néznek ki benne, mint a békák. Na most innen az elnevezése annak a ruhának, amit a Bundeswehr a mai napig használ: békalencsés öltözék. Szóval ehhez képest ma már mindenhol ezt a ruhát hordják! Ebbõl az a tanulság, hogy a leghülyébbnek tûnõ ötlet is lehet a leghasznosabb!

Gfreiter
Én sem sokat tudok így részleteiben, de ha nagyon érdekel, megkérdezhetem a haverom, aki az ami seregben van. Viszont olvastam vhol, hogy a hadsereg már fejleszt egy olyan ruhát, ami bakker mindent tud!Onnantól kezdve, hogy golyóálló, hõálló, normál hóõmérsékleten tartja az embert, mindent tud! Valami szimbiózis ruha, vagy mi a herha! Sõt, ha hiszitek ha nem, ha infrával rámennek a ruhára, az érzékeli, h célbavették, és szó szerint lerántja az embert a földre!! Ennek csak akkro van hátránya, ha a katona éppen egy szurdok szikláin próbál egyensúlyozni 😊)akkó van a szopacs!

Gfreiter
Jó reggelt! Öregem, ez marha jó! Olyan, mintha lassan forogna, közben meg nem is! Az ilyesmi most rontja, v javítja a látást?

Daniel_F
Nem tudja valaki, mennyit bír ki egy ilyen ruha?
Pl. hõálló, vagy valami exta (golyóálló vagy valami😊
Azért kérdezek ilyen hülyeséget, mer nem értek hozzá.

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

patacsi HUN
inkább mint a sivatagban, csak ne legyen hideg a víz, ja és malária, ja és... 😊)

patacsi HUN
ja persze és 25 másodperc múlva rádordít valaki enyhén oszlott állapotban 😊)

SACA_(HUN)
Nehéz a Katonák dolga!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Mighty

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Strahd_
Tényleg Torii nak néz ki .)

[Rush]
ASE shows that beta servers are running under version 1.9.21 now

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

67.12.28. Mûszaki területen dolgozom.

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

ez kész...meg én is....

Ehh bocsi a linkért, ki tudjátok hámozni belõle remélem
Még egy próbát megér...

<A HREF="http://tudatlan.fw.hu" TARGET=_fnew>TudatLAN VI</A>

Sziasztok,

A fórumban már többször emlegetett <A HREF="http://tudatlan.fw.hu" TARGET=_fnew>TudatLAN VI</A>-ra lehet jelentkezni.
Minden infót megtalálhattok a fenti linken.
Köszönjük az eddigi érdeklõdést és minél több Armys arccal szeretnénk megismerkedni a lan során.
A jelentkezések beérkezését követõen kirakom a neveket a HP-re, remélhetõleg az ismerõs nevek láttán többen kedvet kapnak az eljövetelre.

Üdv mindenkinek.

[HUN]Crassus
80>70>57 tudom tudom😊

[HUN]Crassus
ez lemaradt:

Na mar csak 10 perc es megyek haza huahh

[HUN]Crassus
Ja koszi, jo a melo😊
Bocs,hogy tegnap nem mentem a pipeline utan,de bealudtam....
Majd ma aktivabb leszek.
Jo az a bisz-basz Stravinsky😊
Rush nekem csak igy megy:

[Rush]
jÓ MELÓT
TUDOD ,,|,,

[HUN]Stravinsky
Dógozni kéne neeeeeeeeeeeem?

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

[HUN]Crassus
a pontokat meg vesszoket mindenki kepzelje bele a szovegembe,mert ugy tunik parat kihagytam.😊
Bar most olvastam,hogy angliai kutatok...........

[HUN]Crassus
Patacsinak igaza van Gfreiter.Nem celzol illetve lehet celzol csak az a kis "celzocsik"-ize nincs kelloen feltoltodve.Pl. ha futas utan kezdessz egybol celozni hiaba van a celkereszt az ellenen ugysenem talalod el ,mert melle losz par masodperc kell meg feltoltodik a csik es akkor is ajanlatos a jo oreg"also szele kozepe"-re celozni.Es ha SAW-od van meg veletlen se lojj allva ,mert qrva keves eselyed van arra hogy el is talalod az ellent.A honornak annyi szerepe van csak,hogy a magasabb honoru mukik regebben jatszanak a jatekkal relative jobban ismerik a jatek lehetosegeit ezert tunik ugy hogy ok mindig eltalalnak te meg sosem talalsz el senkit.
Ami a granat robbanas radiuszat illeti meg most jo par verzioval az 1.0 utan is eleg bugosan tud neha felrobbani a granat.En mar eltem tul granatrobbanast fel meterre tolem persze ez nagyon ritka ,mert mint te en is csak azt veszem eszre ha az en granatomat elik tul.

Gfreiter
Na mindegy, kedvesek vagytok, hogy segítetek. Errõl muszáj azér beszélni! Ja, és megfigyeltem, h ez magasabb honorú emberek ellen van így többnyire!Azért kérdeztem, hogy számít e vmit. Jóccakát kedves ismeretlen ismerõseim 😊, aludjatok békésen

Gfreiter
Tudom, hogy van így, de pl olyan is volt, ráadásul a saw-val, hogy odalopóztam, hátulról, közelrõl eregettem bele a cuccosdit, erre megfordul, és puff... Úgyértem ezen már én is csak röhögök 😊)

Gfreiter
Akkor mitõl van az alant felvázolt jelenség? Mekkkértdezheted Kutyikát is!Úgyértem ezzel nem annak gyanúját akarom elfedni, hogy reménytelenül béna vagyok 😊De most komolyan!Olyan is volt, h a gránátom, amit eldobtam, az ellen mellett volt, felrobbant.Találjátok ki mi volt? Igen. Én meghaltam, õ elszaladt...