America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
ja és az egyik kedvencem😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
Tessék Rush igaz nincs annyi score-m,de legalább ölök nem úgy mint te

[HUN]Crassus
Repro!

Hol van a SAW dobálós kép???

Mighty
Beizzitottam a CODE serveren egy TS-t. IP-t tudjatok. Akinek kell szoba (klan), az szoljon nyugodtan. (szeretem a sört )

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

cgett
I love tracker!
az én honor pontom is leesett 50-rõl 29-re
cgett
Látom nem csak nekem ...
cgett
a trekkeres emberek valamit nagyon állítgatnakÉ voltam ma este a landoron es a honorom masfel ora alatt felment 24rol 35re, most meg eppen leesett 9-re. 😄DD

Kár, hogy a tracker igy saját magát számolja fel...
kizárt dolog, mert nem tudom
Audiogenius
egyszer fent egyszer lent

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber

repro
hogy szopna le

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
Mit is mondanak az xSU-ról...

Strav ha már kifogyott a gránátokból OPFORhoz bssza a SAWot

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gfreiter

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Slow
"az egyik legfontosabb tényezõ, h jófej legyé!! "

hehe
xSU-ba?
akkor át kell vizsgálni a klántagokat, nem?

repro
nagyon õrülönk, h érdeklõdsz a klán iránt, de bekerülni nem csak abból áll, h bereggelsz.. 😊
Itt láthatod, h hol játszunk, ha megy a tracker
Gyere fel játszani, és majd meglátjuk.. az egyik legfontosabb tényezõ, h jófej legyé!! 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gfreiter
Najó, írjatok, h mikor lépjünk szolgálatba! Jó lenne ma játszani, mer hétvégén megin el kell mennem külföldre, és csak vasárnap este gyüszök meg! HALLOD KUTYIKA?? GYERE!! Addig megyek kicsit gyakszizni!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Én is akartam menni, de nem engedett be (10 honor lévén 😞 )
Na de ugye akkor már vili, hogy vmi nem ok? Daniel_F-nek: egyszer már lement 9-re a honorom, de kb 1 nap alatt sikerült visszatornáznom 10-re. 11-re azóta sem megy fel, pedig már több napja nyomom! És ha sok a ROE-m, akkor már soha nem megy fel a honor? Ha a tracker nem nézi v számolja a honort,és ami nem is fontos, akkor hol a jó...-ban tudom meg, h mennyi pontom van? Azér szeretnék limithez kötött pályára is benézni!

Eisenhower
májti na hogy megy a szerver? van má rajta vki?

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

repro
Gfreiternek szólt.. 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
Hát igen.. a ROE-t viszont elég jól számolja a tracker.. örülj, h nem vagy 9...

N0 TXT TLK PLZ!4!

Belton
Bazzz ne a trackert lesd azt szard leamenyi scoret össze szedel a gaméban azt kell nézni mert az a pontos és nem a tracker!!!
Meg a tracker nem is méri tutommal a HONORT!!

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Daniel_F
Amúgy a Tracker szerint az össz-ROE-d 2163, ez lehet a bibi, amiért nem nõ a honorod.

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Daniel_F
10 honort alapból kapsz.
Az AAO Tracker oldal egy fan-oldal, semmi köze a játékhoz, és a játék készítõihez.
Mindössze annyit csinál, hogy szabályos idõközönként lekérdezi az összes játék-szervert, és a kapott adatokat feldolgozza. Nem tudom mennyi ez az idõ, de ha közben kilépsz, vagy új meccs kezdõdik, akkor a Tracker nem lát téged, "elvesztek" a pontjaid. (attól még a játékban megmaradnak, és elmentõdnek a fõfõ-AA-szerverre, és nõ tõle a honorszinted.)

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

Gfreiter
Ja, a másik meg az, hogy most már sokkal jobban megy, mint az elején, mégis, képtelen vagyok feltornázni a honorjaimat! Akkor az elején hogy a búsba szereztem kb 1 nap alatt 10 honort????

Gfreiter
Na most figyuzzatok, mondom, h gubanc van! Az elõbb megnéztem a trackeren a pontjaim: 50, uccsó pálya Pipeline. Na most rámentem a Radio Towerre, és 5 pontot szereztem (ne röhögjetek!) Most megin megnéztem a pontjaim: 50 maradt! De az uccsó pálya: Radio tower.Magyarul: már feldolgozta az adatokat, de a most szerzett pontokat nem pakolta a többihez! Nahát!!!

[Rush]

hTTp://ror.hu/

Gfreiter
Azt a Qrva!!! Ezt nem hiszem el!! Remélem nálatok megérik majd a tehetségem 😊) HUA! Írjatok, h hol, s mikor!!! De bocs, ha az elején bénázok! Fõleg a sniperek szoktak leszedni, amint osonok 😞

csítergyanús
[Rush]
NÁLUNK ILYEN KÖRÖK VANNAK GFREITER

[Rush]
Én.. ni no é nem tom, õ ti tütõ tatta minti túti tatta tutot õ tutta
Akkor este game.....

Gfreiter
Basszus, most gyûjtöttem vagy 200 pontot, de a trackeren csak 50 van! Beszarok 😞(( Mighty, majd írd meg, h melyik serveren vagytok!

Gfreiter
Ok rendben! Köszi, nagyon rendes vagy, hogy hívsz, de azér nem akarom rontani az esélyeiteket 😊Bár most a Pipeline-n jó voltam, majdnem 200 pont.Megis nézem a trackeren, hogy mutatja e!!Éjjel hánytól?

meggyütt
Ha õ patodda dd madotatí patodda... nem MÁTÉÉ!
Strahd_
😊

[Rush]
Erre mondják azt, hogy hiszem, ha látom........

Strahd_
Jövö héttöl ujbol tudok jönni AA-zni "végre" .)

Strahd_
Nekem tetszik az ötlet..

Strahd_
Patacsi tesztelj csak 😊) ugy is kifogok rajtad.. 😊

Mighty_
leader pontokat a squad leader és a fireteam leader kaphat, attól függõen, ha nyer a csapat és mennyi túlélõ van a csapatban.
Goal pontokat a feladatok teljesítéséért, vagy a feladat végrehajtásának megakadályozásáért és a csapatgyõzelemért kaphatsz. Ha medic vagy és gyógyítasz (milyen súlyos sérülést, milyen hamar látsz el, annál több pontot), azért is goal pont jár. Kills, KIA és ROE asszem egyértelmû.

Mighty_
Rossz a képlet.
Score=GOALS+LEADER+ENEMY+KIA+ROE

Azért, mert a ROE-t és a KIA-t minusz elõjellell mutatja 😊

Gyere velünk játszani éjjel Radio Towerre. Ott a támadócsapatban 7 kör alatt akár 1 honort is ugorhatsz.

Gfreiter
De figyelj, csak miattam ne változtasd meg. Csak nem tudom, hogy azért nem nõ a honorom, mer béna vagyok, v vmi gubanc van a trackerrel. Ha béna vagyok, nem is várom el, hogy beengedjetek . Na volna egy két kérdésem a pontszámítással kapcsolatban, ami nem teljesen tiszta. Tehét van:
SCORE:pontszám GOALS:gondolom ha teljesítesz egy feladatot LEADER:? ENEMY:hány csókát tettél hidegre KIA:ez ismerõs😊 ROE:sajna ez is PING: na, ez is mi a rettenet? Arra volnék kíváncsi, hogy a pontszámítási rendszer milyen elv alapján mûködik. Tehát 1 honorhoz 1000 pont kell. Na de most hogy számítsam ki ezekbõl, hogy melyik az 1 pont? Azt is próbáltam már, h egymásból kivonom, összeadom, stb, de csak nem jött ki egyikre sem a többi összeg/különbsége! Tehát melyik pontot kell nézni a honorhoz?

Belton
64.74.136.134:1716

Belton
hali!Valaki jon gaméznii??

Gfreiter
Hé, nekem az a gond, hogy 10 honorom van, de egyszerûen nem megy feljebb! Mi a fenét csináljak? Be sem tudok ezért lépni a 193.225.82.94:1816 -be, mer aszongya kevés a honorom!Lécci, legyen 10 a min!

Gfreiter
Saca! Még mindig nem kaptam tõled semmit! Leírtam még pár mailcímet, ld #15194!Oda is küldheted!De szerintem nyiss te is egy freemailes fiókot! Tudod, manapság amiért fizetni kell, az általában szar ld axelero

Mighty

Mi is az a kis peccs ?

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

Mighty
Gyorsan ossze is dobtam egy realism servert.
ip 193.225.82.94:1816
Elvileg a jatek keresoje latja, ha telepitve van a kliens oldali kis peccs.

patacsi HUN
egyébként a gránát az életben is érdekes dolgokat alakít, kivéve a zárt helyeket ott a légnyomás nem téved 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.