America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SSBeeci
lol...szal én sem vagyok egy Mike Mitkin..sajna, de nekem mázlim volt..a régi haveri körbe olyan fejek voltak, akik bevezettek mindenféle jóba, amit neten kerezstül lehet csinálni..én sem magamtól jöttem rá..ha így lett volna verhetném a nyálam..aztán fordult a világ, elkezdtem gamézni és azóta le sem szakadok a géprõl...nagyon jó és ez az army..imádom a teamgamékat, csak ezt is "tanulni" kell..de szerencsére tuti tanáraink vannak

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Gfreiter
Ok, nem is gondoltam, hogy gyagyás vagy, csak gondoltam megosztom veled egyszerû, de már bevált tapasztalataimat! Én aztán tényleg tök hülye vagyok mindenféle ilyesmihez! Én tulajdonképpen csak játszom. Bármennyire is szerettem volna érteni ezekhez a dolgokhoz, nekem nem volt idõm, alkalmam, lehetõségem ezeket megtanulni. Sosem forogtam ilyen körökben! Viszont mindennel szimpatizálok, ami illegális (najó, nem mindennel , itt csakis és kizárólag a számítástecjnikai értelemben véve nyilatkoztam!!!)

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

SSBeeci
http://www.freelamo.com/...itt regisztrált tag voltam..mondom voltam!!

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

SSBeeci
és csak azért kérdezgetek ennyit, mert bár tudtam mire való pl a TS, de még nem használtam..van pár 3d-s flash szerkesztõm, de nem használtam, nem kellettek, ezért nem tudtam eszik e vagy isszák...valakinek kellettek..

SSBeeci
azaz, hogy egyértelmûbb legyek..szal (na ezt nem akartam)egyszer a haverok rámragasztották a hacker jelzõt...amíg nem gaméztam "mással" foglalkoztam...pl amiket Meier fater írt kb 50$(dolcsi) progik...de egyszer megégtem, azóta nem erõlködök..érted..

SSBeeci
tudom Gfrei..nem vagyok olyab gyagyás mint amilyennek látszik...csak lusta vagyok gondolkozni, és jobb ha azokat a cuccokat használom és csinálom amiket itt a bakák..lol

M313R

►►^._.^◄◄

SSBeeci
Uramistenem...tesó ezt honnan szedted..állat durvaaaaaaaaaaaaJÁJ

Gfreiter
A lényeg, hogy a 4 Kb-t ne lépje túl! Próbáld meg feltölteni! Ráklikkelsz a nevedre 2x, aztán Felhasználói infó, aztán kép feltöltése!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

SSBeeci
megvan a legújabb photoshop...162 mega..na azt aztán végképp nem fogom érteni..pedig most forog mozog meg mindent csinál a nevem,....

Gfreiter
Hát, nem tom mi a Swift 3D, de ha gifben mentetted el, akkor igen. Ha nem haladja meg a 4Kb-t. Ezért kell gif-ben elmenteni, mer nekem ugyanez a logó jpeg-ben már majnem 7Kb! Tróbáld meg!

SSBeeci
hááá vazzeee...a swift 3d-vel megszerkesztettem magam..szerinted fel lehet ide tölteni..ááááááááááááá

Gfreiter
Ezt mondjuk úgy kb 5 perc alatt össze lehet hozni, de ez meg is látszik a logón 😊 Viszont ilyen mozgóbigyulát sajna én sem tok! MÉG! Van Photoshopod, v ilyesmi?

SSBeeci
wow...arc...heh..én is ezen dolgozok éppen..lol

Gfreiter
Na ideskubizzatok!!! HEHEHE!!!

[HUN]Crassus
OFF

Jaja Tikal varom mar a lomac-et nagyon!😊)Talalkozunk majd.......😊

ON

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

patacsi HUN
😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

SSBeeci
Csõ-Csavar Meier fater!!Állat a logód...hogyan,de leginkább mivel csináltad??

M313R
Na, legyen egy armyval kapcsolatos link is:
http://www.rathergood.com/gaybar/

►►^._.^◄◄

ZsozS
Szia Fish!
Hétvégén mehet a war???

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

pet70000
Jééééé játszanak a Landoron, kár hogy most nem érek rá..........

SSBeeci
fuckja meg..veszem észre..remélem az elõzõ kettõt nem láttátok...jaj

ZsozS
hali mindenki!
Újra mennek az AAO szerverek!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

pet70000
Azzal nem fog menni tesó, az kép nézegetésre való

[Rush]
Norb jelentkezz brékó, brékó

hTTp://ror.hu/

SSBeeci
köszi Pet Brother, egyenlõre az ACDC-vel szenvedek...haha..eredménytelenüüülll...

SSBeeci
ez én lennék SSB...lol

SSBeeci
..bruhahahaaaa...megaloler..állat a logóm.....hahahahaaaa

PsychoStarfish
Én kérlek szenvedek egy fárnya betegségtõl, meg minden, azt nem nagyon voltam gépközelben =)

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

pet70000
Bannereket tudsz csinálni Corel, Photoshop, Freehand bármelyik verziójával /persze még sok egyéb programmal, de ezek nagyon elterjedtek/
Ha peddig azt akarod, hogy mozogjon is, már itt a fórumban, akkor animált GIF-et kell csinálnod, ezt tudja Corel RAVE, Adobe ImageReady stb.

SSBeeci
Sõt egy ilyen szépen ugrabugráló-"recskázós" feliratot a nevemhez..mint pl. a tiéd..na ezek lennének a konkrét kérdések..mindenkihez!!

SSBeeci
és mivel ezeket má megcsodáltam, szeretnék ilyentet én is..meg Gfreiter, meg mindenki..szerintem!!

SSBeeci
...???tök szépek meg jók meg minden...akkó konkrét leszek:hogyan és milyen progival kell csinálni??Flash mx, vagy valamilyen html szerkeszt kiegészítõ egyéb progival??Azé kérdem me értek hozzzáá

[Rush]

[Rush]
Itt vannak a bannerek, ha érdekelnek

SSBeeci
Holló HUman ABR...állat durva..tényleg szép..szal kezd érdekelni..hogyan is kell bannert csinálni??Vagy várjam meg amíg lezs xSU-s??loler...

patacsi HUN
Fish hol voltál mostanában ?
a tracker mindenkinek ?-et mutat honor helyett 😊és a bannereken 0-át kivéve nekem ;D

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

PsychoStarfish
Ejjha =) Remélem a Honoros részt csak elrontottad =) Mert az a 0 honor nem néz ki túl jól. Gyere gamélin, és felvisszük gyorsan 11-re =)

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

zotyesz

Egy új kép.

[Rush]
Te?

Gfreiter
Szent szar! Ki cipeli ezt magával??

Gfreiter
Mighty! Ha teszem azt én 1-2 nem itteni haverommal akarok TS-en beszélni, hogyan lehet azt csinálni? Mer a mi TS-ünkre ugye csak nem hívom õket. Vagy ez nagyon bonyolult?

Gfreiter
Helló Bajtárs! Hogy lehet bannert csinálni? Ez az én nagy gondom! Asse tom, hogy fogjak hozzá! 😞

AirborneRanger
Nyah sikerült bannert csinálnom igaz az erdményeim még nem igazán jók 😊

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

SSBeeci
Gfreiter effektus:-))LOL

SSBeeci
ugyanmááá...hihiOlyan vagyok én...no náéni nem tom..

SSBeeci
Navégreee...csak rájöttem (persze Gfrei nélkül nem!!)hogy a genyába is tudok pofázni a TS-el...Hehe..Gfrei mondta-mondta...de neki ein98 van loler...az én vasamat meg az xp szégyeníti..hihi, na akko este ütközünk!!Most má fülelek:-))!!

Free
Nas halle mindenkibe én ma nem leszek mert este nõzöm és holnap sem tudom hogyan leszek majd azért jelentkezem.

Csuma mindenkinek jó játékot estére.

Hoooaaaahhhhh

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

pet70000
ok, thx

pet70000
nem megsértödni Bother!...