America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zotyesz
Daniel csak megfigyelõ.

[HUN]Crassus
nem kell izgulni ezt siman nyerjuk(marmint a vedo oldalt)........
Az mas kerdes ,hogy Assaultkent meg elpicsaznak,mint ahogy most mi picsazzuk el a HAAS-SHSU-Daniel kombot

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

zotyesz
Én meg már az ujjaimat rágom... 😊

[HUN]Crassus
Jah nezem is...
Hat ez nem igaz most gondolom az xSU ved mivel most meg a HAAS klan all qrva szarul meg csak a 3. kor van de osszesen 4!!! xSU-st sikerult idaig kiloniuk.SZEEP az iment meg forditva volt ez az allas.
Az en velemenyem az ,hogy ez a palya egyertelmuen a vedoknek fekszik akarki is ved.Na jo ha nagyon kezdok vedenenek ledaralnak oket ,de igy ,hogy mindket klanban eleg tapasztalt jatekosok vannak igy nagyon 50-50%,hogy ki nyer illetve veszit.

zotyesz
Elkezdõdött a második félidõ!

Dexa
jaja
a végén tényleg legyakoltatok...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

zotyesz

[HUN]Crassus
szegeny privat dokim lelkebe gazoltam..........

[HUN]Crassus
OH nem vartam meg mig el kezd mozogni a bannered😊)Megkovetlek sorry!

zotyesz
MI AZ HOGY PATACSI!!!!!!

Hát már a háziorvost sem ismered fel? 😊

[HUN]Crassus
Jo 8 Kuta!!

[HUN]Crassus
MIGHTY

Hat Patacsi kollega en is tukon ulok itten a melohelyen,hogy nem segithetek szakertelmemmel,tapasztalatommal,gyakorlatommal a bajtarsaknak!

Kutyika
Nos elég nekem ennyi mára, zárom rímmel soraimat:
Fáradt vagyok s nagyon ronda,
de holnap jó lesz majd a gamma...
Csá mindenki!

Mighty
A vegere jottunk bele 😊
Legyen 20 koros es akkor kisebb lesz a kulonbseg.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Azert mert nem vagy itt!!! Ha itt lennel, meg rosszabb lenne

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

zotyesz
Ne tudd meg mit élek át itt a kispadon izgulva végig a meccset. 😊

Dexa
most 3/7...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

[HUN]Crassus
Hogy all a klanwar sracok?? az iment monitoroztam a CODE servert es eleg csunyan allt az xSU szenaja..........

Dexa
eddig nem rossz a dolog, de én most kicsit L...
😄

Kutyika
Mindezt azért mert nagyon utálok sûrûn bocsánatot kérni... Mert ha mégsincs igaza az embernek akkor bizony "besülokni"...

Kutyika
Én elvbõl nem szavazok ki senkit Pb-vel, és nem indítok kiszavazást sem soha, s csak akkor nyomok f6-ot, ha már mindenki kiakarja szavazni a pofát...(egyértelmûen csíter, vagy direkt akadályozza a gammát...)

SSBeeci
JAHhhh..FREE-nek volt egy kérdése..engem is érdekel!!

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

SSBeeci
jó-sötét..izé estét..most értem haza....melóbol..de azé ide beköszönök..hehe,SZAVESZTEK..majd hónap..igaz akkor is 23:00 körül jövök home..

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Kutyika
Üdv Patacsi!!
"kutya füle"?
Jah igen az nem mindegy millen hangkari+oprendszer...
Még jó hogy benéztem ide, naná hogy a gumiban szédelegtem megint.... Gamma nem lesz ma aszem, de holnap talán esetleg, van valami pozitív fejlemény AAo ügyben?

patacsi HUN
ja a gémnek nagyon kemény mélyei vannak. én a fülesemen egy dvd-n sem hallottam ilyen kira mélyeket pedig optikai kábelen kapja a dvd-rõl a jelet de az ugy is kutya füle ehez képest 😊 a kártyához nem volt valami sound manager féle ??
szia Kutyika 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Kutyika
Túl mély? Nem tudom millen oprendszert használsz, de win alatt hangerõszabályzó-speciális fül, ott lehet magasat mélyet állítani... Legalábbis nálam... Jaa, bocs: ÜDV MINDENKI!!!!
2.0-ról vmi új hír, esetleg?

Slow
valaki tud segíteni abban, hogy ha egy hangkártya 48khz-en megy makacsul, akkor hogy lehet lerántani 44.1-re? mert a hang kicsit, khm khm...mély...😉

ez viszont a 100%-os, ha maximalista akarsz lenni:

1. AAACCBABDBAEACCAAD
2. BBABCDAC
3. BDBCBBB
patacsi HUN
a medic teszt megoldásai 😉)
1: AAACBBABBBADABCAAA
2: BBACCDAC
3: BDBCBBA

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

[Rush]
LOL Pata? 😉

hTTp://ror.hu/

Free
Halle mindenki hogyan lehet Punk Busteres szavazást indítani?

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

ZsozS
hello mindenki!

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Gfreiter
Wow, szupi! Akkor holnap HUA!!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

patacsi HUN
holnap leszek végre rendesen...

Gfreiter
Höh, köszi 😊 Bár lehet, hogy ma csak 11 fele tok jönni! Itt leszel akkor? Elvégre holnap nincs meló.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

patacsi HUN
nézd hol nyomja az xSU és jer, félreteszek neked egy gránátot és ráddobom 😉) egyébként csak a szám jár, mert nem nagyon gránátozok nehogy TK legyen, de a kedvedér bevállalok 3-400minuszt 😉))

Gfreiter
Patacsi, holnap lesz idõnk egymás oldalán (avagy ellen) harcolni?

Gfreiter
Két okból nem. Mert folyamatosan töltök le mindenféle szir szart, és ilyenkor nagyon magas a pingem, a másik, meg folyton el kell szaladgálnom vhova, és nem akarom mindig otthagyni az éppen aktuálios gamét! De este megpróbálok jönni!

patacsi HUN
azé jáccani és fórumozni nem ua. 😊 fórumozni lehet óránként 3-4 szer fél perc alatt... sõt még akkor is lehet ha a kölkök ugrálnak a fejemen 😊)

pet70000
Bro, ha arra van idõd, hogy fórumozz, akkó' mé nem jácccóóó?

Gfreiter
Otthon?? Akkor aranyéleted van! Hua!

PsychoStarfish
Na akkor répázás lesz holnap =)

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

patacsi HUN
nem én otthon melózok 😊) holnapig, aztán AA
😄D

Gfreiter
Nekem egyébként csak egy gépem van. Arra is úgy kuporgattam össze, úgyhogy lécci ne küldjetek olyan vírusokat, amitõl szétolvad a procim! Elõre is thx!

Gfreiter
Aha, szóval meló helyett... ejnye!

patacsi HUN
nekem két gépem ízzik az íróasztalomon néha három...

Gfreiter
Persze a #17276 csak vicc volt. Ha nme indulna az Explorerem, nem is tudnék ide írni! Hoppsz, remélem ezzel nek adtam ötletet...

Gfreiter
Aha, szal vírusokat csempészünk a fájlokban, csupa segítõkész szándékkal??

patacsi HUN
na akkor Gfreiter semlegesítve... 😊)

Gfreiter
De úgy tûnik ez segített, kb 3 perce semmi nem jött ki. Igaz az explorer sem indul lol