America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Vki meg tudná mondani, hogy hogyan tudnánk lejelszavazott szobát létrehozni a klánomnak az aao.hu clans TS szerveren?
Új csapattagokat keresünk a Tiger and Dragon Clan-ba!
Ha valaki szeretne jelentkezni a következõ email címen megteheti
[email protected]! Csak magyarok!
Szükségünk lenne legalább egy olyan tagra akinél lehet internetes szervert létre hozni gyakorlás céljából! Csak 2.6 verzióval!!!!!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
megtenné vki hogy regisztrál a ts szerveren? 'norbi' néven szeretném 😊 kösz
még ennyi uj pályát...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
akkor egy ts szerver címet kaphatok?
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Bárki jöhet. Nem kell "cserébe" semmi.
Köszi a felajánlást.
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
öhm,o lvastam, hogy egy nem trackeltgame serveren, szivesen felajánlanánk a szervertünket, a részvételért cserében<#smile>#smile>
péntek esti funny game
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ha még a dagálynál laksz: mától az új irodaházban melózom. A lakásotok felé néz az ablakom 😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
többit majd meglátom késõbb... :S
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
www.liveforspeed.com a demó is nagyon jó!
Amit igazán kiemelnék abból, amit írtál, az a "csapatjáték" és a "célok teljesítése". 😊
Figyelem-figyelem: aki még nem írta volna fel, az írja fel egy öntapadós papírra és ragassza ki a monitorára (amit kiemeltem DOOM írásából), mert újra elkezdek gémelni és szeretnék ilyen mentalitással viszont találkozni a gémben is. 😉 (hiú ábránd? :S )
Magányos John Rambo-k: jegyzeteljetek szorgosan. 😄
Amúgy kb fél éve lehetett kb, nem több, mert még tavaly októberrõl van egy játszott session-ös eredményem. 😉
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
-az ne armyzzon aki nem csapatjátékos
-az ne armyzzon aki nem viseli el a bug okat (az inkább ne is játszon semilyen játékot 😊 )
-az se armyzzon aki látványt akar,vért és csak ölést fej nélkül,ott vannak a kisebb színvonalú nevetséges játékok arra (amelyek nem roszak,de azok kikapcsoládásra vannak)
-AZ NE JÁTSZON AKI CSAK CSALVA "TUD"!!!
és szerintem aki ezt elolvassa,elgondolkodik,az eldöntheti,hogy akar-e armyzni.
Egy postal lejjeb van egy link ahonnan le lehet szedni. Utánanézni a www.americasarmy.hu vagy .com oldalakon tudsz, mellesleg a játék nem az ölésrõl szól hanem a csapatjátékról és a célok teljesítésérõl, kés, dobócsillag nincs benne csupán a US Army rendszeresített eszközei illetve az "ellenállók" fegyverei állnak rendelkezésre. Sokkal jobb mint a "csé", komoly játék, nem pedig arcade jellegû.
Üdv.: D00M