America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Beregeltek legalább 5-en AAO.hu-ra, és szépen megkértek egy admint, hogy szeretnétek egy TS szobát.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Hi

Vki meg tudná mondani, hogy hogyan tudnánk lejelszavazott szobát létrehozni a klánomnak az aao.hu clans TS szerveren?
Strahd_
mi értelme van? 😊

Üdv mindenkinek!

Új csapattagokat keresünk a Tiger and Dragon Clan-ba!
Ha valaki szeretne jelentkezni a következõ email címen megteheti
[email protected]! Csak magyarok!

Szükségünk lenne legalább egy olyan tagra akinél lehet internetes szervert létre hozni gyakorlás céljából! Csak 2.6 verzióval!!!!!
Tikal
megoldva...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
hali

megtenné vki hogy regisztrál a ts szerveren? 'norbi' néven szeretném 😊 kösz

még ennyi uj pályát...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CSUKA
De akkor is eldöl a csávó.. az a lényeg, hogy ne reccsennnyéé <#zavart2><#pardon1>

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

leérkezés elõtt 1-2 másodperccel megnyomod az action key-t és nyomva tartod a leérkezésig, vagy valami ilyesmi...
Üdv!Egy kérdésem lenne.Hogy lehet az ejtõernyõs ugrás végén talpon maradni?elég rég vacakolok vele.
CSUKA
<#eljen><#violent><#bdead>

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Strahd_
Egész jó volt ez a kis fungame 😛

Josszimatroz
:-) meg itt lakunk! ha latsz egy piros rozsdas vectrat az az enyem :-)

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

vagy még nem bizti, hogy lessz?<#shakehead>

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

jó, bocsi😊 és szivesen a felajánlást
akkor egy ts szerver címet kaphatok?

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

N3TuddKi
én nem vagyok hétvégenként gépnél. :S

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

CSUKA
Akkor nem is AAzunk?

nearo
Kár, hogy kilenc után nem túl gyakran megy már a gépem... pedig szívesen mennék.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

[Rush]
Én is beadtam a jelentkezésem<#idiota>

hTTp://ror.hu/

N3TuddKi
a lényeg a KÖZÖS játékon van. 😉

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Strahd_
remélem addig sikerül megszereznem egy müködö klienst 😛 mert ebben a funban benne lennék 😊

Marvin
Látom nem érted.

Bárki jöhet. Nem kell "cserébe" semmi.

Köszi a felajánlást.

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

sziasztok, ezzel a péntekesti funhoz szeretnék szólni
öhm,o lvastam, hogy egy nem trackeltgame serveren, szivesen felajánlanánk a szervertünket, a részvételért cserében<#smile>

N3TuddKi

Marvin
Kocka. 😛

Dexa
jah, persze... 😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Sadist
Az jó, mert könnyen be lehet sznájpolni <#idiota>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

nearo
Nah, hétvégén lejött a 2.7... a Hummeres kiképzés nagyon tré lett... azaz furcsa, mert játékban autót még nem vezettem úgy, hogy csak az egyik kezem van az irányító gombokon. De a rakétás meg a kocsibóllövöldözõs tetszik.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Mighty
Josszi!

Ha még a dagálynál laksz: mától az új irodaházban melózom. A lakásotok felé néz az ablakom 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Strahd_
de én noob vagyok 😊

Dexa
3 és fél óra alatt lejött tökéletesen
többit majd meglátom késõbb... :S

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Strahd_
én is azt hittem ujrakezdem erre most 2 szer szedtem le crc errorosan az armyt

CSUKA
http://video.google.com/videoplay?docid=-4301685759252868385&q=m6+drift

www.liveforspeed.com a demó is nagyon jó!

Szolgálatra Jelentkezem 😄

pet70000
jha, szokni kell, meg elviselni, összeszorított fogakkal <#vigyor2><#vigyor2><#fogmosas><#fogmosas>

sokszor nehéz összedolgozni a felcserekkel, mert arra várnak, hogy a sebesültek visszatántorogjanak a tûzvonalból egy védett helyre, ahol nyugodtan kezelésbe vehetik; míg a sebesültek pont azt akarják, hogy a felcserek rohanjanak hozzájuk, hogy tudják tartani a pozíciójukat...
nearo
A játékkal kapcsolatban pedig: miért van az egy csomószor, hogy ha egy csapatban van 4-5 felcser, akkor abból maximum egy vagy kettõ szokott csak gyógyítani? Ez egy ekkora teher? Én általában be szoktam magam jelölni felcsernek, ha nem egy ismeretlen pályán vagyok, és megpróbálok mindenkinek segíteni, akinek csak lehet. Egyedül lennék ezzel, vagy csak rossz szervereket fogok ki általában?

nearo
Nah... már 22-t leszedtem az 55-bõl, hétvégén meglesz. Ha lejött mind az 55, akkor azt össze kell illeszteni valamivel, vagy megcsinálja magát? Mert belenéztem a fájlokba, és csak az elsõben van egy armyops270.exe nevû fájl, kb 2,5 gigás. Tehát ha lejött mind, akkor csak ezt a fájlt kell kicsomagolnom, és megy, vagy esetleg van még valami "trükk" is?

Dexa
... mondja a régi motoros... 😉

Dexa
hát igen, már a 'szarkasztikus' szó is apróbb problémákat jelenthet itt-ott... 😄

Dexa
Tetszett a stílus meg a segítõ szándék. 😊
Amit igazán kiemelnék abból, amit írtál, az a "csapatjáték" és a "célok teljesítése". 😊

Figyelem-figyelem: aki még nem írta volna fel, az írja fel egy öntapadós papírra és ragassza ki a monitorára (amit kiemeltem DOOM írásából), mert újra elkezdek gémelni és szeretnék ilyen mentalitással viszont találkozni a gémben is. 😉 (hiú ábránd? :S )
Magányos John Rambo-k: jegyzeteljetek szorgosan. 😄

Sadist
höhö, még egy újonc ratyerátor, höhö hö <#idiota>

Sadist
<#falbav><#wilting><#banplz><#taps><#gonosz1><#idiota>

Dexa
Igyexik az ember... 😉
Amúgy kb fél éve lehetett kb, nem több, mert még tavaly októberrõl van egy játszott session-ös eredményem. 😉

Gyadi
Höhö, az újabbaknak nem igazán esnek le a kissé szarkasztikusan fogalmazott szövegek. 😊

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Palinko
ízlések és pofonok. én utoljára a condition zeroval játszottam és az ugyan olyan mint a többi.szóval elég gyenge... az army ingyenes és nagyon realisztikus.a cs az inkább ramboknak való,army meg csapatjátékosoknak.igaz,hogy elég sok bug van az új pályákon,de egy középjó géppel élvezhetõ.
-az ne armyzzon aki nem csapatjátékos
-az ne armyzzon aki nem viseli el a bug okat (az inkább ne is játszon semilyen játékot 😊 )
-az se armyzzon aki látványt akar,vért és csak ölést fej nélkül,ott vannak a kisebb színvonalú nevetséges játékok arra (amelyek nem roszak,de azok kikapcsoládásra vannak)
-AZ NE JÁTSZON AKI CSAK CSALVA "TUD"!!!

és szerintem aki ezt elolvassa,elgondolkodik,az eldöntheti,hogy akar-e armyzni.
Marvin
Az ellen nem véd.

bcs78
A CS sokkal jobb.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Strahd_
én amikor játszottam volt, ddjam azt a kiegészitést amiben még katana is van?

hi!

Egy postal lejjeb van egy link ahonnan le lehet szedni. Utánanézni a www.americasarmy.hu vagy .com oldalakon tudsz, mellesleg a játék nem az ölésrõl szól hanem a csapatjátékról és a célok teljesítésérõl, kés, dobócsillag nincs benne csupán a US Army rendszeresített eszközei illetve az "ellenállók" fegyverei állnak rendelkezésre. Sokkal jobb mint a "csé", komoly játék, nem pedig arcade jellegû.

Üdv.: D00M

Mintha kb 1 évvel ezelõtt is írtál volna pár hasonló kérdést <#idiota>