America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Monnyak egy TS szervert? Látta vki a vidit, amit asszem Brutal, de lehet, h Nyers linkelt fel? Ha az igaz volt, akkor qr-vaj-ó lesz a tank!! (Már amennyiben az MI egy tank)

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

PsychoStarfish
Igen 😄 Ezt mondtad TSen is 😄

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Slow
LEFAGYOTT AZ INSTALLJA, LEFAGYOTT AZ INSTALLJA!
=)))

[Rush]
Elvileg én küldöm neki 😊

Prank hétfõn megy

hTTp://ror.hu/

Dexa
...és hogy dagadjon a májad wazz...
😄

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

PsychoStarfish
Na már INSTALLÁLOM!!!! VÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁ Dexa javasolta hogy írjam ide ki, hogy mindenki lássa 😄

[HUN]Crassus
Pranknek miert nem irjatok ki CD-re??

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Gfreiter
26 perc / 24% Szegény Prank... (nem bunkóságból mondom, hanem tényleg fáj a szívem miattad 😞 )

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

SACA_(HUN)
Nem muxik Weine

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

[HUN]Crassus
Gondolom single modban vegig kell olni a palyan a sok opfort amit a gep iranyit hogy bizonyitsd ratermettsegedet a green berret-re.Kivi leszek a MI-ra

0% lent van, még 47 óra és kész hehe
modem sux😞
[HUN]Crassus
check xsu forum und fragen a kerdesemre!(pls)

Gfreiter
Lesz (asszem csak) egy single pálya is, de ha jól fordítottam, az a kiképzéshez fog tartozni. Akkor hát innen a korábbi "ásítozó, nyújtózkodó" Opfor a korábbi ss-okon!!

Slow
akkor gyere fel weine

Gfreiter
Most tök úgy érzem magam, mint karácsonykor...

SACA_(HUN)
Slow, Nem megy az Icq! [email protected]

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Slow
meg asszem nem is tudunk mondani...
de ha használsz pl flashget-et, az rászletekben is le tudja tölteni (tehát megszakíthatod)
gondolom modem-parád van, viszont az army multi gamma és széles net nem árt hozzá (kivéve Prankot...😉)

[Rush]
inkább Reget Deluxe-t

Gfreiter
Használj Flashgetet, az a legjobb! Ha kell, elküldöm mailben.

PsychoStarfish
Ha használsz letöltésvetérlõt akkor vársz 1-2 napot és leszedheted kényelmesen, minden cicó nélkül. Szernitem jobban megéri mint tökölni sok file-al.

[Rush]
pffff 😄

Hello, tudnátok segíteni, van egy oldal valamilyen Zeppelin ahol kb 10-15 részbe le lehet tölteni a AA-t, vagy valami más oldalt, elöre köszi.
Gfreiter
Kígyóznak a szerverek!! Beindult az élet!! Hooah!!! Már csak egy nagy monitor kell, hogy lássak is maj valamit...

Slow
saca, icq

[Rush]
LOL

Slow
ez mekkora smájli=)
még nem is vettem észre looool

legjobb=))))

Gfreiter
Simán...mellesleg teljes nevem: Gfreiter Lütyõ felügyelõ!!

Slow
(igen, jólvan Saza, ezt beszéltük meg, de most impró van, G lebuktatott minket...)

PsychoStarfish
Nem ettem be semmit még tölti és már csak 13 perc van. Utánna megyek és alszom 😄

Slow
(hát, ha még azt is megtudják, hogy nem is létezik olyan fps, hogy AAO...huh)
😉

[Rush]
az biztos 😄

SACA_(HUN)
Nekem a Rush által irt cimrõl nem jön le!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Gfreiter
Nem ettem be ...azér utánanéztem, és még van pár hely, ahonnan le lehet tölteni

[Rush]
Ezt minek mondod el...........????

patacsi HUN
kár , hogy a 21.00-ás fõpróba nem sikerült azt még többen beették volna 😊)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Slow
mielõtt elindítjátok az exe-t minden fontos dologról csináljatok backup-ot külön vinyóra, amit kiszedtek a gépbõl!
sztem...😉

Gfreiter
Már csak 1 óra 56 perc...Hmm az alõbb 1 óra 40 perc volt 😞( de 9 perce töltöm, és már 8% lejött.

Slow
de Fishy is 😉

Dexa
kabbe...
😄

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
50 mega lent van...
hm...

patacsi HUN
má mindegy 😞 de akkor is beette, sztem most is tölti hehehehe...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
Ravasz...

PsychoStarfish
Már csak 16 perc és lent lesz =)

Slow
bazz, mondtam, hogy nagyobb legyen, így nem hiszi el...😉

Slow
nekem csak 23-al kön, és az 3-4 órát jelent, de most úgyis alvás van, mire felkelek meg (remélem) már a pandám meg is csinálja az SF tréninget 😉
na jóét mindenkinek 😉

patacsi HUN
sztem csak blöffölt és mi beettük 😞

patacsi HUN
nem gondoltam, hogy 2nap 2x beeszed hehehe 😊

[Rush]
Honnan tudtad, hogy poén? Ki mondta el?

Gfreiter
Ez csak 228 Mb??? Biztos jó a cucc?

Gfreiter
1 óra 40 perc. Nem semmi 😊 Remélem nem a ti kezetek van a "dologban", hogy kijött a 2.0!!! És szegény gyanútlan Gfreiter meg jól letölti a jó kis vírusos kotyvalékot, amit ti fõztetek... Ha nem így van, holnapra SF-ek leszünk.