America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Átolvastam az elmúlt 24 óra termését és érdekesen alakulnak itt a dolgok.
Az FPS témához hozzászólva és OFP-tem egy jó darabig (álltalában LAN party-kon toltuk) és nekem bejött a maga kis egyszerûségével...Na jó nem egy AA meg annyira nem tudsz benne taktikázni,de kellemesen elvoltunk vele( volt hogy 24 órát nyomtam zsinórba,lõnöm már nem kellett,mert a fáradtságtól remegett a kezem az egéren
Nekem az AA nagyon bejött és sokat kaptam tõletek hogy minden faszán kialakuljon. Most 17-es honorom van,szerencsésnek mondhatom magam hogy ez aránylag gyorsan összejött, bár néha csak az elsõ 30mp-ben élltem,de ez hozzátartozik szerintem.
Egyik haveromnak is ajánlottam a játékot, õ is egy nappal utánnam kezdte el és szegény még most lépett 11-es honorra,de nem adja fel,mert a játékot nézi,nem a honort...
Annyival szeretnék többet látni az AA-ban hogy kicsit több fajta fegyvert tegyenek bele (pl. azokat amik az SF kiképzésen az asztalon voltak, semmi többet) és kicsit legyenek már jobbak majd a hivatalos szerverek.
Ez egy egyéni vélemény volt,tehát senkit nem akartam benne megbántani.
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)
mondjam nem mondja hisz Zotyesz már mondta most én mondom csak kimaradt az em így helyes m-mel mondjam
ezen kívül véleményem szerint sokkal jobb, izgibb lett a játék, remek új fegyverek és mapok lettek, igényes munkának tartom...
azt még nem tom, hogy gépigény nõtt-e vagy csak szarakodik a gépem, lol, de optimista vagyok (a játékkal)....=)
nyugesz weine, ne add fel, fõleg ne morogj, mert jó a gamma (ha nem hiszed, COD-ozzá' kicsit, majd jössz te még vissza
)
az ilyen vorpál "snecik" meg olyan gázosak, hogy nem is kell velük törõdni 😉 képes új accot csinálni flame-nek, hehe, milyen gyííííík =)))
na de nem oszolunk szét flémelni a topikokban? mindenki rakjon be egy aao-s bannert magának és mennyünk szidjuk agyon mindenkit 😉)
aao vs. all

Amikor az 1.9 bejött, ugyanez volt!
Komunikációs hibák, szerver hibák, stb.
Eltelt 1-2 hét, a dolgok apránként javultak, mi meg vidáman játszottunk INGYEN! Mégegyszer: INGYEN!
Akko' mi itt a gond???
Miért, te elhiszed, hogy egy tényleg jó gamét véletlenül elrontanának egy ilyen dologgal, ha lenne beleszólásuk?
- lesz egy SF minõsítõ gyakorlat,
- új SF szerepek(intelligence, medic, engineer, communication sergeant) is elérhetõek lesznek.
Mindez 2004 tavaszán.
Hiv. honlapot SCI futtatja, hiv. honlap rossz => SCI hibás
hiv. szervereket SCI futtatja, hiv. szerverek rosszak => Hibás=SCI
(A nemhivatalos szerverek !LAGMENTESEK!, legalábbis nekem)
Szóval ne keverjük bele a fejleszõket pls, a legtöbb szerver-bugért az SCI a felelõs.
igaz vannak bugok, de melyik játékban nincsenek? (oké, tetris-en meg mario-n kívül)
itt legalább foglalkoznak a játékkal, másrészt meg ingyé van
Dehát még ez a Béla változat😛
BF:2-3-4(oORedstarOo)
My Life for Freedom!
Mondjuk ez igaz Weine,hogy néhány verzióval ezelõtti bugot a mai napig nem tudtak kiírtani a jatékból.
A loginolás és szerverproblémák tényleg idegesítõek,de azért én reménykedem egyszer csak jó lesz amúgy meg vannak napok amikor egy szerveren stabilan 3-4-5 órát simán el lehet játszogatni....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
mi van unatkoztok?
Hiszen itt a lét a tét.. 😊 hah..
NA akkor adok majd aki kér..
Nincs bajom ezekkel a gamákkal tavaly még megszállot AvP-s voltam,de az Army után ezek csak könnyü kis esti játékocskák a szememben.A BF-et,Raven Shield-et,MOHAA-t stb.stb is végignyomtam singliben és mind tetszett szóval nem gáz csak a multi rész nem egy Army ennyi.És aki mást mond az hüjegyerek!😊
Sztem mérdfölkõ az FPS-ek történelmében csak sokan még nem látják.A híres festõket sem ismerték el amíg éltek.....(az army-t sem fogják még jó idejig elismerni)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
De tudod mit, ne gyere inkább velünk gamézni, abból csak TK lenne..hamar megunnád
és különben is...
\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein
My Life for Freedom!