America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty
Ok. Sok sikert! Ha akad valami probléma, ne kimélj minket.
Ja igen! Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt. Sok hasznos info-t gyûjtött egybe Daniel_F.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Dud [OBI]
Köszönöm! Valamelyik nap ránézek a témára.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

patacsi HUN
...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Slow
eeeemberek kicsik és nagyok! léccci csekkoljátok meg eme ötletemet és véleményezzétek!! talán kicsit színessé tenné a dolgunkat...😉

Mighty
Letölteni a játékot (www.pcdome.hu)
Regisztrálni egy accountot, az emailben kapott linken aktivizálni azt.
Alapkiképzés: lövészeten legalább 23 céltáblát eltalálni a 40-bõl. Akadálypályát idõre teljesíteni (mindig a fehér cölöpök között), fegyver ismeret (lõni párat az eléd tett fegyverekkel, és végül egy szimulált közelharci pályán lelõni a táblaterroristákat.
Ha ezek megvannak már mehetsz a legtöbb pályára játszani.
Vannak olyan pályák, ahol a támadó csapat ejtõernyõvel érkezik. Hogy ezekre a pályákra is tudj menni, kell az ejtõernyõs kiképzés. (egy toronyugrás bokatörés nélkül és egy repülõbõl ugrás egy körbe, bokatörés nélkül)
Sniper kiképzésre csak akkor mehetsz, ha az alaplõgyakorlaton minimum 36 találatot érsz el.
Medic kiképzés 3 tesztbõl és egy terepgyakorlatból áll.

AirborneRanger
rodger thx

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Dud [OBI]
Oké. Jöttem csábulni! 😄

A kérdés adott: mit, hol, hogyan kell csinálni, hogy ma este már széthenteljelek Titeket?

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Mighty
Az igaz, hogy lemaradtál, de csomó kellemetlenségtõl is megóvtad magad. Mivel itt a fórumon csomó információ van egy csomó hibával kapcsolatban, ajánlom hogy látogasd meg Daniel_F oldalat!
americasarmy.uw.hu

AirborneRanger
OO bazz kijött 2.0? Na errõl is faszán lemaradtam. No mind1 leszedem aztá megvaccs.

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Mighty
Jól van, akor rosszul vizualizaltam a dolgot. Ilyet még nem láttam.

Strahd_
V STORM gyere pls az xsu forumra!!

Daniel_F
Az, hogy hol a VIP, ott van az iránytûn, nem nehéz megtalálni.
Ha IF vagyok, mindig bemegyek érte, mert kívül távcsõ nélkül nem könnyû megmondani, hogy ki az ellen, és ki nem; az iránytûvel egybõl meg lehet találni.

Nem jut eszembe semmi frappáns szöveg:)

SSBeeci
na megyek, nyomulok....majd írom az új bugokat..

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

SSBeeci
Há nem akarok offolni, de végül is army téma:
Szal ha a helikopterrel szemben állsz, mint assault:jobb oldalon fent a tetõ részen van a létra lefektetve, ott kempelek..Az rpg-s srác tõlem balra, az épületbe elõre megy az ablakig, és onnan a védõk BAL sarkát lövi..Tehát köztünk van két fal, és õ balra lõ..nem láttam semmi visszapattanó dolgot..na mind1, tényleg ahelyet, hogy itt nyavajgok, meg kéne szoknom a bugokat mi?...

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

Mighty
Lehet rosszul képzelem el. A csávó nem éppen feléd lõtt, de a helikopterrõl lepattant a lövés és valahogy téged talált el.

SSBeeci
..nincs TS...se weine..se code..

SSBeeci
Hogyan hal meg a tûzoltó??
ELÉG GYORSAN....mmmmmuhhhhhaaaaaaa

Kutyika
LOL!!! 😊))) Én bizony kijutottam egészen a Helipadig, (egyszer) utánna már más volt a VIP, a fent nevezett 3 honoros, amint már írtam... Azmeg bebújt az egyik szobába és feküdt, várt, senki nem ment érte, mert nem tudtuk hol van....

SSBeeci
Há ezaz Mighty!sztem vágod amit írtam Danielnek..szal a srác a bal oldali épületbe az ablakba, én a tetõn a létránál...

Slow
kérdezték, hogy:
" - ki ez, ki ez a VIP? nemmondod, hogy egy kutyut kell kimentenünk!
- biztos a fõtörzs csajának az ebe... van ilyen, múltkor medvét kellett kivinnünk
- jah, hát nem a mi dolgunk, meló-meló..."

😉

Daniel_F
Akkor hálát adok az istennek, mert én még nem láttam semmilyen ROE-bugot.
Persze az is lehet, hogy nem játszom eleget.

Kutyika
Aszem a lag miatt lehetett ez az üzieltünés...De nem biztos. A Vip-es dologhoz hozzátenném. Szerintem nem véletlen volt a kúszó-mászó-lopakodó kiképzés, én már láttam hasznát Vip-ként. Szépen sikerült kicseleznem az ellent odabent, a tanult taktikával. Mások meg csak kérdezgették a többieket, ki ez, ki a VIP??? Csak ne lenne ilyen kevés és lagos server😞

Mighty
Merre lõtt? Biztos hogy nem egy lepattanó lövedék volt?

SSBeeci
És hogy válaszoljak Danielnek is, nem feltétlen kell, hogy legyen mögötted valaki..sajna, ez is lehet bug mint állat!!:SFCSAR:A blackhawkot figyelem a jobb oldali tetõrõl, az rpg-s srác beszalad a bal oldali épületbe, és lövi az ellent..elsõ lövés 2kill, én maradok a helyemen, õ is, aztán mégegyet lõ, és én sérülök tõle..pedig mint írtam, õ balra el egy épületrészbe, én meg kempelek a tetõn és NEM FELÉM LÕ!!!Errõl ennyit, van még mit javítani itt

SSBeeci
Ez fõleg azért megafakk, mert elõtte levõ 7/7-es körbe én voltam a VIP, 600 felett volt a pingem és 1190 volt a score-m!!!

SSBeeci
Ez csupán idegesítõ mint állat...nekem nem elõször fordul elõ a ráugrok és roe probléma, nade ez a VIP-es faszság..ez tényleg felnyomta a pumpát..

SSBeeci
akkor ezt tultárgyaltuk Kutyesz!!..én se láttam az üzid..

Mighty
Én pl. elég ritkán figyelem a chat beírásokat. Korlátozom a figyelmem a reportokra 😊 Ha meg hulla vagyok akkor vagy olvasom vagy nem....

Kutyika
Beecci! Már ott bocsánatot kértem, és azt is írtam, hogy nem láttam semmi üzit tõled játék közben!!!! Akkor te sem láttad amit én írtam???

Daniel_F
Mögötted volt valaki, és az RPG-bõl hátra kicsapó robbanásba halt bele. (én már haltam meg így)

Mighty
Nem lehet, hogy éppen ott feküdt a csapat vezetõje és te ráugrottál?

Kutyika
Hasonló furcsaságot én is tapasztaltam; Rpg-vel slattyogok ki, hogy fedezzem a fõbejáratot, látom a túloldali ajtónál, mozgolódik az ellen, odaeresztek egyet, két ellenséges halott, de félúton, már nyekereg a hivatalos hang, hogy sajátot lövök... Jó kis Roe-t kaptam érte... Valaki odatévedt volna az Rpg elé, úgy, hogy nem is láttam, mögöttem nem volt senki...

Mighty
Jaaaaaaaj Beeci! Mindíg ez a pesszimista hozzáállás 😊
Én még nem vettem észre, hogy ha ráugrok valakire, akkor sebzést okozok neki (én meg kapom a ROE-t) Bár elképzelhetõ, mert sok játékban van ilyen, majd kipróbálom.
A Hospitalos "bug"-ot még nem tapasztaltam, igaz még csak kb fél órát játszottam rajta.

SSBeeci
Nem is feltétlen neked szólt Slow papa!!Aki elolvassa, remélem vszi a lapot
De tényleg megaidegesítõ nem?Megcsinálod a VIP feladatod röpke -360-ééé..

SSBeeci
Kutyafül vazzeg!!Most köszönök neked utoljára...!!Tegnap 4-szer köszöntem rád a Hospitálon..és zokon vettem, hogy pont leszartad!!

Slow
most mi van? tök értelmeset írtam, és nem szekából, vagy lesajnálásból, hanem a véleményemet..., na 😊
kötelezõ egyetérteni? vagy mi a szösz? 😉)

van iylen bug még pár, de mint az már 1százfifilliomilliobilliotrillioszor elhangzott, melyik játék nem bugos, ahhoz képest army az isten...

a gránát azé' engem is felb*sz...😉

Kutyika
Pörgõsnek elég pörgõs, fõleg ha a VIP ki sem talál a helipadra, és odebent összeakad az ellenséggel. Tegnap volt ilyen tapasztalatom, 3 honoros gyerek volt a VIP.... Még Report in-t sem nyomott, pedig kértük. Az én taktikám ebben az esetben, eljutni a Vip-hez, segíteni a kijutásban+fedezni. Sokan csak kint nézelõdnek, hátha jön az ellenség, közben a Vip meghal odabent, nagyon idegesítõ tud lenni...

Slow
uhh, az a 83000 pont elég durva és reménytelen mennyiség...😊

SSBeeci
Köszi a tartalmas, együttérzõ válaszokat...hasonló jókat kívánok game küzben...Ez kb. olyan, mint amikor írtam pár WeapCac.bugot, és mi volt, szokjá hozzá, ez ilyen, és a többi okosság..aztán jó volt hallani ts-en az okosokat "hát ilyen nincs", "hogy lött le", ...stb..szal inkább ne mondjatok semmit..

patacsi HUN
há persze és én mint jól értesült tudom, hogy ez a panda élt a navahóknál és az indián neve "hossszúkéz" 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Mighty
Ime az új honor táblázat:
01-10: 500
11-20: 1,000
21-30: 2,500
31-40: 4,000
41-50: 6,000
51-60: 9,000
61-70: 13,000
71-80: 23,000
81-90: 43,000
91-99: 83,000

Slow
az már beugrott, hogy szegény maci a kezében tartja a csokor szar füvet és elfelejti behajlítani a könyökét?
igy sokáig tart utolérni 😉

patacsi HUN
hackeled a pandát? 😉

Slow
bugos panda...bazzz
😉

Slow
bugos sg bazz...
"Válasz 'SSBeeci' üzenetére (#20469)"

Slow
az jó? úgy beszaladni? sztem lehet kicsit izgalmassabbá is tenni 😉

ha ráugrasz a máskira az megsérül? nem is tudtam (de logikus)

Strahd_
Látod a bevetés szabályaival ellentétes hoyg eldobd a fegyvered DRÁGA kincstári tulajdon ! 😄

SSBeeci
..jobb reggelt mindenkinek...Szal a fasz ki van de tényleg!
SFCSAR pálya:A helikopterhez rohanok, fentrõl leugrok, aztán az alattam szaladgáló sajátra ugrok..AZTÁN vács jor fájer, és -140 roe...ezen még csak morgolódtam...
DE Hospital:Én vagyok a VIP, elkezdek kirohanni, fela helipadra, beérek az ajtón, missön kompli..lenne!DE bazzeg ehelyett:Kiírja a képernyõre, hogy sikeresen megszöktem, aztán a duma:misön tu nován tu bi komplíted, tehát elvileg meghaltam, és -360ROE bazzeg!!Azt a kurva...Pedig még a csuzlit is eldobom az elején direkt!!!Leszarom a roéka, van annyi mint a picsa, de ez már durva!!!

Slow
😉

Slow
xSU társaság, lécci csekkáljátok azxSU-war-forumot!!kellene tudni, hogy ki lesz vasárnap...köci 😉