America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Al Bundy23
MegaLOL :)))))

IBANEZ UV777 Rulez

Gfreiter
Oksa ;) Gyepmester LOL :) Ventrillo-n voltatok? Nekem vmiér nem mûxik.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Al Bundy23
g re meg külön mewg megérezte hogy imádkoztam hoyg ne engem gránátozzon :) Grassmaster silent intuition G

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
asszem iszok is a tegnapi XSU-HIT+a 4 "civil" egészségére egy konyakot :) übercsászár moka volt...nagyon franko menet volt.

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
gyepmester silent G nyista problem :) én még mosolyogtam is mert éppen abba a pillanatban mondtam hoyg nehogy engem gránátozzon le G,.....azonnal robbant a gránát :) hát nesze neked intuicio :)

IBANEZ UV777 Rulez

Strahd_
de ki az a hadbíróság aki megmondja hoyg az én gárnátomtól haltam meg az orvosok a mütõben? .)

Strahd_
Én meg elöszerettel ölöm meg a tuszokat .-)

Gfreiter
LOL :))) De, de csak akkor vettem észrve, hogy te vagy az, amikor megjelent, hogy "(xSU)Patacsi was killed by fragments of Gfreiter's grenade"
Tudom, hogy csak vicc, nálam is ott a szmájli... Egyébként én sosem sértõdöm meg, tudod... Vagyis csak nagyin ritkán

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

patacsi HUN
megint butáskodol, ha ott van a smiley akkor az vicc, poén, nem komoly. én az RPG-vel nincs olyan nap, hogy ne szednék össze 3-800 TK-t bár már inkább félrevonulok vele és akkor nem írtom a tsaimat :)) annyira...
csak kostolgatunk merõ szórakozásból, komolyan ne vedd :)
de te valamit összekevertél a szerepekkel kapcsolatban (nem én dobom és te cafatokra robbansz ? :) aszittem úgy beszéltük meg ) ;)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
Mér Silent G? Olyan keveset "beszélek" ? Bundy, át akartam dobni a gránátot a Helipad felett, csak "megbotlottam"

pet70000
Np, Silent G

Al Bundy23
Jaja G nagy mágus, hiába riportolok simán odabasz egy grinédet :) na de sebaj..majd belejön és akkor már nem csak simán Silent G lesz hanem Silenthunter G :) de ez még messze van :)))))bár a kiképzést elkezdte megkapni :)

IBANEZ UV777 Rulez

Gfreiter
reggelt... Bocs mindenkinek a TK-ért tegnap... Pet, bocs, aszittem h opfor vagy messzirõl. Meg kell szoknom még, h az új pályákon a saját is néha olyan, mint az Opfor (messzirõl). Egyébként bocsánatot kértem mindenkitõl. Patacsi: az nem tk volt, amikor én gránátoztalak le téged...

na má megint maintenance.... úgyláccik megint ápdételnek manyuálisan...
Strahd_
szeretem az a pályát .) ott szereztem vissza az honorjaim 10 ig .)

pet70000
Ez genyaság

Strahd_
G-t megkeresem ma és felrobbantom a mekgenyán .D

pet70000
Silent G-nek nem kell gránát TK-hoz, sima fegyverrel is lelõ, lolll

patacsi HUN
ez jó :) de te sem gondolod komolyan :( gránát TK G ;)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

pet70000
Gfreiternek az új nick neve: -=Silent G=-
Kéretik õt így szólitani

Free
Nagyon süti :o)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Mighty

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
nem jo...mar kevesen vagyunk hospitalhoz.
East 061-en vagyok

Brutal
Szóval akkor havernak végig kell szenvednie megint az egészet?
Mert igen jónak mondható az eredménye szerintem!
Vagy lehet hogy ez a baj?
a mind1 majd szólok neki hogy megszivta...

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Mighty
Persze, megjottem egybol leleceltetek :)
Feltek tolem, mi?

SSBeeci
repro(kisbetûvel) faterral is yot harcoltunk, levezettük a feszkót, igaz??

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

SSBeeci
Yo volt xSU!!Korrekt meccs!!Ilyet sokat még együtt:-))

\"Wer zu Lebzeit gut auf Erden wird nach dem Tod ein Engel werden...\" Rammstein

pet70000
Itt mindent megtalálsz ésez is nagyon jó

Mighty
Es ne felejtsd el bekapcsolni a PunkBustert se!
Deploymentben jobb alul.

pet70000
Menj be a Deployment-be, ott bal alul nyomj egy refresh-t, középen beadja az aktuális, filterben kiválasztott játék szervereit.
Olyanra kattints ami nincs tele, és akkor elvileg mûködnie kell.

pet70000
Azért így már mindjárt ész játék is volt, hmmm.... fincsi

[Rush]
Kira volt mi is köszönjük

hTTp://ror.hu/

pet70000
Köszönjük xSU, ez tényleg király volt, élveztük adokat-meg a kapokot is!!!

Gfreiter
Ja, a hivatkozott hozzászólás utolsó mondatához elfelejtettem hozzátenni, hogy csak poénból írtam, azér olyan nagyon nem vagyok

Gfreiter
Most mennem kell, mer meg kell néznem a Kör címû filmet, ugyanis a múltkor megnéztem, eltelt egy hét, és semmi... Hátha most mûködni fog

Gfreiter
Na mindegy, remélem segítettem. Mindenkinek: nagyon jó volt ma veletek játszani, tökre feldobódtam Mindenkinek jó éjszakát!!! Kutyikának, Patacsinak extra jóéjszakát!!!

Gfreiter
Hát én csak azt tudom, hogy a training végén azt mondja, hogy mentsd el az eredményed a "dzsekidre", ekkor nyomsz asszem egy continue-t. Utána pedig azt mondja, hogy menj vissza a menübe. Ekkor két gomb van: 1.Menu 2.Continue
Na most én az elején nyomkodtam a menu-t, és soha nem mentette el. És rájöttem, h a continue-t kell megnyomni!! Nem tom, hogy ezt nem javították e ki, de az tuti, h nálam ez még hiba volt!

Brutal
Ha valakinek van ötlete vagy történt ilyen az szóljon már nekem plz.
Nyers: köszi azért

Nyers
Akkor nem tudom, hogy mi a probléma!

My Life for Freedom!

Brutal
Feltöltötte a szerverre mert a loginban az aa oldalon megnéztem és ott van az eredmény

Nyers
Jó az eredmény gratula! A con. gomb után feltöltött a serverre (?), mert szerintem nem, és így nem is léphetsz tovább! Nálam is volt ilyen az E&E, megcsináltam csak nem töltötte fel a serverre! Szívás!

My Life for Freedom!

Brutal
Na ezt adja össze nekem valaki!
Komám megcsinálta a Basic Training lövészetet 39(!) pontra és nem elérhetõ neki továbbra sem a mesterlövész kiképzés!!!!!!!!!!!!!
Ez most akkor hogy is van?

Gfreiter
Ha vkinek lag problémája van, én azt úgy oldottam, meg, hogy Mindent ultra lowra vettem, és az Arcade-ban kikapcsoltam mindent, kivéve a (Light?)compressed map-ot!! Az viszont kellett, mert ha ki volt kapcsolva, akkor lagos volt nagyon :)

repro
lóbéb: van olyan server (többnyire nem hivatalos, ahhol nincs benne ez a korlátozás)

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gfreiter
Megyek vissza! Remélem van vki a CODE-on!!

Tikal
ventrilo serverhez jelszo is kéne vazze :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

SSBeeci

lóbébi
Rendben!Nekem még 10 van viszont szombaton meg specilás feladatot végzõ katonát választottam!És ez hogy lehet?Na mindegy addig lépek elõre!Bezzeg az elözõ verzióban 49 honorom volt és ezt törölték.Sajnos!Lóbébi

Nyers
Én nem értem, hogy miért nem tudják rendesen összehozni! Az agyvérzés kerülgetett mikor már 6-szorra nyírt ki ugyanaz a gyerek, totál rákészülök és mindig elintéz, hiába lõttem szarrá! Után módszeresen az egész csapatot letarolta mikor ismét ketten lõtték a fejét!

My Life for Freedom!

patacsi HUN
honor ? minimum 15 kell