America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[negativ] Cirek
tud vki DSL booster progit?
ha tud, linkkel együtt légyszi! :))
köszi

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Strahd_
küld már el amit frisitéshez kaptál adatbázisokat

Strahd_
az árlistátdat a webre frissited?

patacsi HUN
dolgozik a kis vaczak patacsi :))

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
ja :) két monyitoron dolgozom (kiterjesztettem az asztalt a másikra is) ha bírná a videokarim akkor láthatnám gém közben a ts-t és más dolgokat kilépés nélkül, de nem bírja :(

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Strahd_
dógozz patacsi .)

patacsi HUN
ne fomorkodj, ha nincs máf téma akkor fabad KICSIT :))

patacsi HUN
én havi árlistafrissítést csinálok... a többiek meg év végi hajtás ill bevásárlás állapotában leledzenek sztem :(
egyébként ez a punnyadás engem is aggaszt :(
télleg 2.1 mikor jön :DD ?? ;)

Gfreiter
De most neem iiis offóóóltaaam...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
LOL :D Ma du vki? Jó lenne végre már egy csapat magyarral egy oldalon játszani, mint "régen"...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

patacsi HUN
cvej off kõnig :)

Strahd_
vagy inkabb dzs... :)

Strahd_
j lemaradt .)

Strahd_
Gratulálok :D Jú ár riszivd de medál off onor for jór gud áb.

és szia

Gfreiter
Ja, és mondanom sem kell, hogy tegnap KETTÕT ugrott a honorom!! Egyet felfelé, egyet lefelé...

Gfreiter
Jó reggelt... Tegnap végképp aszittem, hogy mindekit elvittek , úgyhogy szinte egész nap egyedül harcoltam, aztán délután találkoztam Kutyikával és Gremovannal! Ezúton is kérek bocsánatot Gremovantól, amiért köszönés nélkül léptem le, csak megin kiérdemelten a "TK-god" felíratú tortát, úgyhogy rögvest elsunnyogtam a pályáról, hátha nem írja fel... Azután meg már nem mentem vissza. Szal BOCS!!!

Strahd_
Végre egy off társ szia

patacsi HUN

Strahd_
Jó reggelt! megnézem pata épp töltöm le :)

patacsi HUN
'reggelt :)
mentek emilek... nehogy má' nyugtod legyen ;)

Strahd_
mi lett a HIT war végeredménye?

Strahd_
Jó reggelt!

ZsozS
Sziasztok!
Mighty! Levettem a CODE serverrõl a jelszót

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Gfreiter
Nem, nálam is ugyanez a hiba.Kissé spenótos vonásokat kapott a trekker. Hmm... 2004 talán a spenót éve lesz...

Gfreiter
Akkor holnap nyomulunk mint állat. Már alig várom! Régen én is néztem az X atkákat, de egy ideje szinte egyáltalán nem nézek tv-t, mer néha a gyomrom forog. Nem volt rossz a Sírhant mûvek, bár én eléggé le vagyok maradva, nem jöttem rá pontosan, mirõl is van szó Holnap vakkants akkor be, és megyünk gyakni az ellent, jó? Jó éjszakát neked Kutyika, és mindenkinek!!! Sziasztok!!!!!!!!!!!!

Kutyika
jaja, ma délután jövök, és majd bevakkantok ide,hogy hol vagy... Hát ezzel az X-aktákkal felb... bennem az ideget!!! Állandóan csak ismételnek, még egyszer bocs, hogy olyan gyorsan leléptem, kár volt, inkább játszottam volna, jobban jártam volna... Viszont a Sírhant mûvek az nagyon LOL, nekem legalábbis teccik. Ennyi okosságot összegyúrni egy epizódban... Rendkívül eredeti!!!!

Tikal
megjött a tél :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

új külsõt kapott a tracker oldal...
vagy nálam van a hiba
Gfreiter
Hát, én is elkezdtem nézni, lol. De sztem szar ez a rész, meg nem is láttam az elejét. viszont utána megnézem ezt a Sírhant mûveket. Még sosem láttam. Ha elõbb látom, hogy visszajössz, akkor még játszhattunk volna, de gondolom 10 percre nem érdemes belevágni.

Kutyika
Hogyaza.... Bocs Gfreiter, azt hizzem érdemes az X-aktákat megnéznem, a viasat 3-mon, de mármegint csak ismételnek.... Hányszor adják le ugyanazt a részt?? Ráadásul a második részét eddig még nem adták le ennek a történetnek.... mindíg csak az elsõt????

Tikal
nekem bridgen volt ilyen egy párszor, de csak én láttam õket opfornak :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Corv_[HUN]
remélem most már jó lesz

\"Mess with the best Die like the rest\"

Corv_[HUN]

Kutyika
69.25.16.135 itt vagyok.

Gfreiter
De semmi gond, nyugodtan gyere, csak sztem az admin nem tudta, h nem tudsz jól angolul, és mindig szól az elején, hogy válts fegyvertz, aki nem teszi, azt kicsapja. De ha bejössz, és beírod az alábbi cheatet röftön, akkor jó lesz :) Átváltasz sniperre, aztán mehet a cucc.

Gfreiter
Bocsi, de észre sem vettem, hogy bent voltál, mert kimentem a konyhába, és gondolom mire visszajöttem, már nem voltál ott. Hova mész?

Corv_[HUN]
A radio toweren kezdés után mindenki így nézett ki és így is maradt. Volt tk orrvérzésig :)

Kutyika
Ne hagyd, inkább játszok máshol!

Gfreiter
mpcheat changeclass s/s24/mos/svd ezeket lehet

Gfreiter
Miért? Átváltottál sniperre? Ha nem, akkor azért, de mindjártszólok neki, hogy jössz.

Kutyika
Miért kér passwordot a code?

Kutyika
Emberek! Mi van a Code-val? Mûködik?

Kutyika
Izé... Kirúgott az admin:((( Miféle serverekre jársz te?

Gfreiter
Hah, egyébként egyszer nekem is volt hasonló eset, csak az autóm nem indult, és miondezt egy pici oxidáció miatt az indítómotorba menõ vezetéken. Ne tudd meg meddig jártam vele szerelõjöz, és senki nem tudott segíteni, én meg megoldottam magam, de majd egy fél évig volt ez a gond.

Gfreiter
Na, örülök neki, akkor most a megszokott egérkével mehet gyilok. Igen, azon az IP-n vagyok, éppen most repítettek a fejembe egy golyót. Csak snipert szabad használni, füstbombát csak a támadók 1db-ot /fõ, medicért nem lehet kiáltani, és asszem ennyi :) Jössz, v átmenjünk máshova? Egész nap dübörgött a fülembe az rpk, meg a SAW, szal most egy kis "csendespihenõ" jól esik :)

Kutyika
Mi az IP??? Amit írtál a 22908. alatt?

Gfreiter
*kapsz*

Kutyika
LOL!!! Nem fogod elhinni, szétkaptam az egeret, mondom, nehogy már ne nézzek bele, frankón tele volt kosszal, piszkálgattam de semmi, erre teljesen szétszedtem, nézem a forrasztási oldalt, hát pár helyen oxidáció volt, a forraszásoknál, lekapargattam tisztára, és láss csodát mûködik!!!!!:)))) Mindjárt megyek gammázni csak összerakom!!!

Gfreiter
Remélem kapcs, mert sztem jó, és nem drága. Legalábbis nekem egy éve megvan, és semmi baj nem volt vele, de asszem Tikal egyszer panaszkodott rá, de sztem az nem egérhiba volt, hanem vmi más lehetett. Akkor ma nem is jössz?

Kutyika
OK, Köfi!!!:)) utána szaglászok holnap, hogy ilyen optikai izébizé van-e Logitech márkában.:))