America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A japán anyagból japán technikával elég körülményes volna dolgozni, mivel pontosan még ma sem tudja senki, kivéve az igazi japán fegyverkovács mestereket, hogy miként kell elkészíteni a pengét. A mesterek tudják, de titkukat nem nagyon mondják el beavatatlanoknak.
DE javaslom nézzetek Kendo vivásokat.. apám a versenyt egy 75 éves faszi nyerte.. na neki aztán vannak reflexei..
ha meg hát látvány kell egy Sima Iaido edzést is tátott szájjal néznek az emberek (akik szeretik a keleti harcmüvészetteket) akkorezeket aegy filmbe belerakva is jó lesz a jelenet nem? Csak megfelelö szakértöt kell felfogadni ennyi. És nem egy Ninjat belerakni mint kardkovács :)
Nagydög
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
olyan technikákat mutatot be amit kinai karsdal szoktak csináplni és nem katanával. A film magatetszett , cak a kardjelenetektöl többet vártam.
korán kelõ, hehe :)) dehát még alszik...
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
De most döntöm jobbra.. nemjó, döntöm balra... igysemjo, kicsit ledöntöm... nem, kicsit feldöntöm... hoppá lesett az asztalról és úgy járt mint szegény Patacsi billentyûzete... 
Emberek... Döntésképtelen vagyok!!!!!

úgy hallottam hogy évekig csinálnak egy darab ilyen profi kardot...

Strahd... tamado jellegunek veled a Ju-Jitsu-t?

mihez kepest?
\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
:(
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
mi EZ?

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
nekem is LG van, olyan amilyet most vettél, XP-vel megy...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.