America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kutyika
Nos ez akkor egy "valódi kard" végül is.:) Mondtam, hogy szép munka. A japán anyagból japán technikával elég körülményes volna dolgozni, mivel pontosan még ma sem tudja senki, kivéve az igazi japán fegyverkovács mestereket, hogy miként kell elkészíteni a pengét. A mesterek tudják, de titkukat nem nagyon mondják el beavatatlanoknak.

MarkBlade
NAgyon szépek a kardok.. Régi szép idõk.. a Vivótõrök is nagyon bejönnek csak kár hogy azokat nem lehet így látni..
Strahd_
A Battado is szép...

Strahd_
Gyönyörü a kendo is :) keresek egy vido linkeet nektek ide egy öreg mesterrtöl az ahoyg vág .) egy filmet tuti feldobna .)

MarkBlade
Azaz.. nekem is bejött..
DE javaslom nézzetek Kendo vivásokat.. apám a versenyt egy 75 éves faszi nyerte.. na neki aztán vannak reflexei..
MarkBlade
VAn benne valami.. A katanát is mindig összekeverik a ninja-to val...
Strahd_
Az könyvben és filmben is jó volt .)

Strahd_
ez igy van :) de azért egy szép párbajt is le lehet forgatni szamurájkardokkal ha ugy használják öket ahoyg kell.. Nézz meg azért elég sok japáán filmben is hazsnálták. Nézd meg pl a 7 szamuráj cimü Kurosava filmet ott is milyen csodás technikák vannak :D a kinai kardot is sokan felismerik igaz a Szamurájkardot többen .) de csodálatosan technikák vannak katanával amit ha filmben leadnak akkor is az is olyan hatásos mint a Kinai kardal a pörgésforgás.

ha meg hát látvány kell egy Sima Iaido edzést is tátott szájjal néznek az emberek (akik szeretik a keleti harcmüvészetteket) akkorezeket aegy filmbe belerakva is jó lesz a jelenet nem? Csak megfelelö szakértöt kell felfogadni ennyi. És nem egy Ninjat belerakni mint kardkovács :)

Javits ki, ha tevedek, de a japan kardforgatas nem az "ugorjunk kozben minnel tobb cukaharat" stilust koveti, tehat igazan latvanyos akciofilmet nehez belole csinalni. Ha meg egyenes kinai kardot nyomnak a fohos kezebe, akkor az emberek nagyresze arra meredne, hogy mi ez az ize, mert mig a katanat mindenki felismeri(Ne' ma', szamurajkard.), addig a kinai kard legtobb ember szamara ismeretlen.

Nagydög

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

MarkBlade
Maradjunk a Shogun-nál.. :)
Strahd_
De majd a Last samurai! .) az jó lesz igy az alap bemutatóban a technikákat nézve :D

Strahd_
Az mekkora szar volt a kardhasználat terén...
olyan technikákat mutatot be amit kinai karsdal szoktak csináplni és nem katanával. A film magatetszett , cak a kardjelenetektöl többet vártam.

MarkBlade
Tehát te ilyen kaszaboló mester vagy? Láttad a Kill Bill-t? :)
Strahd_
Ez igaz .) csak ugy nem lehet Smileit berakni :D és ez a tardició miat kell

Strahd_
Nem teljesen. Sajonos nem többszázzor edzett kard .) Szép csatakard vizsonylag jó penge. Ezt egy magyar Iaido mester készítette. Nincs kiélezve , de nem is öntött vas .) az ára is csodás 120.000 .- tehát egy jobb minöségü kard de azért mégsem japán anyagból és nem nem 100% pure japán technikával készült. Az enyém is ilyen és én szeretem :)

MarkBlade
LOL.. Még én is álmodok.. valami szõkét.. :)
Csak asszony meg ne tudja..
patacsi HUN
'reggelt :)
korán kelõ, hehe :)) dehát még alszik...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Strahd_
Aikido hoz képest :)

MarkBlade
Látom te is korán kellõ vagy!
Strahd_
Jó reggelt!

MarkBlade
Jó reggelt!
Kutyika
Erre nem is gondoltam, inkább oldalról néztem a képernyõt, hátha.... De most döntöm jobbra.. nemjó, döntöm balra... igysemjo, kicsit ledöntöm... nem, kicsit feldöntöm... hoppá lesett az asztalról és úgy járt mint szegény Patacsi billentyûzete... Emberek... Döntésképtelen vagyok!!!!!

döntsd meg egy kicsit a monitort:))
Kutyika
Igen! Lassan készül, sokxor hajlítják,nyújtják,és kovácsolják össze az anyagot, és a végén nem biztos hogy jó lesz, mivel hibák kerülhetnek, kézõdhetnek az anyagban. Kár hogy ezen a fotón pont úgy csillan a fény, hogy nem látom a pengét rendesen...

hát az szép , ha az
úgy hallottam hogy évekig csinálnak egy darab ilyen profi kardot...
Kutyika
Ez ugye nem valódi??? Mármint gyárártás technológiai szempontból??? De, szép munka akár az akár nem!

Kutyika

gfreiterhez képest:)
Nyers
1755 pont! LOL

My Life for Freedom!

Audiogenius
elkoltoztem de, szerencsere nem voltam sokaig net nelkul ujbol kesszen allok a bevetesre

Strahd... tamado jellegunek veled a Ju-Jitsu-t?

mihez kepest?

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber

Gyadi
Én (sorry Dexa :D ) is már untam 350 környékén.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Slow
én 430 körül abbahagytam, mert nem volt semmi újdonság és úntam ;)

Dexa
fáradtan 225-ig bírtam...
:(

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
FFFFFFFFFFFFFÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJJJJJJJJJJJJJJ...
mi EZ?

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

SACA_(HUN)
Még egy !Játék

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

SACA_(HUN)
na eztet jól ideírtam! :) LLLLLLLOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

SACA_(HUN)
Aki unatkozik és még szereti is az ilyet!ilyet

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Atiti
bombázó

Atiti

Atiti
heheh http://liquidgeneration.com/sabotage/frost_sabotage.asp

Gfreiter
Okés, köszi! Akkor BIOS-ban nem is kell állítani semmit, ugye? Köszi Patacsi!! Nagyon sokat segítettél, már van valami fogalmam az egészrõl :))

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Tikal
nézd meg milyne lehetõségek vannak, gondolom master sec stb...
nekem is LG van, olyan amilyet most vettél, XP-vel megy...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Gfreiter
Neem, nem akarom a Darwin díjat :) Szal azt a kis pici kábelt kell oda a jmpereléshez bekötni, legalábbis az olvasónál oda van bedugva. A kérdés már csak az, hogy milyen felállásba kell tenni a kis jumperelõ pöcköt!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

patacsi HUN
na erre má nememléxem de próbáld ki. nagy gázt nem csinálhatsz (max alaplap csere de akkor áram alatt babráltál);)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
És a CD olvasóval mit csináljak? Használni akarom még. Szal van egyszer egy IDE kábel, egy tápftjmi kábel, és van még egy pici vékonyka kis kábel, amely bemegy a CD-romba az alaplapból , és van mégegy végzõdése. Nem baj, ha a CD-Rom és az író ugyanazon IDE és tápkábelen van? Végül is csak ennyit szerettem volna kárdezni :)

patacsi HUN
ts :) kihúzod a cd olvasót és betolod az írót a kábeleket ugyanoda a jumperelést ugyanúgy mint volt amásikon. ennyi a többit az XP intézi.

Gfreiter
A fórum csevegõszobájára gondoltam! Jelezzen ide, v priviben plíz vki, aki tudna segíteni!

Gfreiter
Be szeretném rakni a CDírómat, aki tud, plíz jöjjön fel chatre. Mer most nincs icq feltelepítve.

patacsi HUN
hol vagy Rush ?? ICQ

patacsi HUN
opfor-nak nincs rohambilije és nem csepelmûvek munkástélikabátban van, hanem fekete terepmintás ruhában maszkkal. messzirõl fõleg háttal elég gázos volt de meg lehet szokni...