America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Vidd vissza, és mondd meg neki, hogy ez nem jó! Mond meg neki, hogy milyen alaplapod van, és ahhoz adjon valamit. Biztos ki fogja cserélni. Ha nem, akkor kap a pofájára. sokba került?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Nincs mit. Aszitted valami virnyák? Én nem küldenék neked olyat, meg az amúgy is be van copyzva, tehát nem az eredeti 😊 Kutyika, mikor jössz játszani? Mit csinálsz holnap-holnap után? Én mondjuk sajnos nem leszek. 26-án este pici game? Mer 27-én megin le kell lépnem 😞

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Kutyika
Mondtam a csávónak a boltban(vittem magammal a rossz ramot) ilyen kellene, 100-133 MHz-es amilyen van, erre adott olyant ami, via 694 amdKT133- hoz való. Csak ez van... Nem lesz ebbõl már soha mûködõ gép... Szoval belerakni beletudom, csak nem tudja használni az alaplap😞 Azért szeretnék még egy gépet, hogy a linux-ot is... De ezt már elmondtam párszor itt.

Kutyika
LOL! megkaptam az Emailtot A következõképp:
Nyitom az outlook-ot, letölti a leveleket, nézem a feladókat... chello...hmm, majdnem besuszott a sportszelet a naciba... De kiderült csak egy sima infólevél, majd végigböngészve a leveleket megtaláltam a tiédet is! Köfi!

Gfreiter
Ájájájj 😞 Ménem nézted meg elébb, hogy pásszole bé az a ram? Csinálj ilyen fiókos rendszert, és akkor ide-oda tudod majd pakolászni a vinyót. Üröm az örömben mindig ott leselkedik 😞

Kutyika
Kicseréltem,egy nagyobbra.De ha ezt tudom,hogy rosszabb lesz mint volt... Persze mert a másik vinyót beépíteném a régi gépembe ami szintén halott, vettem bele ramot, csak nem kezeli az alaplap(nem abba a típusba való). A rák enné meg! (pedig már örültem, hogy meg lesz karácsonyra... ) Sepínz, seposztó....

Gfreiter
Szia Kutyika!! Mi türtént a vinyóddal? Meghalt? Leformáztad? Ez egy karácsonyi meglepi. Sztem az SF-fel készült, de gondolták inkább karácsonyra dobják be. Sztem nem rossz pálya! Alant látsz linkeket, ahonnan egy 9 megás fájlal lehet peccselni. Mikor lesz rajta a game? Akkor most minden ugrott, ami eddig rajta volt? Ment neked mail Kutyi.

Kutyika
Üdv emberek!
Hihetetlen viszontagságok és kínszenvedések árán ismét "mûködik" a rendszerem..(csak el ne kiabáljam...) Egyszerûen hihetetlen, hogy kicseréltem a vinyót, ujratelepítettem, és most fagyik néha.

Boldog békés karácsonyt kívánok mindenkinek! Ja,izé, ez a patch milyen pálya? teljesen új, vagy egy meglévõ lett SF?(még nincs feltelepítve a gamma..)

Gfreiter
Csudijó Ki ér oda elõbb party?

Nyers

My Life for Freedom!

patacsi HUN
bázz szivat az uw 😊)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
http://xsu.hu/patch200to200a

vagy ha ez cimpatikusabb 😊

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN

Gfreiter
Köszi szépen, de sajnos nem hinném, hogy idén már lesz idõm 😞( Holnap megyek vidékre nagyszülõkhöz, és ott esz a fene 26-ig, aztán 27-én megin megyek vidékre haverokkal, aztán 28 este hause, szundi, aztán szervezni a szilvesztert. Ami úgyis szar lesz, mint mindig 😞( De majd meglátjuk. Egyébként 11 keres vagyok.
Ja, NEM CSINÁL ITT VÉLETLEN VALAKI KÖZÖS SZILVESZTERI BULIT?

hykao
Ha budapesti vagy, akkor szívesen kölcsönadom egy install erejéig, most vettem meg pár napja a Collectors Edition-t a három plusz pályával együtt.
Gfreiter
Oké, köszi szépen😊)) Naon LOL lehet! Le is tölteném, ha nem tartanék 14,5 Gigánál ebben a hónapban 😞(( Brühühühüü. Akkor írok a SC-be 😊

hykao
A splintivel, ha nyomulsz majd esetleg, és kérdésed lenne, nyugodtan kérdezz az SC topicban, mindig válaszolok, mert a magyarítás tesztelésekor többször is végigvittem.

Egyébként két magyar vonatkozás Splinti ügyben: A burmai pályán a csatornafedelek textúráját a Budapesti Csatornázási Mûvek csatornafedelei borítják (amilyenek Budapesten is találhatóak), az egyik pályán az egyik õr a "Magyar táncok"-at hallgatja a rádióban.
[negativ] Cirek
na vazze 20.-ra UTAH-ból jön 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[negativ] Cirek
nem jön egyik sem...

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

hykao
Totál nonprofit.
Ha kérdésed van magyarítás ügyben, ott a "Játékmagyarításról tudtok-e?" topic.
Gfreiter
Tényleg? Akkor regelek 1000L 😊 És ez úgy tök nonprofit? Lehet, hogy én is bevállalok majd valamit, meglátjuk.

Gfreiter
Na figyi! Nekem minden UltraLow-n van, Shadow: No, és a advancedben minden kikapcs, kivéve a Use compressed lightmap. De ettõl még tök jó a grafika!

hykao
Ingyen letölthetõ, a #25171-es linkrõl, csak regisztrálnod kell magad.
Minden magyarítást ingyenesen csinálnak, hobbiból az emberkék!!!
IMYke például grafikai magyarítást is csinál (NOLF).
Gfreiter
Azt most nem néztem. Valamiért kirúgott a PB, és azóta még nem mentem vissza, de egyelõre asszem csak a Code-ra tudsz bemenni: 193.225.82.93

Nyers
Mindjárt indulok, és a régebbi SF mapok, ott mi a helyzet?

My Life for Freedom!

Gfreiter
Nyers, ez a Sandstorm nem volt lagos, talán egy nagyon picit. Sztem nézz fel valamelyik szerverre, hátha vmit javítottak is rajta.
Hykao, már értem!! Persze, így eszembe jutott, hogy én is variálgattam a Dukeban. pl tûzerõ, fegyver, stb. csak meg kell találni a fájlt! És ha mondjuk egy warezrõl letöltöm a SC-t, és kéne a magyar verzió, akkor azt hol, mennyiért lehetne beszerezni? Írtam a SC topicba. Nem akarok itt naon offolgatni (Najó, akarni akarok, csak dühösek lesznek ) 😄DD

Nyers
Pontosan, de én úgy vélem, hogy az a 2.0a nem javít a dolgon csak ad egy újabb élvezhetetlen pályát, legalábbis számomra! Ajándék lónak ne nézd a fogát!
Remélem szilveszterre is jön valami! Akkor úgy se lesz otthon senki! 😊

My Life for Freedom!

hykao
Nem, ez egyedül a T3 esetében volt-van így, mert õk (a játék fejlesztõi) magyarok.
Amúgy a külföldi fejlesztõk-kiadók le se szarják az embert.
Anno a Deus Ex fordításához kért segítséget valaki, visszaírták, hogy 300 000$-ért meg lehet venni a forráskódot...
Sok játékot eleve úgy készítenek, hogy nem kell felülírni-megváltoztatni az eredeti fájlokat, pl: quake3 motoros játékok, Max Payne 1-2.

Nálam egyébként úgy mûködött-mûködik, hogy miután kiszemeltem a fordítandó játékot, belekukkantok a fájlokba, hogy hol vannak a szöveg-részek. Jó esetben sima txt formátumúak, vagy egy átnevezett .zip fájlban vannak.
Ha nem, az már bonyolultabb, akkor kell egy külön erre a célra készített kódoló, mint amilyet pl. az IGI2-höz, vagy a Mátrix-hoz készített egy srác (asszem dezzy).
Gfreiter
Jaja, a 2.0-val kijött valami halál is. Nézem Hykao.

Hmuda
Akkor army programozói sux. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Nyers
Ez nálam is így van és sztem nem a mi hibánk! 😊

My Life for Freedom!

Hmuda
Most nézegettem és a régi pályák maxon hasítanak, de az újak meg döglõdnek.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

hykao
Én sem szeretem annyira a Tomb Raideres nézetet, de a Splinti az nagyon komoly kis gém.
Kukkants be a topicjába, nemrég szúrtam be pár képet a 3 új pályáról.
Gfreiter
Nem, arra, hogy az egész hogy mûködik. Szólsz a gyártónak, hogy te lefordítod?

Gfreiter
Hát nem tom. Körülnézek, hogy nálam mi hogy van, mert hasonlóak a paraméterek, bár nekem 768 MbRam van, viszont Gforce Mx440 64Mb van.

hykao
Mire gondolsz?
Hogy érted, hogy hogy jutok ilyen programokhoz?
A fordításokra gondolsz?
Ha igen, a Splinter Cell-ét megtalálod a GameHunter-en.
Hmuda
Jobb klikk kép, tulajdonságok, az url kimásolása és aztán gondolom egyértelmû.

Gfreiter
Ugyanúgy, mint máshonnan.

Hmuda
Az a slussz poén, hogy nekem minden teljesítmény növelõ dolog be- és minden csökkentõ ki van kapcsolva. Elvileg a legoptimálisabb futást kellene produkálnia, de nem ezt teszi.

Nyers
Aki a 3D gamersrõl töltötte le, mindenképpen futasson le egy ad-ware programot!!!

My Life for Freedom!

repro
skácok! uw-ról hogyan linkelek be SGre?

N0 TXT TLK PLZ!4!

Nyers
Kösz, tölti, és no kúki! Tartozom neked!

My Life for Freedom!

Mighty
CODE-on lehet gyakorolni az uj palyat!
csatlakozas konzolbol: open 193.225.82.93

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Gfreiter
Az állat. És hogy jutsz ezekhez a progikhoz, illetve hogy továbbítod õket? Vagy ezt csak magadnak csinálod? annyira nem szerettem sose a külsõ nézetes gamékat, de állítólag a Splinter Cellt szeretni fogom 😊 Jó lehet ilyeneket csinálni, gondoltam én is, hogy fordítgatok filmfeliratokat. Buli, amikor a saját munkátad látod (és látják mások) viszont a képernyõn 😊

patacsi HUN
engedj neki cookie-t akkor nem kér 😊aztán utána kitakarítod 😊

Gfreiter
Ja, egyébként nekem a telepítésnél kiírta, hogy vmi registry number hiányzik.. Plíz osszátok meg itt, hogy kivel mi történik, hogy együtt segíthessünk egymásnak. (köztük nekem is )

hykao
Na várjál, a magyarítás-fordítás azért nem programozás.
A feltorlódott filmek-játékok szerencsére csak megtekintésre-végigjéátszásra várnak.

A magyarításokat meg hobbiként ûzöm, a Splinter Cell-t már megcsináltam, valamikor tavasszal.
De van egy bónusz CD 3 új pályával, na az még hátra van.

Egyébként márciusban jön az új splinti, és már lesz benne multi.
Lehet egymás ellen lopakodni.
Gfreiter
Miféle passwordot??

Nyers
Kösz a segítséget fiúk, de mindkettõ passwordot kér. ://

My Life for Freedom!

Gfreiter
50% Most töltöm másodszor, hátha nem kéri azt a traininget.