America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyers
Sokmindent tudok, te most mire gondolsz?

My Life for Freedom!

Mellesleg most gamel valaki?
Milyen digi kamerát akarsz te venni?
Vagy már mevetted?
Az az, a kiflis!
zotyesz
a kifli kóstolgató? 😊

zotyesz
Én nem foglaltam állást sem amellett, hogy jó választás volt a Grippen, sem pedig amellett, hogy nem. Eleve az egész koncepciót elvetéltnek tartom. 12 gép adja az ország légierejét? Az igazából 1 század.
Én csak arra céloztam, hogy csomó átgondolatlan döntés születik. Vettünk légvédelmi rakétákat, de nincs hozzá megfelelõ radar. Leépítjük a tüzérséget, így a közvetlen csapattámogatás is megszûnik. Nem baj, majd lehet próbálkozni a szovjet gyalogos taktikával: katonáink holtteste fedezékében tör elõre a többi a megerõsített állások ellen.

Ja, ja, nem jut eszembe annak a parlamenti picsának a neve, aki szép kis pénzt kapott volna, ha elintézi hogy 16-ost vegyenek a magyarok.
[Rush]
Video vagy valami? 😄

hTTp://ror.hu/

Mighty
Minden a penzrol szol, ha nem vetted volna meg eszre....

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Hello
Zotyesz, nem akarok senkit megbántani, csak eldurrant az agyam, hogy bár merre megyek, mindenhol ez van, miért nem vesszük az amerikai gépeket?
Mintha más gép nem is létezne, és mint tudjuk nem a legjobb, a legújabb, a legszuperebb!
E mögött még sok minden van, minek nekünk a drágább 16, 18-as, ha még fenntartani se tudnánk? Ráadásul ilyen körülmények között, veszünk egy Német Dogot, és nem bírjuk etetni, fenntartani, akkor vegyünk egy kisebbet, vagy nem?
És ne essünk a két véglet közé, a következõ nem egy tacskó, van más fajta is bõven!
A 29-eseket is megkaptuk és nem tudtuk fenntartani, szégyen!
Mellesleg a Harrier-nek is van háborús tapasztalata! Nem tudom miért, de nekem nagyon szimpatikus, ha Magyarország területét nézzük. (domborzat, repterek, és a pénz)

Még egyszer bocs, ha valamit rosszul írtam, nem akartam senkit bántani.
Nyers, te tudsz valamit!

Nyers
Pls adjatok néhány jungle terrain képet! (real life)

My Life for Freedom!

Mighty
Ja. En pl. kiba jol tudok szarni a wc-n 😊

[Rush]
Magyarok a legjobbak mindenben technika ide avgy oda......

repro
Már harmadik éve magyarok hozzák L a nemzetközi most kurvára nem jut eszembe milyen kupát (Légi ügyesség verseny) a szar kis MIGekkel.

N0 TXT TLK PLZ!4!

[Rush]
Tikal az FTP-rõl szedd le nagyon penge lett 😊
Execution by Exloop records

Nyers
Jól beszélt whitetiger!
Egyébként meg az orosz repülõgépeket illetve technikát elõszerettel hurrogják le, pedig a világon a legjobban manõverezhetõ gépeket õk csinálják. Nem is beszélve a tolóerõvektoros irányitásról! Csakhogy kevés a pénz, így a komolyabb technikai fejlesztésekre már nem marad, de fizikából mé mindig õk vannak a csúcson!

My Life for Freedom!

zotyesz
Szerintem a cikk nem arról szólt, hogy SACA szereti a Grippent, nem is arról, hogy jó választás volt-e vagy sem. Inkább arról, hogy mennyire "szakértõ" módon közelítenek meg nálunk egyes(?) kérdéseket. (Csak meg kell nézni, hogy a haderõreform keretében eddig milyen döntések születtek.)

Hello.
Bocsánat hogy beleszólok, de nem bírom ki.
Nem értem miért érdekes hogy kacsaszárny, vagy nem?
Ez nem igazán döntõ, van más kacsa elrendezés, vagy delta, de nem mindegy mi van még körülötte, szerkezet, hajtómû stb.
A MÍG-29-re is azt mondták, hogy sz.r, de nem csak repülni, tudni kell vele!
A másik minek nekünk ilyen gép, vagy 16, 18-as, mikor végsebességnél meg se tud fordulni Magyarország területén belül. Mint a nagy kutyák, akik bõr fotelból, íróasztal mögül döntenek mi is jó nekünk, majmolják az amerikai technikát, pedig nem kell tõle úgy oda lenni (nem fikázom az amerikai technikát) de már túl van istenítve!
Például vegyük Magyarország területét, földrajzát, kicsik vagyunk, hegyekkel, völgyekkel, és ha ezt nézzük, akkor lehetne a Harrier is, kicsi, nem kell neki nagy kifutópálya, (amit úgyse tudnánk karban tartani) és ne legyen gond hogy nem megy hang felett, így is bármikor eléri a határt bármikor, és lehet harci gép ként is alkalmazni, és csapat támogató ként is(így megoldódik a helikopter probléma is)
Egy gondolat még, minek nekünk a Ferrari a sz.r magyar utakra?
Csak ennyi, remélem nem bántottam meg senkit, nem állt szándékomban!

lóbébi
Szia!Nem tudom miért vagy oda a grippenekért mert én már láttam közelebbrõl.Sajnos kicsit csalódtam a gépben mert sokkal többet vártam.Rendben a mûszerfala elsõ osztályú de a külseje már számomra promblémás és nem a kacsaszárnyra gondoltam hanem egészben.Ha viszont F-16-os vagy F-18-as repülõgépet választottak volna akkor nekünk való mert ezek a gépek nagyon hasonlit a MIG-29-es repûlési technikája.Söt a svéd repûlõgépnek nincs semilyen harci tapasztalata mint az amerikainak és számomra ezt jelent nagy különbséget!Még a legnagyobb furcsa az egészben hogy svéd gépet bérelnek és amerikai rakétákat vásárolnak afófizetõpénzébõl!Nem furcsa?Ha netán megsértetelek akkor bocsi!Lóbébi

SACA_(HUN)
Jah Tikal és az ujraindulást a "shutdown -a" paranccsal állíthatod le!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

SACA_(HUN)
Egy-két érdekes link!
Magyar Légierõ!
És a képek!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

SACA_(HUN)
Tikal itt a link! De sokba fog ez neked kerülni! 😊))
Itt van a javitas a winfoshoz: http://www.supergamez.hu/cikk.php?cid=28566
Ez meg a virustorlesere: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.blaster.worm.removal.tool.html

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Nyers
Vki legyen szíves tegyen be egy jugle terrain-s real life army képet! Köszi. Vagy egy linket is elfogdnék. 😊

My Life for Freedom!

patacsi HUN
igen én is emléxem, hogy Mighty meg ZsozS linkelt be valamit, de nam tom mikor. a winupdate nekem bevált... 4 vagy 5 haverom már 5-15 percezett, sõt van itt nálam egy gép ami nem is netezett és mégis... LOL 😞

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Tikal
vazze tisztára mint vmi filmben, 5-15 perced van 😊))

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
akor amint fenn az xp, már nyomjam is a win update-et? multkor valaki mondta hogy van vmi progi ami simán leszedi, nem kell update rögtön...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

patacsi HUN
rá kell cuppannod a win update -re 😊 addig ne látogass semmit mert 5-15 perced van 😞

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Szia!
A játékkal csak szilveszter környékén tudok jáccani mert addig zsufolt a napi teendõm. Majd akkor megcsinálom ezt amit mondtál. Majd utána szólok. Thx bye
Tikal
ha ujratelepitem a winxp-t de már sp1-el felszereltet rakok fel akkor is betámad majd az a virus? vagy már most szedjem le az ellenszerét? tudja vki mi neve a proginak, honnan lehet leszedni?

Nyers
Lol :Ð

My Life for Freedom!

zotyesz
Amikor múlt héten vettem a telefonomat, akkor a csaj összerakta a telefont, belepakolta a saját SIM-kártyáját, bekapcsolta, így rendesen ki tudtam próbálni. 😊

Gfreiter
Sza lamit kihagytam, hogy ez a "mérõ" oldal nem kötelezõ, e jó ha van. Ha nincs, attól még tudsz játszani. De vannak, akik úgymond "versenyszerûen" nyomják, és ezért õk regelve vannak ott is, hogy ország világ láthassa az eredményeket. Mellesleg így meg lehet találni a másikat, hogy pl melyik szerveren játszik, meg ilyenek. De nem kötelezõ.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Szia! Neekd is Boldog Karácsonyt! Nem kell listákat töltögetni a játékhoz, hanem egy olyan oldalra "kell" majd regisztrálnod, ami méri a játékban elért eredményeidet teljes részletességgel. Ide van magyar nyelvû segítség, de a játékhoz ITT tudsz regisztrálni. Egy név és egy e-mailcím. A nevet úgy válaszd meg, hogy nem lehet módosítani. Eztuán fogsz kapni (lehet, hogy rögtön, lehet, hogy 1-2 nap) egy e-mailt, amit vissza kell igazolnod, asszem úgy, hogy ráklikkelsz egy URL-re (e-mailben megadott webcímre). Ezután lesz kész. Szal rajta. Ha ezzel kész vagy, szólj.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Sziasztok!
Nemrég vettem meg az uj Gamer magazint és ahoz a teljes game az America's Army 2.0 volt. Azt hallottam errõl a gameról, hogy vmi kérdõivet vagy mi a fenét kell kitölteni a neten hogy jáccani tudjak vele. Az a gondom hogy nemnagyon tudok angolul de szeretnék ezzel a gameval jáccani. Mit tudok csinálni? Azon kivül hogy tanuljak meg angolul. Köszönöm a segítséget. Boldog Karácsonyt mindenkinek
kicsit nyers😊
Gfreiter
szép...

Nyers

My Life for Freedom!

Gfreiter
az a helyes. A medic tesztnek 3 része van. az alant látható sok ABC a három teszt megoldásának összesûrített verziója (1. harmad 1. teszt, 2. harmad 2.teszt, stb)

Gfreiter
😞(((((((((

Mighty
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9091817&uq=4

Zeenoo
Persz azonkivül hogy a "HELYES"

Mighty
Ha nincs a listaban, en nem vennem meg....

patacsi HUN
aláírásom 😊

Zeenoo
Szevasztok!
Kék nekem egy kis segitség.
Meg tudnátok mondani hogy a játék tréningjében az esösegély tanfolyam tesztjére milyen válaszokat kell adni?

Nyers
"Az uccsó 33 hozzászólás off! Ne olvassátok el!!"
Ez jó, szerintem az összes!''

My Life for Freedom!

Gfreiter
Szó szerint így mondta: "Ha most nem vezsed meg, akkor nincs próbakör..." Bááhhh. Köcsög.

Gfreiter
Abszolút. Kivéve, hogy nem adnak a kezedbe semmit, csak azt várják, hogy próba nélkül kinyögd, hogy melyiket akarod, aztán lecsengeted a száz rongyot, aztán húzz a picsába. Ez nálunk mostanában a divat. de még az autóknál is. Amikor kocsit kerestem, egy csávó (ráadásul kereskedõ) azt mondta, hogy csak akkor adja oda próbakörre, ha meg is veszem. LLLOOOLLL!! Azonnal elküldtem az anyjába...

Gfreiter
Kösz. Bár itt nincs aiptek, de a fórumon hátha hallott róla vki.

Tikal
eladokhoz hozzászolva:

akármelyik mobil boltba bemegyek és érdeklodom a telefonokrol adnak egy muanyag modellt, nézzem azt Ez milyen kiszolgálás? vegyek ugy egy 50.000ft-os telcsit hogy meg se nézem?
nálatok is igy van?

Mighty