America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyers
Sztem nem lesznek katonák, mint ahogy pilóták sem lesznek - és a pilótákat ez már most érinti!

My Life for Freedom!

Gfreiter
ÁCSI!! EZ ÍGY NEM ÉR!!!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Úgyértem ahhoz háby Gigás proci kell, hogy a csatamezõn ne szaggatva fussak, és az ajtókon ne keljen háromszor bemennem? Mi az az nwn?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Tikal
szerintem ez már régi kép, már láttam ettol kisebb kamerával felszerelt puskákat is...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Slow
de mé' kell ekkora kamera? hogy lássa a nép, hogy egy kamera van a fegyveren?=)))

Slow
a qrva=) a CNN megvette az armyt?=)

(lehet strahd fitogtatja, hogy ki az úr az xsu-n...😊)

Tikal
ez azért van mert nem hagytál minket nwn-ezni

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal

mi lesz itt lassan....

Slow
(szétzuhant az xsu fórum? vagy csak nekem nem megy?)

Nyers
Csak amerikai tagok kaphatnak e-mail-t. És egyébként ez tényleg létezik, mármint, hogy figyelik a játékosokat! Hát szerintem kizárt dolog.

My Life for Freedom!

Tikal
naon sok... egy repuloben vagy helikopterben tobb számitogép is van... a logisztikán meg tobb tucat....egy harckocsiban szintén tobb számitogép van....

Gfreiter
*vajon*

Gfreiter
A való életben valyon hány Gigás proci kell egy igazi háborúhoz?

Gfreiter
Aztat hol írták..?

Tikal
hehe, a rusholokat nem szeretik 😊

50 honor felett kaptatok már e-mailt? 😊

Gfreiter
Nekem már jött, pedig csak 19 van (a múltkori ROE miatt)...

patacsi HUN
én már rég kaptam 😊) azt írták bohócokat is felvesznek...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Slow
nekem még csak 48 a "becsületpontom", nekem még nem jöhet 😉

pet70000
Ja, ja, és a Népszabadságban jelent meg, ami nagyjából komoly napilapnak tekinthetõ.....
xSU, LoverZ, HIT, e-mail-t csekkoljátok, már lehet, hogy a toborzó lev. meggyüttttt....

Slow
van benne némi túlzás =)
de úgylátszik télleg kezd híres lenni a gamma, lassan bajba kerülnek a 18 ropiért árult programok=)

Gfreiter
Ejha.. ez ennyire komoly volna?

pet70000
Na ezt skubizzátok tesókák!
Bocs a nagy képért, csak az olvashatóság miatt..

Gfreiter
Leestem a tetõrõl.. de akkor már beszívott a jointtól.

Slow
ezzel lehet titokban játszani a slozin, mi? =))))

Slow
te pl, nem fórumozol, hanem minden este NWN-ozol...😛
😉
na egy kis retro-miklós, avagy itasd a télapót (nekem 544-nél lezuhant, de a szakálla má' le volt hányva..😊)
play

patacsi HUN
amikor fórumozok akkor pihenek a munkában 😊)
van aki titkolja az emilcímét és van aki nem 😉)
csak küldtünk volna BÚÉK levelet és visszapattogott... 😊
#26026 a hülyéket sajnálni kell(lehet) 1024 ultralow noclientsideeffect audiominuszos nyomom. de lehet, hogy kéne format c: és az javítana a helyzeten...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Strahd_
uh pata most egy HUDESAJNÁLLAK nézésel nézem a képet 😄

nekem 1.8 am van de nem mindegy hoyg szaggat e? .)

[HUN]Stravinsky
Kedves Pata!
Van aki fórumozgat és van aki JÁCCIK

Velük játszottál \"gyerekkorodban\"(20-50)??? Ha szembetalálod magad velük : felesd el,úgyis lecsítereznek...

patacsi HUN

ez itt a gáz mester, hogy nem fér el benne 😞

Slow
vadássz hardverre itt

Slow
sztem nem érdemes drága és új karit venni, én mindig a kb fél-egy éves jó minõségû cuccot veszem...

vegyél egy gf4ti4200 128mb-osat, azzal minden elmegy majdnem fullon...(<-- ez kb 30pluszáfáért megvan)

patacsi HUN
nekem a radeon9000 a gyenge pontom 😞 a proci P4 2.4 az még csakcsak... de idén lesz egy igendurvaéseltúlzott gép beruházásom ha minden jól megy 😊)a videokártya nagyon húzós LOL még a nevét sem merem leírni 😉

Gfreiter
Bár.. lehet, hogy igazad van...

Slow
khm khm, nálad nem azon múlik, fölösleges pénzkidobás lenne... 😛PP

😉)

Gfreiter
1.7-esem van. Nem leszek én már soha jó katona... Hüphüp...

Slow
nekem sokat segített a gépfejlesztés...
asszem 2k proci alatt halott az ügy...😞
régen 1.6-osom volt, amikor közelharcra került sor mindig szaggatott mint állat, ez most a 2.4-es óta megszûnt, nem rossz érzés...😊
70 ropimba került a dolog, de idegorvosra többet költöttem volna =)

Gfreiter
Slow, ha hiszed ha nem, ez már velem is megtörtént... hihihi

Gfreiter
Vagy egy fincsibb egérke 😊 nekem A4tech vagy mi a volt, és úgy kellett rákönyökölnöm, hogy klikkeljen. Na akkor meg Excelben egy rohadt oszlopt nem tudtam egérrel beállítani. 😊

patacsi HUN
neked 😊) nekem sokszor 1tár sem elég, a qrva egér mindíg dezertál az ellenséghez 😉 nyomom a bal gombot és nem tudom tõle finoman mozgatni az egeret 😊 kéne valami relax tibeti zene a háttérben 😊)))) vagy sok gyaksi...

Slow
4 lõszer az még 4 kill... 😉
tudooooood 😉

patacsi HUN
bázz 4 a lõszer és meghallja a töltést 😊) nem véletlen tarkó a célpont... 😊)) izgi

Tikal
mostanában batmanként nyomod?

Tikal
benned biztam, emlékeztem hogy te tudsz valamit, kösz

Slow
de ezért a pokolba büntetés jár, tudom jól 😉

Slow
na igen az a legjobb, amikor látod, hogy lopakodik, odaszambázol mögé, szépen követed 10 centirõl, csinálsz pár shotot, aztán egy tarkólövéssel elintézed 😉

patacsi HUN
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]

a tulajdonosok kérem priviben adják meg mire irányítsam ezeket 😊 ha már az xSU fórumot nem látogatják 😉

Mighty
DU meter. Logolja a napi, heti, havi es ossz ki-bemeno forgalmat. Mutatja az aktualis sebesseget.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

patacsi HUN
frissvérbengazdagújévet 😊 xsu.hu-n local letöltés 😊)

Gfreiter
Még nincs meg a 2.0a? Van egy új pálya is ám 😊) Gyere majd. Remélem jobban vagy komám...

Strahd_
jah vége több hétnyi punynadásak .) majd szép lassan letöltöm a pecset és jövök játszani is 😄