America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
akkó el sem indulna a gamma!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Hun van aza videó??

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Slow
be van kapcsolva a punbuszter (szerverkeresõ oldalon a jobb alsó sarok) ?

Gfreiter
Van egy ilyen cheater gyilok progi, a Punk Buster, ami elméletileg automatikusan frissíti magát, de néha ezt nem teszi meg, és ilyenkor kidobál. Menj ide és a bal oldalon a legalsõ ikonra klikkelj rá, az letölti, és mentsd el a C:\Army Operations\System\pb könyvtárba, majd futtasd le. Szóljon valaki, ha fasságot mondtam!

zotyesz
Biztos jó lesz.
Bár, szegény csapat, akiket én irányítok... 😊

Nyers
Minden bizonnyal, innen lehet majd bevetésre indulni. Legalább is a videó alapján!

My Life for Freedom!

Nyers
LOL
Szerintem frankó lesz. Követed a kamerákon az eseményeket, és innen irányítod a csapatodat!

My Life for Freedom!

Nem3sis
kifejtenéd bövebben?

Minden csak nézőpont kérdése.

zotyesz
Remélem az ülések borítása nem mûbõr, mert azon nyagon lehett izzadni 😊

Gfreiter
És ide majd be lehet ülni??

Gfreiter
Azok ott nem olyan kapaszkodók, mint a 18-as villamoson?

Gfreiter
PB biztos.

Nem3sis
belépek a játékba. megy a kör és még várom hogy vége legyen hipp-hopp kitesz menübe.de megycsinálja játék közen is.

Mighty
Jobban is leirhatnad a kidobas korulmenyeit...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Nyers
Tudom, hogy állatság, de mivel tavaj óta ezzel hülyítenek, én már nagyon várom!

My Life for Freedom!

Nem3sis
lehet 1000x feltett kérdés. de nincs idõm végigolvasni 26000 hozzászolást.miért dobál ki szerver folyton?

Gfreiter
Általában ott is. Szal olyan, hogy 100-150 nemigen van, a legjobb eddig 300 körül mozgott, de az ritkán van. Érdekes, hogy a játékban a nevem mellet éltalában 150-200 körüli pinget mutat, amikor beírom, hogy stat net, akkor meg 400 és fölötte.

Bobber
nekem a magyar szervereken meg szarabb apingem mint a kulfoldieken😞😞😞

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Bobber
hat nem otm mi lehet nallad a baj G nekem sokkal gyengebba configom (850celeron proci assus 7700 videdo 396 mega ram UPC) es siman megy a game ugy 150 es pingel de nem ritka hogy mewg kisseb nekem inkabb az FPS el vannak problemaim😊😊

Mighty
Magyar servereken is szar a pinged?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Gfreiter
Szal 1.7 PIV 768 MbRam Nvidia Gforce 440 MX 64Mb UPC net, azt mindenhol 400 meg 500-as a pingem. Hogy lehet ez? Kutyika egyszer azt mondta, hogy lehet, hogy az oprendszerben van valami rosszul beállítva. De vajon mi? A háttéralkalmazásokat is le szoktam kapcsolni, mint pl messenger, icq, stb.

Gfreiter
Kéne új proci! Meg hpzzá pízecske...

Hykao! Még nem írtad be??!!!!
Öregem, életemben nem röhögtem annyit, mint itt az elmúlt hetekben

patacsi HUN
szégyeld magad, így sosem hozod be a hátrányt 😊)
sokan sokkal többet melóznak a közös ügyért mint én 😊 szerencsénkre

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
Hol? LOL

hykao
Akkó írom is...
Gfreiter
Nyomasd!!!!!!

hykao
Bameg, ne igyál má gyénrázsgyén!!!
hykao
G: ledõltem egy kicsit szunyókálni edzés elõtt, és közben eszembejutott egy réges-régi jó beszarós történet...
...beírjam az OFF-Topicba???
Gfreiter
Fátlyat rá koma

Gfreiter
Én meg idejövök, azt részegen belerinyálok valamit...
Szégyellem, de mostanában nem játszom sokat.

Gfreiter
Rád? Soha senki!! Én bevallom tök becsülöm, hogy a melód és a családod mellett tényleg törödsz a fórummal, az oldallal, és velünk is! 😄

Bobber
na jo megprobalok megegyszer kunyeralni valami fegyot a fegyvermestertol hogy lohessek meg egy kicsit a csicsika elott

patacsi HUN
ne mondj ilyet a végén még köpködni fognak rám...
van aki jól lõ, és van aki... 😊))

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Bobber
kezd hatni a sor😊😊
ezert kellet abbahagynom most a gamet is mert mar nem adtak fegyvert a kezembe😊😊

Bobber
na jo ez vicc volt

Gfreiter
okééééé! Te vagy a nagyfõnök itten 😄DD

Bobber
ja ez is azt mutatja hogy van elet a forumon vagy csak silent g beszelt sokat amig meg nem csinalta az OFF opicjait

patacsi HUN
americasarmy.hu ra kirakom mindjárt... a tesztmegoldásokkal együtt 😉

Gfreiter
#25715 -nál volt, aza több ,mint 1000 hosszászólással odéb 😄 Tényleg kereshetted volna.

Bobber
patacsia mindenesmindenre tudja a valszt

Gfreiter
Pont most taáltam meg én is. Nem lehetne ezt valahova felrakni Daniel oldalára? Egyébként mi van vele?

Bobber
bakekr most akartam en is belinkelni😊😊 mondjuk nekem ezzel a terkeppel is elegge nehez volt megcsinalni de azert sikerult

[HUN]Crassus
THX PATA mester!!!
Azt tudtam itt az SG rajtavan,de 1001 éjszakáig kereshettem volna!!THX

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

patacsi HUN

Bobber
itt van az oldalon joval lejjeb😊😊

[HUN]Crassus
Srácok a kúszás térképet merre találom??? kéne sürgõsben!! thx

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

így van... miért pont Ady?
Gfreiter

Gyadi
Fú, ez atomdurva

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

hykao
Bameg, most nyomták az RTL-en azt a rövid közjátékot, ÜZENET vagy mi a szösz a neve.
Hát mi volt benne???
PALIK!!!
A háttérben fekete fehér képsorok: Palikék felborulnak, a kedvenc integetõs képsorokkal...sokatmondó zenei aláfestés...miközben a narrátor Ady verset szaval...és a végén kiírva tanulságként: "Százszor bátrak, Viharvertek"!!!