America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[negativ] Cirek
LOL, nekem sem sikerült 😄

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[negativ] Cirek

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

patacsi HUN

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

MarkBlade
Bakker..
MarkBlade
img]http://iaro.srv.hu/kep/duel<1>.gif[/img
Gfreiter
LOL 😄 Jaja, most néztem, és méri...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Akkor megyek is vissza írtani a hospitalra ... VIP készülj jön a doki bácsi

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Gfreiter
Nekem úgy tûnik most írja. Sztem megin megy. Ha nem megy, akkor a loginra is azt mondja, hogy Comm error., de most jó.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Játszani lehet...játszottam is,csak a pontokat nem írja fel.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

MarkBlade
Én meg már azt sem tudom mi az az army.. 3 napja nem gépeztem.. már remeg a kezem és jelentkeznek az elvonási tünetek..
Gfreiter
Nekem legalábbis sikerült loginolnom, meg mindnet rendesen.

Gfreiter
Már nincs asszem.

Csesszék meg a mai napot.El akartam érni a 30. honort erre ki van kapcsolva az auth system 1-ig.Talán majd este...

E.Gy.B.E. Airsoft Team

MarkBlade
De sok idõd van.. 😊
Strahd_
én 59 csillagot számoltam

MarkBlade
Csillagok.. csillagok.. mondjátok..
Strahd_

Patacsi Közlegénynek!

Strahd_
azt kerestem fél éve volt amikor megtaláltam 😄 de most nem megy 😄 csak arra emlékszek egy kifejezetten szép orosz lányka is votl az oldalon .)

Gfreiter

Slow
hát, ha azt életmenésnek lehet nevezni, hogy valaki egyedül dumál, akkor igen...=)
😛

MarkBlade
Látom megy itt az élet.. 😊
Gfreiter
#28677 és #28678 ---> *mondat*

Gfreiter
*leszûrted...*

Gfreiter
Már az én mondtatom 😊))

Gfreiter
Ja, nyelvtanilag kissé értelmetlen volt a mondtat. de látom leszrted a lényeget...

patacsi HUN
a vége jól hangzik

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
"Titokpista"... Gratulálok az ötvenedikhez!!! Remélem a következõ 50 kevesebb bosszúságot (pl kevesebb lag, kisebb ping ) és több mókát (Gfreiter kivégzése amikó offol, vagy micsinál......"

pluhi
Ok, van benne két homerun is.
pluhi

Azoknak, akik nem szeretnek Medic-ek lenni.
Gfreiter
Orosz haditengerészet. Plsuz még találkoztam a lenygel légierõ katonáival is, akik valami lila izében magát fehér madárnak ábrázoló grafikai furmánykodásnak álcázott kis jelvényszerûséggel feszítettek 😊 Csináltam róla ss-t, szal majd belinkelem.

pluhi
Ja, ez lesz az...
Al Bundy23
ez a medál of honor? 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Slow
gratula patacsi katona! 😉

Inkább azt a képet keresnéd meg, amibõl a hunters.hu logója van!! A mogyorós csokit komolyan mondtam!!

http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja

patacsi HUN
köci 😄

patacsi HUN
megjött az asszony és titokban LOL játszottam.. (gép lecsuk és a ház másik végébe távozik ártatlan arccal 😉 "szia édesem megjöttél??"

lóbébi
Gratulálok Patacsi Bajtárs!

[negativ] Cirek
Hooah!
sajnálom hogy nem lehettem jelen ezen az óriási eseményen.
így ezúton: Grat!

😉

pet70000
Szivi, de maradhattál volna még, jól nyomtad te is!!!!!

Al Bundy23
ez ez a beszéd számunkra megtisztelõ 😊

IBANEZ UV777 Rulez

patacsi HUN
segítségéért

patacsi HUN
50!!!
köszönet az -(xSU)- segítségét 😊
és megtiszteltetés volt az utsó 1000 pontot a <-HIT-> oldalán harcolva megszerezni...

lóbébi
úJ EMBLÉMA JELENT MEG A SZOKÁSOS NÉGYZETES CSILLAG HELYETT MOST MEG KIS NÉGYZETBEN EGY HORGONY VAN!!!!!!!!64.74.138.141-ES SZERVEREN LÁTHATÓ.

Gfreiter
23!!!

szerintem te arról a búgról beszélsz, amikor fegyvereket gyártanak a semmibõl...
ez úgy megy, hogy eldobsz backspace-val egy gránátot majd amilyen gyorsan csak tudod megnyomod az egyes billt vagy amelyikre elõveszed a fegyvered és akkor megduplázódik...(lehet, hogy ezt nem kellett volna leírni, de G majd kitörli)
egyébként nem érdemes használni (amúgy se szabadna búgokat kihasználni), mert a legyártott fegyver is búgos, meg lehet, hogy te is búgos leszel tõle...
[negativ] Cirek
ez... LOL
és télleg igaz... 😄

MarkBlade
Heheh. G.-nek lesz dolga..
Strahd_
keresek már nem is tudom kinek az Orsz kommandosokrol a képet de nem tudom hol találtam meg anno 😄 igy ide offolok 😄

MarkBlade
De beindultál Strahd!! 😊
Strahd_

Végy példát az örmesterekröl 😄 igy nyomd a fekvöket kopasz