America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali,

Március 5-7-ig kerül megrendezésre a TudatLAN VIII.
Amennyiben van valakinek kedve, ideje és még jelentkezik is a fenti hp-n, akkor szívesen látjuk. Minden info megtalálható ugyanott.
Kérdéseket a LAN fórumában vagy priviben lehet feltenni.

Üdv

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

pet70000
amit ezé a kérdésedért kapsz, azt nem teszed zsebre

[Rush]
így kell kialakítani az otthont, ha már ott vagyunk

hTTp://ror.hu/

Gfreiter
Egyébként mi van pl Daniel_F-fel? Neki nincs klánja, mégsem láttam 1000 éve. Jó8 mindenkinek 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Mik ezek?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Mighty
Fogod még szídni ezt a feture-t 😊
Mindíg a legrosszabkor ragad be a skúló.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sadun Tryst
ebben a gammában az az 1 pozitívum ért, hogy a fegyverben benragadhat a löszer, mint a valóságban! komolyabban nem jáccottam vele, szal véleményt nem nagyon mondanék ezen kívül... 😊 de ez télleg eredeti 5let volt! 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

rezes
melyik a masik nagy klan?

Fonok.Ki az a corporation?

pet70000
és errõl??????????

pet70000
errõl hallottatok má??????????

pet70000
Szerintem igen!!!
LoverZ-el kimondottan kira a kapcsolat, és szerintem a másik nagy clánnal is most már tutkó!!!!

Gfreiter
Az nyem jó... egyik sem. De a klánok csípik egymást, ugye?

pet70000
aha, az behallt 😞
A régiek meg szerintem a saját clán fórumot tólja.......

Gfreiter
Vannak új arcok, csak a régiek koccoltak le. A pöcs meg lassan úgyis kijön. Télleg behalt a Weine TS?

pet70000
hát most pl. nincsenek történések az aa-ban,
se új pöcs, se semmi.....
se egy kis vita, se új arcok....

Gfreiter
Azért jó lenne, ha megint minden olyan lenne, mint amikor idejöttem.

Gfreiter
klikk

többet nem tok mondani errõl a dologról...kérem kapcsoja ki
Gfreiter
Köszönöm. De akkor mér nem ír senki? Régen olyan sokan voltunk itt, azt most alig pangunk...

nekem édesmindegy...
szvsz ha valami probléma lett volna veled, akkor szóltunk volna az adminoknak...
úgyhogy maradj csak házigazda és dógozzál😊... azt jóvan...
ez az én véleményem...😊
[Rush]
maradj, te szerintem többet nézegeted a fórumot, mint akár meílyikünk

Gfreiter
De most minden viccet félretéve komolyan kérdezem...

monjon le
Gfreiter
Meghót, aszongya Free 😞

rezes
rezi alhonved jelentkezik
Ts nem fog beindulni?

Fonok.Ki az a corporation?

Gfreiter
Na most õszitnén, ha valakit esetleg kellemetlenül érintene, hogy én lettem a házigazda (mellesleg szándékomon kívül), akkor szívesen lemondok róla akárki olyan javára, aki méltóbb rá... Csak szóljatok.

Gfreiter
Hol van mindenki??

Gfreiter
Hi 😊

[LoverZ]Neo_HUN
hi all!!! 😊

Gfreiter
Szia! Nemrég még jó volt, bekukkantottam... Szegényke... De ne kezdjél így mondatokat, mert már aszittem, hogy ne adj Isten valaki közülünk...

Free
Gyerekek ritkán írok de akkor keveset....
Úgy néz ki hogy hosszas betegeskedés után meghalt a Weine TS szerver. Legalábbis én már nem tudom újraéleszteni...
ha valakinek van jó ötlete az szóljon..

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

patacsi HUN
sunny, sunny...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

MarkBlade
Megkésve de jelen!
Strahd_
Sorakozo katona 😄

Strahd_
😊 egy munkatársunkal most jol kiszurtunk 😄 "lopta" a Cdnkröl a zenét ugy hoyg cdt nem lehetet cserélni ert hazsnálta .) most beraktam neki jó zenét 😄 fél perc utan leszált róla 😄

Gfreiter
Jelen 😄

[Rush]
Jelen 😄

Strahd_
ÉBRESZTÕ

MarkBlade
Szia! Legyél rossz!!
Gfreiter
CSak nem ez a szakmád?? Betársulhatok? Na mentem skacok 😊))

MarkBlade
Akkor küldök egy csajt hogy segítsen megmosni a hátad..
Gfreiter
Na most viszont télleg meek zuhizni, meg öltözni...

MarkBlade
Akkor duplán jó! 😊 heheheh.. gonosz is vagyok..
Gfreiter
Nem örülök, mert el kell húznom, de amíg itt vagy, nem tudok

MarkBlade
Ne aggodj nem nagyon tudtad volna használni max ha nwn-t is nyomsz az army mellet.. 😊
Inkább örülj annak hogy itt vagyok és nem unatkozol!
Gfreiter
LOL 😄 Jójó, ha nem tartozik rám, akkor nem kell, de olyan jó lett volna kicsit örülni valaminek...

MarkBlade
Hehe.. vannak kis tabletták és az jótékony hattással van sebbeségedre.. bár az írás terén nem kell neked.. 😊
MarkBlade
NA szóval.. most beszéltem megint Strav-al és megkért hogy adjak át egy üzit neked..Hülye a postás.. 😊
Egész nap a nwnben van de feltétlen szeretne veled beszélni..úgyhogy ha délután okés lenne keresd meg..
Gfreiter
Szeretnék. Bár attól függ miben...

MarkBlade
Te is gyorsabb szeretnél lenni? 😊