America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
???

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

lóbébi
Nem vagyok meghibbantva!

Al Bundy23
G neked ottvan hentes nöje 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Gfreiter
Hozzám is küldhetsz

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Al Bundy23
na ez tényleg meghibbant 😊 kész feladom I GIVE UP

IBANEZ UV777 Rulez

Gfreiter

lóbébi
Al Bundy úr!Még verekedni akar velem!Nem bánom!Viszont futárral küldöm a titkárnõket hozzád és nem akár milyet!

Gfreiter
Szia! 😊

Al Bundy23
de tudod mit örüjjé, valóban fogatlan vagyok mert amikor a sitten ültem kiverték a fogamar hoyg ne fogazzak!! na igy má jo?

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
hát ez hülye bazze..

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
amugy meg gyere fel a saját szerverre aztán majd megjátszuk ott a dolgot😊

IBANEZ UV777 Rulez

patacsi HUN
egy titqrnõ nem rossz ötlet 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

lóbébi
Nem látok fogat csak fehér szinû rágógumit!

Al Bundy23
engem nem sértettél meg csak nem birom miko fasságal fárasztanak,ha éppen ugy jön ki a hogy, hogy hoyg akkor istenem ez van ha nem teszik vegyél fel nekem egy titkárnöt akinek diktálok az meg ir 😊

IBANEZ UV777 Rulez

lóbébi
Szia Gfreiter!

lóbébi
Sokat nevetek rajtad!Úgy látom hogy megsértettelek és ne vedd magadra!

Al Bundy23
😊))))))))))))))))))))))))))))) kössz patacsi mester 😊)))
na ez nagy mega loooool 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Gfreiter
LLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mighty
lol

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Al Bundy23
na nem vitázom veled, elég votá mára.

IBANEZ UV777 Rulez

patacsi HUN
Al- nak van foga és nem is pöfe 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
LLLOOOLLL 😄DDDDDDDDDDDDDDDD

lóbébi
Honnan tudod a másik nevemet?

Al Bundy23
gyere G még nicns veszve semmi 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Gfreiter
Bázz, jól kimaradtam a játékból...

Al Bundy23
na és akkor mi van?????? mi a kurva isten vagy te bazze valami visszavonult nyelvtan tanár???? hoyg hoyg hoyg hoyg hoyg hoyg hoyg hoyg hoyg hoyg hoyg hoyg hoyg hoyg hoyg hoyg hoyg hoyg hoyg hoyg hoyg hoyg hoyg hoyg hoyg hoyg hoyg hoyg

csak azért is is fogom irni

IBANEZ UV777 Rulez

lóbébi
Köszi!

lóbébi
Jó ember figyelj hogy hova nyomod az ujjadat mert mindig hogy helyett hoyg-t nyomod!!!!!!!!

Al Bundy23
ez neked ment horsebaby

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
na most majdnem mondtam valamit csak hát nem engedi a lelki világon hoyg elhajtsalak a bubánatos faszba!!!

IBANEZ UV777 Rulez

AirborneRanger
Próbáld meg uccstalálsz el 😊 (magnetic cheat) 😄

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

lóbébi
Úgy érzem hogy Al Bundy23 teljesen fogatlan mert úgy írt mint a pöszebeszéde lenne!!!

patacsi HUN
mit kérdezzek 😉

Nyers
Inkább egy skúlót a fejbe!!!

My Life for Freedom!

Al Bundy23
kérdezd patacsi mester 😊

IBANEZ UV777 Rulez

AirborneRanger
Jóvatenni már nemtudom max elfelejteni. Kövezzetek meg 😊

lóbébi
Kinek irtad?

patacsi HUN
ami késik az várat magára... 😉 de ha nekem lesz, neked is. ezt megigértem. és nekem lesz, arra mérget vehetsz... 😊

lóbébi
Milyen tokájiról van szó urak?

AirborneRanger
Igazad van télleg elég hülyeségeket irtam meg értelmetlen baromségokat cskhát aszittem kitudok fogni valami kis flémpartnert és a 99.nek szánt üziom megcsúszott patacsi kolléga miatt 😊 sorry 😞 Lovacska 16 .

Al Bundy23
de jo neked hoyg érted bááz 😊 me nekem fingom sincs mi a kukirol habklatyol ez a kis szaros 😊

IBANEZ UV777 Rulez

lóbébi
Tisztel Patacsi Úr!Nagyon tetszett amit irtál!Nem tudom elhinni hogy még prédikálni is tudsz méghozzá nagyon szépet!Lóbébi

patacsi HUN
igaz, igaz...

Al Bundy23
na medic rpg-etáror patacsi el ne kezdjá itten filozofálni meg ilyen szép irodalmi nyelven irogatni 😊 inkább kérdem én: hol a 72es tokáji??? 😊)))

IBANEZ UV777 Rulez

Nyers
Tény, ami tény nem volt vmi tartalmas az uccsó 15 hozzászólás 30000 elõtt, de hát ez van. Mindenki gyerek. Még a vérengzõ Pata is egy kicsit!

My Life for Freedom!

lóbébi
Melletted állok!Igazad van!Lóbébi

patacsi HUN
gyerekes dolog persze, ez benne a jó...

"önfeledt csak gyerek és asszony lehet a férfi sohasem, kivéve ha gyermek néha megint, széllel szemben nevetõ, világot komolyan nem vevõ..."

lóbébi
Nem tudom hogy mennyi idõs vagy de engem nem érdekel.Viszont örülök hogy az elsõ kerekszámú hozzászólásod volt és Armyis létedre nem csinálhatod ilyen rivalizálást!Szerintem a legjobb a meglepi dolog mint ez.Lóbébi

Al Bundy23
szépvolt réndzsör hoyg száradna el a kezed. fasznak flémelsz csak hoyg tied legyen a szaros 30000. hozzászolás? legalább valami értelmeset irtál volna...

IBANEZ UV777 Rulez

lóbébi
Nálam úgy tünik ez gyerekes dolognak tartom!Ha nem sértem meg!Rendben hogy játék de ilyen kommandós fejjel nem csinálhatod!