America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patacsi HUN
neked hozok majd alkoholfrei bort 😊 már lehet kapni...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
Higított kátrány 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Al Bundy23
majd felfordulsz attol a szartól 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Al Bundy23
ja bazze jacko ide is beférközött az Army-s társadalomba 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Strahd_

Strahd_
Nekem viszont ne küldjön .) én maradok a Colánál .)

Gfreiter
LOL 😄

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Strahd_
"...A processzorok füsttel mûködnek !!!
Ha kijön belõlük a füst, akkor már nem mûködnek tovább..."

Dexa
egyre több helyen elõfordul Dzsekszon (tudjátok (Bundy, Pít) a home alone kép a fórumon...)
😄

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Al Bundy23
private Jacko LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

IBANEZ UV777 Rulez

pet70000
találkoztam Májköl Dzsekszonnal bázzzzz

Dexa
és akkor közelherc elõtt:
Heeellloooo
Hhhhooogggyyyvvvaaagggyyy...?
HHHHúúúúdekifáradtam...

az ellen már ekkor a földet fogná...
😉
bár G meg kell hagyni, eredeti 5let...
😊

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gfreiter
Na jó éjszakát! 😊
Mekkora lenne már, ha minden bevetés elõtt a különleges alakulatok szalonnás hagymás szendvicset tolnának be, és közelharc esetén teljes tüdõbõl lehelnének az opforra...

Gfreiter
LLLOOOLLL 😄DDDDDDDDDDD
Esetleg béka, ami pukkanna is, amikor rélépünk Az ötlet szerfelett jó és eredeti

reggelre majd lesz bukéja a leheletednek😊)

kéne valami állat a mapokhoz, ha nem is nyúl, de mondjuk valami madár vagy sün feldobná a hangulatot😊
Gfreiter
És mielõtt bárki rámvetné a követ, gondolkozzon el rajta, hogy mennyi köze van a szalonnás szendvicsnek az Armyhoz! Nagyon is sok köze van hozzá!

Gfreiter
*nyuszira*

Gfreiter
Mellesleg most éppen szalonnás hagymás petrezselymes kenyeret majszolgatok, mint egy idióta... De ráfogom a nyuszora

Gfreiter
Eh, azt utoljára hatodikos koromban tettem

igyál még egy pohárral és fogd rá a nyuszira...
Gfreiter
Ja, hukk...

Gfreiter
Ezitten a micsoda?

Nyers

My Life for Freedom!

Nyers
Tényleg jó lenne, ha visszatérnénk az AA-ra!

My Life for Freedom!

Hogy vissza térjünk az Armyhoz...egész jó gyakás volt ma a HIT-es szerveren.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Nagy hiba....pedig szép szakma...és ha ügyes az ember jól kereshet vele.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

patacsi HUN
neeem én csak iszom, meg a szakmám az is... 😊 de egy napot sem dolgoztam a szakmámban 😞

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Borász?Milyen bort csinálász?Ha tokaji aszut akkor küldhetnél nekem egy kis mintát...úgy 8-10 litert 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Gfreiter
Igaz azok 3 puttonyosak voltak, de asse volt rossz 😊 Kimondottan jó érzés volt berúgni tõle 😄

Gfreiter
LOL 😄DD

Gfreiter
Egyszer volt itt egy német haverom, és innen együtt mentünk vonattal ki Németországba. A srác vett egy csomó (10-12) üveg Tokaji szülõknek, haveroknak, barátnõnek, stb... Igenám, csak az út hosszú volt, fárasztó és unalmas... Szal Belrinben egyetlen üveg Tokajival szálltunk le 😄DD

patacsi HUN
borásznak szabad... 😉

patacsi HUN
és a jobboldaliüveg is kezd fogyni 😄 hukk

te képes voltál kihányni azt a kincset? te barbár

E.Gy.B.E. Airsoft Team

patacsi HUN
hát a bort már nem tom mutatni 😛 de Tokajit még hányni is jobb 😉 de télleg...

Gfreiter
LOL 😄 Nem, az a genyaság, hogy berakod ide az üres üveget...

Free
PAtacsi abból adhattál volna nekünk is

Már a 72 esbõl :o)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

hmm asszem vennem kell 1 üveg tokajit...ezt már nem birom tovább 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

patacsi HUN
genyaság mi 😄

Gfreiter
Megittad az egész üveg 72-est??

patacsi HUN

ezt az egészségetekre iszom, ugyan csak 88-as de ajándék lónak ne nézd... 😄

Al Bundy23
hát azé nem 😊 mert a jéger az fincsi az unikumtol meg felfordul a gyomrom 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Én egyiket se szeretem...de tesómnak a jéger a mániája...
faternak meg az unicum

E.Gy.B.E. Airsoft Team

lóbébi
Nálam ugyanaz!Csak név különbség!

Al Bundy23
hál isten nem csipázom az unicum-ot 😊 inkább a jéger 😊

IBANEZ UV777 Rulez

lóbébi
igaz!Svédországban is!

Mighty
En ugy tudom, hogy allami uzletekben lehet kapni alkoholt kurva dragan. Vagy az Svedorszag?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

az unicummal kapcsolatban.......állitolag amit külföldön árulnak az jobb minõségü mint amit itthonra szállitanak

E.Gy.B.E. Airsoft Team

lóbébi
Nem rég voltam Norvégiában kézilabda tornán és vittem magammal 5 db Unicumot és képzelhetitek hogy nem engedtek meg hogy meginni mert megvették jó pénzért!Gondolhatam volna hogy még többet vinni.Volt aki képes volt 300 eurot megvenni.Elég jól kerestem vele és sajnáltam öket mert ott ninjcs semmilyen pia az üzletekben!

Mighty
Mi lenne, ha meg az army-rol is dumalnank 😊

Lassan johetne valami peccs....

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk