America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lénegy, hogy mostmá' jó a cucc, meg remélem a ts is kira
most ha minden igaz nem fogsz tudni írni a fórumra 19:xx... nem tom meddig szal az uccsó hozzászólásod idejéig...
te sem és más sem...
Lensz pölö este 8:19ig nem fog tudni írni...stb...
tudod, óraátállítás...
😞
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
Tégla...
Who\'s that riding into the sun. Who\'s the man with the itchy gun. Who\'s the man who kills for fun ! Psycho Dad. Psycho Dad. Psycho Dad !
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
- Mondja, maga igazi cowboy? Csak azért kérdem, mert úgy öltözködik, mint John Wayne a filmekben.
- Nos, hölgyem, én gyerekkorom óta tehénpásztorkodással foglalkozom. Minden reggel, amikor felkelek, felöltözök, felülök a lovamra, aztán egész nap terelgetem az állatokat. De ha már így belemelegedtünk, meghívhatom egy italra?
- Köszönöm, de azt el kell mondanom, hogy én leszbikus vagyok.
- Leszbikus? Az meg micsoda?
- Tudja, én a nõket szeretem. Reggelente amikor felkelek, csak nõkre tudok gondolni. Ha az utcán meglátok egy csinos nõt, mindjárt izgalomba jövök, viszont a férfiak teljesen hidegen hagynak.
A cowboy ezután nem is szól többet, iszogatva a gondolataiba merül.
Hamarosan újabb vendég érkezik, aki megszólítja:
- Bocsánat, uram, Ön nem cowboy véletlenül?
- Nos, eddig én is azt hittem, de most rájöttem, hogy igazából leszbikus vagyok...
Bátorság az, amikor egy férfi tök részegen, éjjel 4-kor hazajön, belépve az ajtón a kezében seprut tartó, tomboló feleségét megpillantva azt meri kérdezni, hogy:
- Takarítasz vazze, vagy ma még elrepülsz valahová??
ebben hol van rejtve a kód?
<!-- Tschebyscheff said it, and I say it again:
There is always a prime between n and 2n.
...have a nice day...
-=
//-->
N0 TXT TLK PLZ!4!
Stryker Video !!!
kis film, arrol hogyan teszik bele a játékba a strykert stb...
megszolal egy Lt. colonel is, az õ hangja megy a training alatt 😄Dd
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
van amugy abbaj a js ben forrás de ha megfigyeled akor az nem tud oldalt kirajzolni. Találd meg hogyan rajzol(t) ki oldalt.
nem végom, h mit tölt be azon a source4.js -en vagy egyáltalán mi.
bizti valami csel.
N0 TXT TLK PLZ!4!
nézd má' meg léci
Ts-ünk ki van bõvitve elvileg

Tape at war yack one knock a fuck on
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.
ha Privben elküldöd az url-t a 10 es levelnek segitek hogy merrefele keresd a megoldást.
N0 TXT TLK PLZ!4!
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
😉

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
mert akkor nyomom... (amennyiben még nem kaptad meg patacsitól...)
persze megint unofficial volt 😛
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Te armyzol ? (gondolom biztos hogyha itt lógol..😊
(logókovács™😉 😄D