America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Rush]

hTTp://ror.hu/

Slow
persze, mindenki bauer akar lenni, de tudja, hogy nem lehet...😉

jogos a depi...😉

Dexa
magyarán kezded a gémet a nézeteddel és azt a halálod után se változtathasd meg... fix nézet...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
na szal ez a dolog sántít:
Spectate from player starts (On)

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

[negativ] Cirek
jah 😄

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Dexa
na szal Májti:
max clien rate-et akkor szerver ini átírással lehet csak megoldani, konzol paranccsal nem (pontosabban sehol nem találtam erre bármilyen megoldási formát)...
amit mutattam neked is az még mindig agyhalál... mármint be van most is már állítva hogy csak first person nézet mindenkinek, csak csapattárs nézetét lehet nézni... de azt még mindig nem sikerült megoldani hogy amint vki meghal ne kalandozhasson a nézetek között, hanem csak a saját nézetén maradhasson és csak fpsben láthasson bármit is a halála után is, ne válthasson semerre...
az össze többi dolgot admin konzolból is lehet bármikor módosítani, teszem azt jelszó, idõ, max players, stb...
szal amint tudnál majd vmit mondani ezzel a spectate dologgal kapcsolatban azt nagyon megköszönném...
most még Lvonulok keresgélni dolgokat... amint vkinek bármi 5lete van az plíz gyorsan ossza meg velem... nagyon megköszönném a dolgot (10-én sörben 'törlesztek' 😉 )...
😉

...a bauer fivérek depibe vágtak mindenkit?

minek kéne történnie???

[negativ] Cirek
nem történik semmi 😞

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

patacsi HUN
jaja, a bauer fivérektûl...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Slow
majd rájössz 😊
rettegsz még te a bauerektõl

Ez naggyon buta

E.Gy.B.E. Airsoft Team

[negativ] Cirek
mikor lesz bauers.hu? 😄 😄 😄

Slow
áááá
új tag???

nem tudtam, javítom mindjárt, de kérem haggggyuk ezt a miszterezést! a helyes megszólítás a "herr ****bauer"! 😉

végre egy klán ahol hozom a belépési feltételeket ! 😛PP

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

patacsi HUN
mr Spuncbauer kimaradt 😞

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Slow
igen... 😊

és nem fél tõlem senki...
😊

[negativ] Cirek
mivan unatkozol? 😄 😄

Slow
repro
^V

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
Ti mi a lufaszt csináltok esténként?
Látom már kell a szülõi felügyeletem!

N0 TXT TLK PLZ!4!

Vicking
nem rossz...

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

Mighty

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Slow
The Conflict!

Slow

The Bauer Brothers Lead the way!

Slow
"FEAR THE BAUERS!!!"

repro
AMATÕRÕK!!! LOL

na figyi:

Kill
KiII
KilI

ezek egyik se ugyanaz... másold ki és tedd át más betûtipusba...

N0 TXT TLK PLZ!4!

[Rush]
küldd át

hTTp://ror.hu/

....ilyen emberek, ilyen leveléért érdemes élni

/elnézést hogy nem privizem ezt de Gfreiti utálja a rövid priviket/

rohanok
majd aludni is....
hoahhh

Gfreiter
Ja, nézd meg az emiled, mert írt az E...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Neked is. De most má lassan megyek aludni... Te is mennyé.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

üdvike néked!!!

Gfreiter
Hát nemsoká...

Gfreiter
hi 😊

pont most fexel le?

Gfreiter
Jó8...!

Nyers
Mindenki örül, hogy viszzatértél, na szép álmokat. 😉

My Life for Freedom!

Gfreiter
Néha benéztem, hogy van e privi, de beírni nem volot idõm, azt meg nem akartam, hogy beírok, hogy hello, aztán megin eltûnök, szal inkább nem írtam semmit.

Nyers
Nagyon

My Life for Freedom!

Gfreiter
H(i)ány(oz)tam(?)

Nyers
Újra itt van, újra itt van ...

My Life for Freedom!

Gfreiter
Öööö... szasztok!

THE matrica
Jaja a servereken be lehet állítani hjogy spéci karaktereket mutasson -e és lehet ezeknek a nevében ilyen karakterek voltak és ezért nem tudtatok szavazni és tuti hogy azé volt 1forma mert a kulönbség ilyen karakteekbol állt

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Dexa
ha a nevét nem tudod beírni (mert túl bonyolult) akkor meg konzolba beírod (nyomsz 1 ö betût)hogy:
playerlist -- innen kiolvasod a gyerek számát és azt írod be a neve helyett...

na ja ezért is nem tudtuk kiszavazni pedig nem egy bonyolult név Pl___--={..@&valai_-- kolo
Dexa
szal
votekick gyerekszáma ok
ez nem ment?

Dexa
ugyan azzal a névvel???
hm...
érdekes

már egy jó ideje aprítjuk a kreténeket de ilyennel még nem találkoztam
a kiszavazás az ok de ezek 3-an voltak ugyanazzal a névvel fent