America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dexa
Májti: a képeidet majd feldobod vhova?

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

[negativ] Cirek
nem játszom, mert most ebéd van, de majd megyek 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[HUN]Crassus
Gyere TS-re ha jáccassz!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[negativ] Cirek
n00b vagy 😄
és különben is mi az hogy nélkülem futkározol SandStormon 😄 😄 😄

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[HUN]Crassus
Na ez mi?

Fut felém 2 enemi 203-al a kettõ közé durrantok erre ezek ugranak egyet(tök egyszerre!)és egyik sem sebzõdik!WTF???
(A 203-as robbant!!)

[negativ] Cirek
Kira volt a meeting skacok! Hooah! 😊

Én néha bebüntetek emberkéket alaposasn azért, ha jó napom van... akor majd õket piros filccel kihúzom....😊

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Tiltakozom, én is a megalázottak között szoktam szerepelni....

Tape at war yack one knock a fuck on

igen, sajnos mind......😞

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Ez mekkora kép !

Slow
"jó ha tudom kik szoktak mindig bealázni a bridgen"

hehe, ezek mind? 😛

LOL

ezt a képet elteszem.....
jó ha tudom kik szoktak mindig bealázni a bridgen 😛

[HUN]Crassus
Szevasztok!

Köszi a szervezõknek még eccer!Jó volt a meeting!

A képeket a LoverZ oldalon találjátok meg.

Helló ALL!

(Mummy is)

a monitorból kijövõ hangok a legjobbak :
...büntet...büntet....

ez megalol !

Slow
ja egy csoportkép, mindenki találja meg magát...

Slow
hehe
ez naon jo 😊

míting faca volt 😉

Hirtelen magamra ismertem 😛

egyébként kellemes húsvéti ünnepeket für alles !

Dexa
ûûû...
még mi történt ott?

...bár majd úgy is Lmondod...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

rezes
pedig hidd el a javarol lemaradtal

Fonok.Ki az a corporation?

Dexa
jah még annyi:
kompromitáló képeket kéretik mellõzni...
THX
😄

Dexa
huá...
😄

THX everybody aki volt a mítingen...
😄

1 élmény volt
😄

Cirek kolléga úr is megtalálta a gázpedált... thx...
😄 😄 😄

Gyadi
optionsben shadowsot kapcsold le, asszem ez a neve...

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Nyers
Hogy lehet leszedni a tárgyak árnyékát az AA-ban. Légyszi ne gyertek azzal, hogy shadows none, meg állítsak le mindent ultra lowra, mert ez nem oldotta meg. Thx!

My Life for Freedom!

Gyadi
Annyit hogy Say 😄

Valaki esetleg tudja?
ezzel a parancsal:
bind o teamsay Enemy RIGHT!
ha játék közben lenyomom az o-t rádión mondom, hogy Enemy RIGHT!
De én globálban szeretnék mondani valamit, akkor a teamsay helyére mit kell?
[MHA]Inquisitor
Repro ha ezt olvasod késni fogok😊 1830ra volt megbeszelve és még fel sem oltoztem😊

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

Dexa
...hogy most semmi megrovásban nem részesülsz mert a mai mítinget kihagyod...
😛
😄

Gfreiter
Mirõl..? 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Dexa
ha a következõre Ljösz mindenképpen, akkor tárgyalhatunk...
😉

Gfreiter
Skacok! Nagyon sajnálom, de nem tudok ma elmenni, mert még egy csomó dolgom van, és holnap korán reggel megyünk nagyszülõkhöz (én vezetek), és még a tegnapi alkoholtúrát sem sikerült kipihennem 😞 Azért jó bulizást kívánok nektek, és ígérem a következõn megpróbálok ott lenni... Akkora fasz vagyok, mint az univerzum: tegnapig észre sem vettem a bannerban a szöveget
Restellem is magam, mert mint házigizda ott lenne ma a helyem 😞 Tényleg ne haragudjatok!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

jövõre, ha megéled, kapol bele töltényt is 😛

zsozsi ! hepi borzdéj !
Az ajándék M203-asodat elküldtük postán ! (AAO community 😊)

ZsozS
köszi mindenkinek...

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

THE matrica
ird át az armyops.ini ben
ilyet keress

WindowedViewportX=800
WindowedViewportY=600
FullscreenViewportX=800
FullscreenViewportY=600
A telepitõ szerintem hibás töltsd le ujra.

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

csõ

kéne 1 kis segítség...
elállítottam a felbontást monitor kikapcsol 😊
vissza ugye nem tudom állítani, van mód arra h ezt programon kívülrõl rendezzem?

a másik gáz h a telepítõ exe is fagy...

köszi elõre is
Dexa
heppi némszdéj minden Zsoltnak...

este majd 1-2-... sörrel ( is ) megünnepeljük a dolgot...

Dexa
NO klán
még nekik, pontosabban 1ik félnek sem írták jóvá a meccset...
hm...

Dexa
A klán még pont idõben van a meccsel...
végül is csak április 10 van, az õ meccsük meg márc 31én volt...

Gyadi
ZsosZnak? 😄
Amúgy én is épp ezt akartam írni, csak megelõztél, teee! 😄D

4NDR3W
Boldog vévnapot a Zsótiknak, kiváltképp ZsosZ -nak és Al Bundynak!

http://www.HITclan.hu

repro
Újra van CDC

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sorry...ha a géphez jutottam volna mentem volna.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Tikal
egyik legjobb film 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Vicking
ma 21:30 | Privát | Válasz | #33165

BAUEREK gyertek segíteni! 69.25.16.233
Mi van kihalt a család????

Screwbauer

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

Dexa
az végül is nem gond hogy kapásból az elsõ életjelet match kommban a meccs kezdési idõpontja után 20 perccel adták... és az hogy az elsõ játékosuk a hivatalos kezdési idõpont után 25 perccel joinolt a szerverre... de az már tényleg bosszantott hogy 3 ember a hivatalos kezdési idõpont után 45 perccel jött fel...
4. embert vmikor majdnem 1 órával a hivatalos kezdési idõpont után nyomták fel szerverre... de ez elõtt már mondtam sajátoknak hogy lépjenek le, mert ez már vicc...
beírtam nekik hogy 'no show' indokkal jelentem a ladder adminnak...
ezután mondtam nekik hogy: xxxxxxxxx x xxxxx
írták hogy nem tetszik nekik a szerverünk mert nem tudtak feljönni... ladder adminnak is leírtam a bonyolult dolgot amivel be lehetett jutni hozzánk: open 195.56.172.194
LoL

Slow
most megy a Forest Gump a tívíben és rá kell jönnöm, hogy Forest az egyik õs BAUER 😉