America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repro
viszonylag sok helyen cseréltek csak az a baj, h nemtom mit-mire (mármint fajtát)

N0 TXT TLK PLZ!4!

Strahd_
nekem is 😄

Strahd_
Miért amugy volt lesz van modemcsere??

repro
Lvileg a régi is tud szélesebb sávot.
Nem lehet, h a cégetek területileg nincs bent a májusi átálásban? #33286.

Nálunk nem volt modem csere.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Vicking
Nálunk a cégnél éppen ma cserélték le a Chello modemet az újra, de azt állítja szerelõ, hogy a gyorsabb sebességre kb. júniusig várni kell , mert csak akkor állítják át a rendszert, ha minden modemet kicseréltek. Addíg az újak is a régi sebességen futnak.... Ez van!

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

Gyadi
Privi ment!

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

repro
jha asszem az az, de ezért kell nekem a pontos címe a dalnak.

Vagy Gyadi! másold be ide a szövegkönyvet.. 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

jajjjj
az a many man had guns ?? az nekemiskelllplz !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Gyadi
Figy, kábé majdnem összeset egy férfi énekli 😄

repro
na ez gyors volt.. 😊
címe?

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gyadi
Megvan egész album 😄

repro
Nya most átmegyek Strahd_ba:

Keresem azt a dalt ami a Katonák voltunk (We were Soldiers - Mel Gibson) c. filmben csendül fel. kb 2x.
Egyszál fickó énekli.
Dal címe (esetleg elõadó) érdekel, vagyh megvan-e valakinek.

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
Hát az Army-t speciel nem fogja nagyon befolyásolni, mivel maximum 10kB sávszélre van szüksége (nézd meg DUmeterrel, loggal, stb) 😊
De mellette majd teljes nyugodsággal tudsz TSen lenni, és tölteni a pr0n0t egyszerre 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

na ennek speciel nagyon chat jellege volt 😊
lehet hogy mert tudatalatt a 33333ra hajtok 😊

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

-?

a lag nem ? a ping igen...a lagot a lassu emberek okozzák

Vicking
Hali! Mit fog jelenteni konkrétan a nagyobb sávszélesség az army-nál? Kissebb ping, kevesebb lagg.... ???

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

[negativ] Cirek
spammer!!!

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[negativ] Cirek
33300 😄 😄 😄 😄

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[negativ] Cirek
már csak egy választ el a szép kerek számtól.. 😄

neeem, a 66666- ra 😊

[negativ] Cirek
mindjárt 33300nál járunk. 😊
vagy inkább koncentráljak a 33333ra? 😄 😄

zotyesz
Tikal, privát megy. Fontos!

én most axeleroval, smswebrõl 1,5 nap alatt 6.5 gigát szedtem le 😊
az sem rossz 😊))

repro
Látod bázze még gondolatot is olvasok!! 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
Amúgy kiszámoltam, h ha bejön a 768as sávszél akkor 2 nap alatt elérem a 15G-t 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

[negativ] Cirek
repro, akkor te magasabb sávszélességnél már 2 nap után le leszel korlátozva? 😄

repro
Szíííjel offolom az agyatokat!

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
Nesztek: vegyetek kocsit:
Sziasztok!

Ismer?söm eladná átadás el?tt álló Peugeot 307 Break Husky-ját. A kocsi
közvetlenül a keresked?t?l átvehet?. F?bb jellemz?i:

- sötétzöld színû
- 6 légzsák (ebbõl 2 függönylégzsák)
- ABS
- automatikus légkondícionáló
- tolatóradar
- riasztó
- immobilizer
- hõvisszaverõ szélvédõ
- sötétített üvegek

Ára 4,27 M Ft, hitel igényelhetõ.

Részletek fel?l érdeklõdni lehet:

06 30 399 2262
Soós Adrienne

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
ok hülye voltam... melyik idióta tördelte a chello ÁSZF-et? 😊
nem láttam, h a következõ oldalon folytatódik 😊

de még az is érdekes benne, hogy a bérelt vonalú elõfizetéseknél megjelnik egy ilyen rublika:
Garantált letöltési sebesség: x

Tehát nehogy azt higgyük, h úgy fog jönni a gyerekpr0n0 ahogy a csövön kifér 😊
Ez persze csak kezdõ csellistáknak szólt.
és nem kell flame-t kezdeni, h milyen geci a UPC, mert a maximálisnál csak 1-2kB -tal töltesz lassabban és a korlátozást is úgy vettem észre, h csak akkor van, ha elkezdesz éjjel nappal tölteni.
Én már rohadsoxor átléptem a 15G-t de csak 3x korlátoztak, mikor 4 napig töltöttem egyfoytában.

jha mégvalami: Geci UPC

N0 TXT TLK PLZ!4!

Mighty
Van chello, chello classic es chello plus (512, 768, 1024)

Regebben a chello plus volt a 768-as. Arat nem emeltek egyik csomagnal sem. A sima chello meg fog szunni. Helyette lesz a chello classic. Ez a valtas egyutt jar modem cserevel is, ami sok idot vesz igenybe. Eddig a classicra valtas csak akkor mehetett, ha az adott korzetben minden modemet lecsereltek. Szerencsere most mar csere elott elvezshetjuk majd a magasabb savszelt.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Gfreiter
Ez nem off 😊 A net sebessége döntõ jelentõségû kérdés az Amry szempontjából 😉

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

repro
"Sopron, Szombathely, Budaörs és Budapest (I., II., IV., VII., VIII., XI., XIII., XIV., XVII., XXI. kerületek)"

csak ezeken a helyekn lesz váltás május 1-én

Bocs srácok az offért, de Strahd_-nak nehézségei vannak az olvasással...

N0 TXT TLK PLZ!4!

Strahd_
Akkor szupi .))

repro
Lvileg nem emelik.
Mindenkinek ugyanolyan chelloja van. A "plusz" csak annyit tesz, hogy plusz tárhely, e-mail, stb. de a sávszél annál se volt magasabb.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gfreiter
Azt nem lehet... Nem módosítgathatnak árakat csak úgy... Ahhoz új szerzõdés kéne!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Strahd_
Kivancsi vagyok hogy az arat mennyivel emelik .)

akurvaanyjukat ! és az axelerósok ???????

Strahd_
YES!! 😊

Strahd_
mindenkinek?? .) juj az jo lenne 😄 de az a classic csomag .) fogalmam sincs nekem melyik van 😄 de jo lenne...

repro
512kbps helyett 768kbps-re átrakják a chellosokat.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Mighty
768/256 lesz par heten belul.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Strahd_
Mi az uj mi a jó hir?? .) én ehez tök vagyok nem értem ki belöle...

Tegnap nem voltam.... Rush & Patacsi Heppi börsztdéjj nektek 😊

Tape at war yack one knock a fuck on

Strahd_
Happy Birthday!!

patacsi HUN
köci 😄

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Pepti
Ido:

21:30 GMT is 22:30 UK time. The UK is now in Daylight Savings Time which for the UK is GMT+1. GMT is also known as UTC or Zulu in military terms.

The Match Builder application is correct. It is TWL that seem to want to confuse people. They should use the term UTC in their web application and not GMT which many people assume, incorrectly, to be whatever UK time is.

Magyarul ha nem allitjak be rendesen (marpedig nem tul valoszinu, hogy be fogjak), akkor majd amikor vissza lesznek allitva az orak, akkor fog megszunni a +2 es lesz helyette +1.

[Rush]
Köszi mindenkinek...
Slow 😉

hTTp://ror.hu/

Slow
ezt Rushnak:

Slow
ezt Patacsinak: