America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dexa
én kerek perec megmondtam a többiekek hogy ha "ki tudják szolgálni" a 4 vs 4-et és a 6 vs 6-ot akkor oda is be lehet regelni a klánt (mármint az SF ladder-be)...
de elsõdlegesen mindenki ezt a 2 ladder-t próbálja meg, hogy is fogalmazzam, 'kiszolgálni'...

de ha bárki is komolyan gondolja az SF-et akkor nem tudom hogy melyik klánnak megy pölö jól az SF Recon, mert akkor azzal a team-mel bármikor szívesen gyakorolnánk ezt a pályát...
tudjátok hogy Hospital-on Lbóklászunk a pályán, Sandstormon köszönjük jól érezzük magunkat, Pipeline is jó pálya, CSAR most már mondhatom hogy egyre jobban megy (de még kell gyakorlás)... de ott van még mindig az a Recon...
szal...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
gyere fel ide:
193.109.252.107

itt nagyrészt mindenkit megtalálhatsz...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Nyers
Bazz, megint nem mondtak túl sok mindent. Hát igen, jó lesz ez az Arctic, de az IF-ket néha el lehetne felejteni sztem. Most meg eszkimókkal fogjuk nyomni vagy mi lesz? A nap dolog tetszik, meg szép a kép is, de ennyi. És akkor patch sem lesz. Én szomorú vagyok.

My Life for Freedom!

zotyesz
Új SITREP már fent van. Két dologról írnak bõvebben: az SF ARctic pálya, ahol már lesz Stryker, a másik pedig, hogy a nap már el tud majd vakítani, ha belenézel.
Köv. SITREP április 30-án lesz.

[HUN]Crassus
2002. nov. 21. 18:07 hmmm ekkor meg nagyon boldog voltam.........

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Tikal
"Mighty 2002. nov. 21. 18:07 | Privát | Válasz | #2419
Arrol nincs hir, hogy az orednare bugokat megszuntetik? Fustgranat fustje atmegy a falon. ...."

😄DD
hehe, ezt most csak ugy találtam, 1.0 idején szuletett a hsz.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[negativ] Cirek
Grat srácok! 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[HUN]Crassus
I LOVE THIS GAME😊)

THE matrica

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

[HUN]Crassus
Szeretnetek mar alazkodni???,mer alazni mi fogunk

THE matrica
Énnemis bíztam benned . Mi már csak ilyen segítõkészek vagyunk.
Mikor játszunk 1-et ? Szeretnék már alázni

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Mighty
Újfent köszönöm a THE klán segítõkészségét. Újjabb gyõztes csatát tudhatunk magunk mögött. Lassan mi leszünk a River Basin réme (zsinórban 3x voltunk ezen a pályán és 3x nyertünk). A THE nélkül lehet nem tartanánk itt.

Köszönöm a THE-nek, szüleimnek, a manageremnek, Friczynek, hogy bíztak bennem és inspráltak. Köszönöm. 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Itt egy páran softballoznak. Az meg a paintballnal is jobbabb 😊

Negwar
Skacok én csak annyit mondok : probáljátok ki (ha még nem probáltátok) a painbolt. Élöben sokkal jobb :-D
Egyebkent meg drágább:-(
Ja még annyit hogy kéne egy kis help, ugyan is nem tom használni a régi nickemet és emiatt elveszett minden treinigem+ honorom meg stb.

\"This is a good day to die!\"

én nem látok semmi gyanusat, a teherautó nem mindig véd meg pl a blind shotoktól, de az is lehet hogy gránát volt csak egy bug miatt nem hallottad a becsapódást...
ha majd elég sokat játszasz vele, fel sem fognak tünni ezek a bugok/trükkök...
Nyers
Vkihez csapódhatnék a TS-en?

My Life for Freedom!

pet70000
-"de jól játszol"
-"tudom"
lazzaaaaaaa........

THE matrica
Háát nemtom errõl már beszéltem a többiekkel, az a baj hogy igy sem tok összekaparni 6 embert 1 meccs erejéig. PEedig vagyunk már 1 csomóan.

Lukaddisz :

(ez jót tett az egómnak 😛) :

Ez meg egy érdekes gránátkil... : ott robbant a pillar mögött, én a másik oldalon, direkt nem rohantam el, gondoltam a pillar fedez a repeszektõl.... hát nem...

Ez emg csak mint url, mert elég nagy. eddigi legérdekesebb halálom.. a meccs elején, a teherautó tökéletes fedezékében álltam, és leszedtek.... érdekes nézni az idõt, még nagyon a meccs elején jártunk... szerintem csitgyanus

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Nyers
Mégegyszer köszi mindenkinek!

My Life for Freedom!

[negativ] Cirek
Boldog Szülinapot Nyers!

and UP! 😄

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Slow
éljen a Nyers )

Boldog Szülinapot Nyers!
zotyesz
Boldog születésnapot Nyers!

Mighty
Egyet mondok, ne szolj be!

repro
Ungárishe csapatok nem akarnak SF6v6-on indulni?
THE? HIT? még 1 laddert elbírtok!! 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
Mighty! hagyd abba a játszást munkaidõben!!
idegesít!!

N0 TXT TLK PLZ!4!

Nyers
Kösz szépen fiúk!

My Life for Freedom!

Tikal
akkor másodikok vagyunk 😄D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

repro
megmaradt a jelentkezés

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
jepp

N0 TXT TLK PLZ!4!

Tikal

jelentkezz 😊)

Dexa
azért szedték ki korábban mert szerintük nem volt elég nagy az érdeklõdés?
vagy miért?

Mighty
Nyers! Hogy menjen el hozzad a Halasz Jutka!

repro
Újra van 6v6 SF Ladder!!!

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
NYERS

N0 TXT TLK PLZ!4!

Dexa
heppi börszdéj Nyers...
😉

Gfreiter
Boldog Szülinapot Nyers koma 😊 Mikor lesz patch?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

repro
Lance Armstrong: 1v1-bõl kilépésre topik: itt

N0 TXT TLK PLZ!4!

Részemrõl is 7-ig 😊

Tape at war yack one knock a fuck on

Hódos szünetnapot Nyers!!!!

Tape at war yack one knock a fuck on

Bódog szülinapot Nyers!

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Ha élek még a szombati buli után feltétlenül benne vagyok 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

patacsi HUN

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

4NDR3W
Jó reggelt!
Boldog szülinapot mára a Nyers embereknek!

http://www.HITclan.hu

Vicking
Részemrõl rendben!
Screwbauer

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

Slow
mit szól a nép egy vasárnapi BAUER partyhoz? délutánfelé, amikor már mindenki befejezte a kapálást és a háztáji megetetését...😉

ne feledjétek:

Nyers

My Life for Freedom!

Gfreiter

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Köfi 😊