America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
N0 TXT TLK PLZ!4!
legalabb kopizd be ide h miert hagyod abba.
\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"
HITes volt kollégáknak már leírtam mindent...
azt te is tudhatnád hogy nekem sem ez a bugos geci fos játék fog hiányozni hanem a társaságotok, mindazok akiket itt is, való életben is megismertem...
kellemes perceket, órákat, napokat, hónapokat töltöttem L itt veletek (igaz, soxor voltak problémák amiket aztán idõvel megoldottunk és a játékkal is soxor volt gond, meg a csíterekkel is...)
de egyszer minden útnak vége van...
megfontolni már megfontoltam többször is a dolgot (na jó azé' majd még átgondolom jóval késõbb a dolgokat... 😉 )... de ez jelen pillanatban így lesz a legjobb...
csum all
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
Szóval csak annyit kérnék, hogy fontold meg újra, és ne hagyd abba. 😊
MINDENHOVA beenged, csak a CSAR-ra nem 😞(
Szóval azt akarom mondani, hogy nekem a kezdet kezdetén nagyon jó volt bekerülni ide, végülis tök véletlen keveredtem ide, mivel a Battlefieldhez kerestem cuccokat, és ráleletem az Armyra. Megismertelek titeket, és nagyon megszerettem itt mindenkit. Ekkor elkezdtem kenni a game-t, de nagyon szarul ment, úgyhogy mindenféle kifogással hanyagoltam a játékot. Egyszer aztán egy isteni szikrára úgy éreztem, hogy most menni fog, nekiültem, és pikkpakk 30 honorom lett. Pedig alig játszottam az elmúlt néhány hónapban. Szóval ha az ember intenzíven ken valamit, akkor egy idõ után, legyen az egy hónap, vagy tíz év, beleun, megcsömörlik tõle, stb. De ezek a dolgok nem kötelességek, ha nem csinálod egy hétig, hónapig, vagy bármeddig, nme fog senki bírálni, és bármikor, amikor kedvet kapsz a dologhoz, talán csak bekukkantani, vagy nyomni egy kört az Armyval, akkor mindenki örül az embernek. Ezért gondolom, hogy ne hozz elhamarkodott döntést, pláne ne jelentsd ki, hogy nem jössz többet, mert ha ilyen kijelentést teszel, akkor holnap-holnapután hiába lesz kedved jönni, benned lesz az érzés, hogy márcsak azért se... Szóval ha nem akarsz, ne gyere egy hónapig akár, de azt pls ne szögezd le, hogy nem jössz többet 😞 Ettõl most nagyon rossz lett a kedvem 😞
Bár nem ismerlek annyira mint a többiek, de szomorú vagyok hogy abbahagyod
. Remélem még játszunk 1ütt.\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
Kicsit idegesít, hogy olyanok lehetne SF-ek, akiknek van már vagy 60-80 😞 Én meg lehet AK-74S pakisztáni baka. A fegyver még nem is olyan gáz, de az hogy nem lehet MEDIC az már jobban zavar 😊 Mindig olyanok a medicek, akik szarnak gyógyítani. Ott vagyok mögötte üvöltöm, hogy MEDIC!, erre még csak hátra sem néz, direkt lövök a levegõbe, hogy góygíts már, mert mindjárt elvérzek, és célozni sem tudok, de Õ szarik rám... 😞
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
csak vicc vót...
úgyis tudjuk, hogy vissza fogsz térni, errõl nem lehet leszokni csak úgy...
Miért nem eneged be egy CSAR pályára sem? Minden másik pályára beenged, csak az SF CSAR-ra nem.
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
szal inkább ne legyen az amit mondtál, hanem legyen az, hogy mennyé' kicsit nyaralni, aztán majd gyere, várunk vissza Dexa 😉
tiszteletben tartom a döntésed. GL 😊
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
ezért is lettem már most HIT-etlen...
bár Lképzelhetõ hogy majd késõbb még vissza-visszanézek ide, ha nem gond... de most ennyi volt a történet...
igazán nem maradtál le semirõl sem, nem vesztem senkivel sem össze... csak elegem lett... már több napja gondolkoztam a dolgon.. aztán most hoztam meg a végsõ döntést...
ha gondolod akkor majd még veled is összefuthatunk pesten... csak most fórumról, TWLrõl, TSrõl, ARMYból tûnök L...
mindenhol máshol megtalálható vagyok ha kellenék...
😉
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
most abbahagyod, vagy mi?
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
becsülöm bennetek hogy nem vagyok egy könnyû jellem, mondhatni azt nehéz eset vagyok sok tekintetben és TI még is úgy-ahogy megtûrtetek, Lviselteket...
jó volt VELETEK együtt játszani, 1 élmény volt mindenkit megismerni személyesen is, neten is, TSen is... és fõleg ARMYban...
köszönöm mindenkinek a kellemes emlékeket...
tudom, 1-2szer voltak összetûzéseink, ez lehet hogy abból adódott hogy ha vmit a fejembe veszek akkor azt onnan ki nem veri senki sem... 😉
akit bármilyen módon korábban megsértettem, megbántottam volna akkor attól utólag is Lnézést kérek...
az ARMYban szerzett élményeket sosem felejtem, 1 örök élmény marad számomra mindez... és még 1szer big HOOAH NEKTEK...
ne felejtsétek az állandó szlogent: külföldieket Lkenni...
😉
TWLes teamek: mutassátok meg hogy hogy is kell ezt a gémet játszani... alázzatok le mindenkit...
😉
mivel HITes klántagságom saját magamnak megszüntettem...
weine TSen ezek után már senki se keressen, SA jogomat visszavontam, szal ha kell vkinek vmi akkor a kedves admin emberkékhez kéretik odafáradni...
😉
mondom: 1 örök élmény volt mindenkit megismerni és köcce a sok-sok kellemes, szép emléket is...
na akkor ezennel búcsúzom is:
BYE ALL
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
(Ha Grenzjäger erre jár-kel, akkor Marcival sörözöm a körtér környékén) 😊
a tracker "osztályoz".
ezek a pályákon nyújtott teljesítményed alapján változnak. nem honorfüggõ!
bõvebb információ a tracker FAQban van 😊

My Life for Freedom!