America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

olyan mint az öngyi😊
szintén...😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Gfreiter
Az kira 😊 Bár én most honorvadászaton vagyok 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

száni=szánalmas...
nem , nem cycle... bridge megy mindig....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Gfreiter
Én meg nem tudom mi az a száni 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
cycke az, amikor egy szerveren körbe mennek a mapok. Szerintem is elég szar dolog. Grat az elsõhöz, már csak 4 kell, és mehetsz SF-re. Javaslom, hogy a kiképzést már most csináld meg.

Bridge, nemtom mi az a cycle
de a száni : megvan a 11es honor 😄

Gfreiter
Megy az auth 😊

I.C.ram
de az map cycle nékül megy, ugye? Melyik pálya?
mondjak valami überszánit ?

THE szerver 😄DDD
RULLLZ ! 😛PPP

I.C.ram
Vannak olyan nem official szerverek, amikre jó a ping, és csak egy mapet adnak végig, mint az official szervereken?
Nyers
Nem láttad még a 2003-as E3 AA videókat, azokat ott mutatták be, ha elmulasztottad volna csekkold! 😉

My Life for Freedom!

I.C.ram
Soha nem hallottál még róla?

Kb 96 óta rendezik meg folyamatosan. Itt mutatják be a legújabb játékfejlesztéseket, játékgépeket stb. LEgnagyobb rendezvény a kategóriájában.
Vicking
Szóval mi az az "Electronic Entertainments Expo = E3"

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

[negativ] Cirek
egy magyart találtam a listán =M.I.B=silenttears személyében.
szavazzatok rá! 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

[negativ] Cirek
TWL All-Star gála lesz. lehet szavazni hogy ki játsszon!

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

I.C.ram
Mennek már az AUTH szerverek?
I.C.ram
De kéne még gyûjteni a honor pontot, mert csak 21 van 😞
Gyadi
Javaslom az Unofficial servereket, ahol ugye honort nem lehet kapni, de legalább nem fox széjjellaggolodni (ej de magyaros mondat lett 😄 ) 😄

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

I.C.ram
Király! Kb. mikor? Mert néha egy szaros lépcsõn nem tudok felmenni, úgy laggol. MEg a töltény is sokkal késõbb csapódik be.
Gyadi
Jah, hamarosan lesznek majd NetFire (asszem ez a neve 😊 serverek Münchenben, remélem azok jobbak lesznek mint a Britek.

van csomó ami eccerû a lameknek pl dvd2svcd, easy dvd ripper, stb.. ilyen frankó kis neveik vannak....

I.C.ram
Egyébként jólenne már egy német Army OFFICIAL szerver, mert az angol szerverek néha baromi lagosak, van hogy 200-300-as a pingem.
I.C.ram
Hát mostmár késõ 😄
Tikal
vmi dvd ripper progit tudtok? vcd-be akarok konvertálni dvd-t, de edig csak olyat találtam ami bonyolult és nem tudom használni 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Gfreiter
Most nem mûxik az auth szerver, úgyhogy ha mögé is állsz, és kinyír az rpg-vel, akkor sem regisztrálódnak a ROE pontjai.

I.C.ram
Ja és a legszomorúbb az egészben az volt, hogy egy srác mellém állt, és elkezdte õ is mondani, hogy rúgjuk ki õket, re a srác ellen rögtön votekick, és ki is rúgták, pedig a társaság fele azt sem tudta, hogy miért nyomja az F6-ot. Ez egy FPS betegség, hogyha valakit kilehet rúgni, akkor a csorda rögtön nyomkodja az YES-eket. 😞
Gfreiter
LOL 😄

I.C.ram
Megcsináltam azt, hogy leadtam az RPG kasztot, de hiába követtem a csávót, és próbáltam möge állni, Õ már sejtette, hogy bosszút akarok állni, ezért szinte megsem állt az rpgvel, hanem lõtt rögtön, ahogy egy pillantra megállt.
Gfreiter
Most az authszerver nem mûxik, vagy nálam van gáz? Nem írja ki, hogy Communication error, hanem nem is reagál a gombra.

Nyers
Videók, promok, bemutatók ... minden mi szem szájnak ingere.

My Life for Freedom!

Gfreiter
És mivel készülnek?

[Rush]
Sztech játék kiállítás(hasonló, mint nálunk az Erotika kiállítás) ide készülnek az ARMY-s DEV-ek is

hTTp://ror.hu/

Vicking
Mi is az??

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

Gyadi
Electronic Entertainments Expo = E3

Gfreiter
E3?

Gyadi
A peccsel leálltak, most minden idõt és Energiát az E3-ra "pazarolják". De ezt már bizt tudod 😄

Gfreiter
Ha a játékban beírod a Personnel jacketnél a neved és a jelszavad, és azt írja ki, hogy Transmission... és utána Transmit completed, akkor máxik minden. Ha azt írja ki, hogy Communication error, akkor az authszerver van kilõve (az a nagyfõnök központi szerver, amin az összes cucc van).

repro
De most akkor sincs Auth server....... jön a pecccs?!?!!?

N0 TXT TLK PLZ!4!

nem,nem,nem ;D most akarom nyomatni! 😛 ;D 1ébkén, kb tegnap 23-óta nem sikerül. 😞
Mighty
Mostanában ritkán szokott leállni az auth server. Sajna te most pont kifogtad 😞
Próbáld pár óra múlva.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Az installnal nem kértem sem a gamespy-t,sem vmi másik szerverfigyelöt,az lehet problem?
köcc a gyors segélyt. De sajna a játékból sem loginol,a tréning eredményt sem küldi L. Szerverekre tok csatlakozni,csak kivág a tréning hiánya miatt.na mind1,prószálom késöbb...
repro

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
Lehet, h épp nem ment az auth szerver.

jha most épp nem megy.

próbáldd késõbb.
Következõ kérdésedre a válasz :

Ha újra telepítés után Ltûnnek a tréningjeid akkor csak csináldd meg a lövészetet és visszajön mindegyik.

N0 TXT TLK PLZ!4!

[Rush]
biztos baszkurálják a login szervert....
Csak írd be a neved meg a jelszavadat a játékban, utána login, utána próbálj meg felmenni 1 szerverre, elvileg így mennie kell

hTTp://ror.hu/

Sziasztok,segítsetek pls! Tegnap szedtem le a game-t,csinaltam közben account-pt az AA-oldalon,meg is változtattam a jelszavam.Lejött a game 2.0.0a-s verzió,feltelepítettem,de nemtok loginolni...Sem a játékból,sem az oldalon,mert az be sem jön.Az AA föoldal betöltödik,de a login-os nem!VKI pls help,elöre is köszi.
Ezt valszeg azért csinálták, mert tele volt a szerver ahol nyomtad, és biztos nem fért be egy klántaguk....

Javaslat: Dobd el induláskor az RPG-t! Ha noob felveszi és eljátszhatod vele ugyan ezt... Ha nem veszi föl, akkor hagyd ott...
+ ilyenkor már megyek is a trackerre szavazni

Tape at war yack one knock a fuck on

[Rush]