America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Kúszni kell, lapítani 😊 Amúgy semmire nem jó.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

[Rush]
Még mindig itt tartasz?

hTTp://ror.hu/

Vicking
Mi az az E3 és mire jó???????

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

akkó csüt.kön

Gfreiter
Szasz. Nem híttá tegnap.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Szasz Gfreiti!

zotyesz
Nem csak azért. Így én sem érzem olyan egyedül magam az xSU alsóházában. (már ami a honorokat illeti) ;D

Gfreiter
Így mindenki ámulni fog, hogy alacsony honorral mekkora killje van, mi?

patacsi HUN
szórakozásból 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
Szia 😊 Azt akartam mondani, hogy bocs, hogy nem köszöntem, de csak akkor vettem észre, hogy van ott magyar, amikor szóltál, hogy "bazz Gfreiter", de utána már elhagytad a szervert 😊 Mér voltál idle?
Amúgy tényleg, miért csináltál új accot?

repro
már akinél emelték...

N0 TXT TLK PLZ!4!

[MHA]Inquisitor
miert ne?

\"Milyen sebességgel töltesz le? - Nem tudom, azt írja kb\" from real life by a szőke nő:) \"Gondolkodom, tehát vagyok! Mondta a rendőr és eltűnt.\"

Gfreiter
Miért csinált új accot? 24 honorja volt.

Strahd_
köszi szépen .)) netre fel tudod rakni?

Mighty
Látom te se olvasol hírlevelet.... 😛

Május 1-tõl megemelték a cheloo sávszélességet 768/256-ra
A chello plus 1Mbit lett

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

rezes
inquisitor

Fonok.Ki az a corporation?

Gfreiter
Most taliztam egy -(xSU)- Sp33dFre4k nevû egyénnel. õ kicsoda?

Vicking
Hali! Eu-s lett a chello? Eddig max 58-59 kB/s val töltöttem most meg 89 kB/s..... Másnak is gyorsult?

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

Ték volt...😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

nem mert ott a gumiharang a távcsõnél lássad ? Olyanaz mint a légzsák !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

195.5-öt akartam irni 😄DD

Ez már vajon EU kompatibilis ?
Csak akkor ha a csõ 19,5 mm átmérõjû, a távcsõ pedig éjjellátós (0 LUX) és 53.87X-os nagyítású.....

Gfreiter
És amikor ez visszaránt, nem viszi ki fél homlokát...?

Slow
légpuska 😉

Gulyáságyú ?

MIVA ?

Atiti

A TE kedvedért már csurog lefele.. Nem tom, milyen minõség lessz.

Na meg a fegyverek hangja.

I.C.ram
Hááát lehet benne valami 😄
I.C.ram
Ilyet pont írkálnak egymásnak a nebulók. Inkább olyat nem írkálnak, hogy csá, holnap elcsenem apu kamazját, azt behajtok vele az ENSZ fõtitkársághoz.
Tikal
vagy gondolod hogy az arab terroristákat az armyval képezik ki mint a sept 11-ei majmokat az MSflight sim-el? 😄DD

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
1. az xp az humor volt
2. "köztudott, hogy létezik" egy olyan progi amit az usa titkosszolgálta használ ami az e-maileket böngészi és olyan szavakat keres mint pl meggyilkolni, fegyver stb 😊 (by spektrum)

de ezt egyébként is leszarhatja mindenki mert e-mailben senki sem fog olyat irni hogy: csá haverom, holnap fejbe lovom a tanárom egy berettával.
na mindegy.

a másik hogy egy ilyen info gyujtésnek a játékkal kapcsolatban nem sok értelmét látom 😊

azt pedig nem tudom hoghy köztudott e hogy a sereg megfizeti vagy megzsarolja a profi hackereket 😄
(egyszerûbb ha a sajátjait használja)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zotyesz
Nincs rajta amerikai egyenruha, illetve nem hord sisakot. 😊

Strahd_
vagy arab kinézete van , vagy egyszerüen más szinu a ruha rajta min rajtad sorolni lehet .)

I.C.ram
Ellenségnek általában sötét nadrágja van, sé terepszinû felsõje, és símaszkot szokott hordani.
Strahd_
amikor meglöted és szolnak hogy ne tedd akkor roszra lötélk amugy ok .) meg fogod egy id után szokni hoyg ki van velde és ki nincs. Régebben akin hátitáska volt messziröl tevének nézet ki az veled volt .)

Strahd_
melohelyen? .)) max webes lehet

DBoy
egy kérdésem lenne!
hogy tudom megkülönböztetni az ellenséget a csapat társtól?

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

I.C.ram
Szerintem csak az amcsikat vizsgálják.
I.C.ram
DC++ vagy eMule
I.C.ram
Ha én elkezdenék gyártogatni, kamu bin laden hangfelvételeket, és mondjuk rendszeresen bin laden nevü fájlokat szednék le, akkor jönnének? Ki kéne próbálni 😄
Strahd_
megvan .)

Eminem - 8 Mile Battle V Papa Doc no ez a szám kéne mp3 ban .) megvan esetleg valakinek?

Strahd_
nem nem az .)

olyasmi van benen hogy: who live here put your hand in the air vagy valami hasonlo.....

Strahd_
a végén van amivel megynyeri a mecset 😊 ha hallom megiserem de a szám cime nicns meg ase a szám maga csak a filmben 😞 .) pedig az albumot is elvben megszereztem de azon sincs rajta.... 😞

Nyers
Ez a Fight Music címû darab?

My Life for Freedom!

Strahd_
megvan valakinek mp3 ban a 8 mérföld végén lévö Rap "harc" száma amit eminem add elö , amivel megnyeri a versenyt? vagy tudja valaki mi a szám cime?

Dexa
LoL
van benne vmi...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

zotyesz
Az "ahoot" az igazából "ahhoz". 😊

zotyesz
Nos, az valóban igaz, hogy ahoot, hogy külföldi titkoszolágálat valakit a hazájában megfigyeljen kell egy nemzetközi megállapodás a két ország között ami lehetõvé teszi a titkosszolgálatok közötti együttmûködést. (más kérdés, hogy ezt mennyire tartják be - bár nem vagyok szakértõje e kérdésnek)

Magyarországon is lehetséges a titkos adatszerzés nyomozás során, de elég szigorú feltételekhez van kötve. Mégpedig csak olyan személlyel szemben alkalmazható, aki:
1. már gyanúsított, vagy
2. van már olyan adat amely alapján már gyanúsítható, vagy
3. vagy olyan adat merül fel, amely arra utal, hogy ezen személyekkel bûnös kapcsolatot tart fenn.
Ezek azonban a nyomozó hatóságokra 8rendõrség, ügysézség, stb) vonatkozó szabályok.

A nemzetbiztonsági szolgálatok bizonyos esetkben külsõ engedély nélkül is alkalmazhatnak titkos információgyûjtést, amelynek keretében 2004. január 1-tõl "hírközlési rendszerekbõl és egyéb adattároló eszközökbõl információkat gyûjthetnek."

Röviden ennyit mára a titkosszolgálatok misztikus világáról. 😊