America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Olyan Clant lehet csak vezetni ahol a benne lévbõ emberek is partnerek benne. ha ez nem jön össze és hetekig szinte csk 2 emberrõl lehet tudni az nem clan. Más Clanokban azt az embert aki L tünik inaktívnak mondják majd kizárják. Ennyi. az Hogy Neo nem volt ez ennyi volt rá oka és kész. mindenkinek lenne oka és mindenkinek van is oka arra hogy mit szarjon le magasrol nagyívben.
Én tudom jól hogy az én felelõségemnek számít hogy nem volt egyben a banda de az embereket nem én vettem fel a clanba. És félreértés ne essék és ne sértõdjön meg senki de amíg nem vettünk fel új tagokat addig minden rendben volt. voltunk 6-an 8-an és minden lazán ment. Senkit nem akarok bántani de amíg mindenki beleszart addig lehetettlen kicsikarni bármit is. És ha egy picit az összes volt LoverZ es L gondolkodik azon hogy mit tett bele ebbe a dologba hogy mûködjön is akkor mindenki rájön hogy iszonyat nagy semmit. Aki foglalkozott a dolgokkal az max Neo meg én. Aki itt fel lehet háborodva az max Neo. De õ meg pont azért nem mert nem volt soha olyan hely(érthetõ okok miatt ) hogy tudjon ill pont hogy ne tudjon emberekrõl mint pl én. Amikor esténként LoverZ es csak elvétve volt játékban és télleg senki nem jelentkezett levélre nem válaszolt akkor mit lehet tenni legyek 1 személyes Clan?
Na errõl ennyit.
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Soha nem mondtam olyat, hogy oszlassuk fel a klánt. Egy dolgot mondtam, és ezt elég soxor. Mégpedig, hogy számomra van fontosabb dolog is az armynál, mégpedig a szakdolgozatom és az államvizsgám amire készülnöm kellett/kell. Azt is mondtam, hogy ezek miatt nem tudom ellátni úgy a klán vezetését, hogy azt a tagok megérdemelnék, és ezért adtam át a vezetést a Free-nek. Hogy õ hogyan élt vagy nem élt a lehetõséggel, nem tisztem megállapítani. Ezt a klántagok megteszik majd helyettem.
Visszatérve a feloszláshoz. A dolog ott kezdõdött, hogy az elmúlt héten immár másodjára törték fel a LoverZ oldalt, így úgy döntöttem, hogy amíg nincsen rá idõm (államvizsga) leszedem, a több mint 60 regisztrált ember védelmében. Ekkor kaptam egy levelet Free-tõl, hogy látta, hogy leszedtem az oldalt, és hogy akkor feloszlassa-e a klánt. Nem akarok hülyeséget írni, így most nem idézek a válaszomból (ha valaki kiváncsi rá szivesen elküldöm neki), de a lényege az volt, hogy tegyen belátása szerint. Free meg is tette, ami csak azért gáz, mert azt gondoltam, hogy mindenkivel fog beszélni (esetleg kikéri a véleményüket mint ideiglenes klánvezetõ), ennek ellenére tegnap Sianis is rámkérdezett, hogy mi van, illetve ma reggel Mummy is.
Nagyjából ennyi a hozzáfûzni valóm.
"G klán"

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Emiatt nem szabad összeveszni senkivel.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Amikor Neo említette, hogy fel kéne oszolni akkor free (csupa kisbetûvel), ellenezte ezt, erre elkezdtünk toborozni, jöttek új emberek, jókat játszunk erre egyszer csak szétszórják a csapatot se szó se beszéd....... jobb ha ts ip-t is nézünk másikat nehogy az is csak "úgy " eltûnjön amikor valaki rossz lábbal kel fel.... Véleményem szerint ezt kultúráltan is meg lehetet volna oldani. Pl. kijelölni egy idõpontot, mondjuk jún. 1. és ezt közölni
MINDENKIVEL!!!!!
Kitenni szépen a klán fõoldalára, hogy mindenki lássa aki felmegy.
Legyen ideje alternatívát keresni, ha akar, felírni az ex klántársak elérhetõségeit, dumcsizni még egy kicsit a fórumban, hogy milyen szép is volt, elköszönni a vezetõktõl, megköszönni a lehetõséget amit anno kaptunk mikor felvettek, stb... és akkor talán kevésbé lenne az embernek olyan érzése, hogy cserbenhagyták olyanok akiktõl nem várta..... Szóval ez egy utolsó, egoista megoldás volt ami talán azért bosszantott fel ennyire mert akik elkövették azokról nem feltételeztem volna ezt, és emiatt csalódtam.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.
egy 4 éves gyerek szintje má' elégséges a játékhoz...
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Fonok.Ki az a corporation?
Ezékiel 25.17
Ezékiel 25.17

Nekem alapból az L volt beállítva, de én átkonfigoltam a gombokat.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Most meg a 32 honor ellenére Private Gfreiter 😞

juj
féljetek!
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS