America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Amúgy Patacsi, bocs, hogy nem köszöntem vissza, amikor elmentél, csak pont tömtem a fejembe a kaját, és mire odanéztem, csak azt láttam, hogy elmentél...
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
lomuff

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
talán most sikerül

\"Mess with the best Die like the rest\"
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Ha van v.ki akinek már fut 2.1-es AAO szervere, akkor lécci a server.ini-t küldjétek el nekem!
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
N0 TXT TLK PLZ!4!
Amire nem azt kérdezd a forumon!

Check galériám
További érdeklõdést már tényleg csak priviben 😊
N0 TXT TLK PLZ!4!
valaki adna egy linket, ahol le vannak irva a tesztre a válaszok?

E.Gy.B.E. Airsoft Team
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Watto az Epizód I-bõl 😄

N0 TXT TLK PLZ!4!
Hell: Worf király 😄

N0 TXT TLK PLZ!4!
N0 TXT TLK PLZ!4!
ez a megelg idö milyen rossz hatásal van a munkamorálomra 😄 ami amugy sem jo 😄 sok csinos baby miniszoknyában szeretem a nyarat 😄
degeljen meg rEPRO ! .)
tényeg repro lesz valamikor vasárnap Érszoft ugy lelönélek már 😄

N0 TXT TLK PLZ!4!
a flém ez:
- degelj meg Hellhammer!
- degelj meg repro!
- kabbe hell!
- kabbe repro!
etc...

N0 TXT TLK PLZ!4!