America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Nálunk a védett hely csak a korhadozó fák alatt van... 😞

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Remélem ö kimegy sétálni...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Slow
jah, nehogy rásüssön a nap...

Dexa
jah Demszki is mondta, hogy 'maradjanak otthon' ... 'autóikat is vigyék védett helyre'...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
rettegj is Kicsi Huszár...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gfreiter
Ja, hamarosan baszottnagy vihar lesz, úgyhogy inkább maradjatok otthon!

Gfreiter
Az egymást szanaszerteszéjjellövöldözésben én is benne vagyok 😊

Gyadi
Má' félek 😄
Nem is tudom hova szarjak 😄DDD

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Dexa
jó dolog a kellõ önbizalom...

Lesz ma valami játék?
Szanaszerteszéjjel lõnélek benneteket....😊
Dexa
ûûû...
leszedtem a pecset...
rettegj mindenki...

...és ami sosem maradhat ki...

Gfreiter
Próbálj meg behozni egy szervert a konzolból. Ha úgy müxik, akkor nagy baj nem lehet. Amúgy velem is fordult már ilyen elö, de aztán magától rendbejött.

Dexa
az egészbe kicsit az is belezavart hogy sorsolták a játékosokat akiknek az eredménye beleszámított a magyar átlagba és összesítésekbe az adott ország ellen...
és elég sok negatívumot jelentett az amikor olyan játékosok sorát sorsolta ki a cucc akik nem is trackelt szerveren játszanak vagy pedig abszolute nem is játszanak, me' az illetõ csak felregisztrálta magát tracker-re, beállította hogy magyarország a country-nál, meg hogy a world war eredménybe beleszámítsák az õ eredményét is, ha a rendszer kisorsolja...
azt' csókolom...
de mindegy...

kemény fájtok voltak, teszem azt ha jól emléxem a horvátok ellen volt az amikor az uccsó 1 órában fordítottuk meg teljesen a statisztikát, mármint ki felé billenjen a mérleg nyelve, me' addig õk vezettek 5tel?
😉

Dexa
hát de a lebonyolításban elég gáz volt amikor teszem azt pölö a belgák mán 3 napja az adott pályán nyomultak, mi meg csak akkor vettük észre, hogy 'hoppá, megen lenni world war...'

azt' bevisította ide vki hogy 'skacok, irány xy pályára'... és aki elérhetõ volt téjesen azoknak ott is leadták a drótot...

me' trackerben be volt sok emberkének is állítva hogy értesítsenek ha van war, teszem azt icu-n vagy mélben... de semmi...

repro
jó neked

N0 TXT TLK PLZ!4!

N0 M0R3 5ch00L !!!

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Azétr mostanában tényleg elég sokszor van gond....jóreggelt😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Hellhammer
Esetleg próbáld meg az All Seeing Eye-al. Nekem mûködött azzal is.

Hellhammer
Vírus? Vagy nem lehet, hogy valami okos uninstall program kilõtte a gamespy-t?

Kutyika
Este még egyszer rákukkantok, addig sajna meló van, de ha nem javul meg akkor...
(lezúzom a géprõl)

Kutyika
Természetesen a fullt tettem fel, elõtte nem volt gamma a gépen, tehát az sem keverhetett be, szal nemtom mi van...

Kutyika
"aknakeresõ" .
Egyszerûen nem találom a hiba okát, amint írtam kb két napja minden kira volt, de most semmi sem jön be a szerverek ablakában, semmi. Mintha nem is létezne egy szerver sem... Próbáltam mindent, tûzfallal, tûzfal nélkül, aszem itt valami más turpisság lesz, lehet hogy az internetszolgáltatómnál van valami gebasz?

Gfreiter
Szevasz Kutyika!! Jó rég nem láttunk már 😊
Patcht, vagy fullt raktad fel?

Slow
a hiba az ön készülékében van, kutyika ne add fel, ennyi erõvel más játék is "behalhat" nálad, elõbbutobb nem lesz mivel játszanod...

... és akkor lefagyott az aknakeresõ... drámai pillanat...😉

Kutyika
Jó azoknak akik tudnak játszani... Nekem az egész bahalt.
Aszem ennyi volt, más gamma után nézek.

Gfreiter
Mikor használtad utoljára az accountodat?

Gfreiter
Invalid password... Pedig nekem tegnap müködött rendesen, és nem állítottam el semmit!

Gfreiter
Hali!
Csekk privi! Ide válaszolhatsz, úgy egyszerübb.

sziasztok!
nem müködik a jelszóm tudtok segiteni?
LACIKA
Gfreiter
Muszáj lesz 😊)) Egész délelött erre vártam. Du picit benne vagyok, de uztána tanulnom kell 😞

Gfreiter
Nem tod lejjebb venni? Lehet, hogy kéne venni egy másik procit, mer egy pici ramot 😊

Jovan jovan, szal tutui hogy müxik?!
G ne álj neki jáccani mer rögtön dél lesz és akkor...
Akkor tudod mi van
Kéne egy jót pirítani délután közösen, valahol valakivel(valakikkel)

Gfreiter
HOOAH!!!!!!!

Köszi hogy leírtad. Szerintem nem volt ez hülyeség. Így legalább a játékosok a "hazájukért is harcolhattak" nem csak amerikáért 😊

Gfreiter
Én itt vagyok házigizda, és nem a trekkeren...

Gfreiter
Müxik megin minden 😊

repro
megadták, hogy ki lesz az ellenfél, a játékosok névsorát és 3 pályát amin figyelmbe veszik a statisztikád.
nem kellett velük személyesen játszani.
Figyelembe vették az eltöltött idõt, Kill, KIA, ROE, Score. Az nyert akinek az 5bõl több volt nagyobb a másikénál. ennyi. de már vége van. ne törõdj vele!! 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

Jáccunk
Hellhammer
Érdemes még a trilinear filteringet is bekapcoslni állítólag az is dob a teljesítményen.
De van egy ilyen, nemtom ismeritek-e, olvassátok végig:
Klikk.

És akoriban ez hogy ment? Meghívót kaptatok adott pályákra, vagy a csak jáccottál és egy pályán és utána derült ki hogy a statisztikád bekerült a WW-ba?
Azt amúgy láttam még annó év elején amikor Lkezdtem jáccani hogy nagyon lealáztátok asszem a Svájciakat 😊

repro
a "mecs" abból állt, hogy a megadott idõponton belül a megadott játékosok (50-1000 fõ) statisztikáit hasonlították össze. tehát egymással nem játszottunk

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
kb fél évvel ezelõtt próbálkozott vele a tracker, hogy az országok között hetente lenne mérkõzés és a jobb statisztikájú nyerne, de meghalt a dolog... volt pár hét próba és akkor arattunk, mint atom 6 "mecsbõl" 1x vesztettünk

N0 TXT TLK PLZ!4!

Most van Xp-n. Hátha az túl bonyolult neki. A grafika low-ban van, viszont kénytelen vagyok 1024x768-ban nyomni mert tft monitoron játszom.
Szép Te vagy itt a házigazda és ezt sem tudod

Gfreiter
Pássz, rEPRO és Mighty a fökolompos ezügyben 😊

Gfreiter
Mér, most min van? 95? Nekem XP-m van, és faszán megy. Bár nálad lehet, hogy tényleg a proci az oka 😞

Gfreiter
Én vagy fél évig játszottam úgy, hogy szaggatott, mint állat, szóval csak kínlódás volt. Azt hittem, hogy a gépem gyenge (1,7 p4, Gef mx 440, 768 Mbram, de korábban csak 256 volt), és kb két hete rájöttem, hogy a tüzfal az oka a lagnak (szaggatásnak). Gondoltam kipróbálom, és most megy, mint az állat. Ja, a netem upc, szal ha nem modemmel toljátok, akkor elméletileg nem kéne szaggatnia.
A grafikai beállításoknál ha lehet vegyetek mindent low-ra, a felbontás se legyen nagyobb 800*600-nál, az grafikai advanced menüben mindent kapcsoljatok ki, ami be legyen kapcsolva, az a No-client side effect, és a Use cube maps. Így próbálgassátok, és ha jó, akkor lehet mindig picit növelni a grafika minöségén. Shadow legyen none. És játék elött zárjatok be minden futó progit, msn, qtime player, meg az összes szart, ami fut. Én kapásból alt ctrl del-lel indíztok, és zárok be mindent, ami nem kell!

Ezt már javasolták korábban, nincs bekapcsolva a tûzfal. Délután megpróbálom win98-ra is rápakolni, ott kicsit mások a driverek is, hátha...
Jó reggelt mindenkinek!

Kérdeznék, gondolom azért van itt a fórum...😊
A Trackerban van egy olyan pont hogy WorldWar.
Arra lennék kíváncsi hogy milyen elven mûködnek ezek a "háborúk", mármint az országok között.

Gfreiter
Kapcsold ki a tüzfalat!!