America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
😉
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
Szanaszerteszéjjel lõnélek benneteket....😊
leszedtem a pecset...
rettegj mindenki...
...és ami sosem maradhat ki...

és elég sok negatívumot jelentett az amikor olyan játékosok sorát sorsolta ki a cucc akik nem is trackelt szerveren játszanak vagy pedig abszolute nem is játszanak, me' az illetõ csak felregisztrálta magát tracker-re, beállította hogy magyarország a country-nál, meg hogy a world war eredménybe beleszámítsák az õ eredményét is, ha a rendszer kisorsolja...
azt' csókolom...
de mindegy...
kemény fájtok voltak, teszem azt ha jól emléxem a horvátok ellen volt az amikor az uccsó 1 órában fordítottuk meg teljesen a statisztikát, mármint ki felé billenjen a mérleg nyelve, me' addig õk vezettek 5tel?
😉
azt' bevisította ide vki hogy 'skacok, irány xy pályára'... és aki elérhetõ volt téjesen azoknak ott is leadták a drótot...
me' trackerben be volt sok emberkének is állítva hogy értesítsenek ha van war, teszem azt icu-n vagy mélben... de semmi...
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

(lezúzom a géprõl)

"aknakeresõ" .
Egyszerûen nem találom a hiba okát, amint írtam kb két napja minden kira volt, de most semmi sem jön be a szerverek ablakában, semmi. Mintha nem is létezne egy szerver sem... Próbáltam mindent, tûzfallal, tûzfal nélkül, aszem itt valami más turpisság lesz, lehet hogy az internetszolgáltatómnál van valami gebasz?
Patcht, vagy fullt raktad fel?
... és akkor lefagyott az aknakeresõ... drámai pillanat...😉
Jó azoknak akik tudnak játszani... Nekem az egész bahalt.

Aszem ennyi volt, más gamma után nézek.

Csekk privi! Ide válaszolhatsz, úgy egyszerübb.
nem müködik a jelszóm tudtok segiteni?
LACIKA
G ne álj neki jáccani mer rögtön dél lesz és akkor...
Akkor tudod mi van
Kéne egy jót pirítani délután közösen, valahol valakivel(valakikkel)

nem kellett velük személyesen játszani.
Figyelembe vették az eltöltött idõt, Kill, KIA, ROE, Score. Az nyert akinek az 5bõl több volt nagyobb a másikénál. ennyi. de már vége van. ne törõdj vele!! 😊
N0 TXT TLK PLZ!4!
De van egy ilyen, nemtom ismeritek-e, olvassátok végig:
Klikk.
Azt amúgy láttam még annó év elején amikor Lkezdtem jáccani hogy nagyon lealáztátok asszem a Svájciakat 😊
N0 TXT TLK PLZ!4!
N0 TXT TLK PLZ!4!

A grafikai beállításoknál ha lehet vegyetek mindent low-ra, a felbontás se legyen nagyobb 800*600-nál, az grafikai advanced menüben mindent kapcsoljatok ki, ami be legyen kapcsolva, az a No-client side effect, és a Use cube maps. Így próbálgassátok, és ha jó, akkor lehet mindig picit növelni a grafika minöségén. Shadow legyen none. És játék elött zárjatok be minden futó progit, msn, qtime player, meg az összes szart, ami fut. Én kapásból alt ctrl del-lel indíztok, és zárok be mindent, ami nem kell!
Kérdeznék, gondolom azért van itt a fórum...😊
A Trackerban van egy olyan pont hogy WorldWar.
Arra lennék kíváncsi hogy milyen elven mûködnek ezek a "háborúk", mármint az országok között.