America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adi
Ohh kenyér!!
Lemaradtam róla.. vki adhatna linket!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Ez most a fejlevágos volt??? Hol vagy mi?? Vki privibe küldje PLSSSSS elnekem a linket!!!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

pet70000
jha, már csak a gruppen meg a kokain marad nekünk..........

repro
vagy nem.

nem kell egyáltalán semmilyen sokkoló filmet, képet ilyen nyílvános fórumon közzétenni és kész. ennyi

N0 TXT TLK PLZ!4!

Venom
nah lassan kezdek belejönni 😊 elõbb egy nemhivatalos szerverenn lelõttem egy rakás ipsét 😛
mikor befejeztem akko jöttem rá hogy nemhivatalos me nemjegyezte fel a pontjaim jaés 17-es volt a pingem a serverenn 😊 és semmi lagg nem volt 😊

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Gfreiter
Sztem minden 14 éves kort elért gyereknek be kéne mutatni egy ilyen filmet. Lehet, hogy szemétségnek hangzik elsõre. de ha ezzel kevesebb embert ölnek meg, akkor megéri. 14 évesen már fel lehet dolgozni az ilyesmiket.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

pet70000
me' meg vagy háborodva... 😊

pet70000
hozzá kell tenni, hogy ezt a fórumot nem sok 18 alatti látogatjam, má' akirõk én tudok (Gyadi)
a videó tényleg nem való 18 alatt,erõsen sokkoló, de valjuk be, a fórum témájához nagyon is passzol.......

Gfreiter
Mér írok mindig háborót háború helyett??

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Amúgy kíváncsi volnék, ha kb 1 000 000 14-20 év közötti fiatallal nézetnénk meg egy ilyen vidit, vajon hányan ölnének (vagy mennének háboróba) közülük? Sztem egy se! Lehet, hogy tényleg ezt kéne csinálni!

Gfreiter
Hm, asszem kifejlesztettünk egy új gyermekpszichológiai tesztmódszert...

Gfreiter
Pontosan.

Nyers
Megvan a winyón!
Persze, egyetértek veletek! Mighty-nak is igaza van, csak mondjuk sokkal fiatalabb gyerekek sokkal brutálisabb játékokkal játszanak, és egy tévképzet alakul ki bennük a gyilkolásról és a halálról. Nézzenek meg egy ilyen felvételt is, mert ez a valóság.

My Life for Freedom!

patacsi HUN
itt igazán az a hiba, hogy ezen a fórumon és a játékon nincs korhatár, mert ez csak majdnem ugyanaz, mint a filmeken és a játékban... ezen a fórumon igenis van helye ilyen dolgoknak, de gyerekeknek nincs.

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
Ja, amúgy nagyjából egyetértek veled Nyers, de mégis jobbnak láttam levenni a videót. Ha kell, priviben megadom a linket.

Strahd_
Ilyen öreg vagy? 😊

Gfreiter
Mondjuk a dolognak két oldala van. Ha egy ilyen videot meglát egy fiatalabb gyerek, akkor rájön, hogy a háboró, a halál nem olyan, mint ahogy õ azt a tv-ben, játékban látja, hanem sokkal durvább. Elképzelhetõ, hogy aki egyszer megnéz egy ilyet, nem fog soha berontani az iskolába fegyverrel. Soxor egy gyilkosság után maga a gyilkos is sokkot kap, mert rohadtul nem számított arra, hogy ennyire durva lesz.
Viszont a másik oldala a dolognak, hogy egy ilyen video komoly lelki problémát, esetleg sérülést, depressziót okozhat egy "felkészületlen" számára.

Én személy szerint nem vagyok teljesen olyan galamblelkû, mint amilyennek ismertek, és sosem ilyedtem meg semmitõl (matekérettségit leszámítva), de amikor megnéztem egy ilyen témájú oldalt, hetekig, talán hónapokig tartott, mire feldolgoztam... Nem kívánom senkinek. Viszont tuti nem fogok senkit lelõni...

Mighty
Semmi problemam a felvetellel, ugyanis 28 eves fejjel el tudom donteni, mit nezek meg es mit nem. En is megneztem ezt a videot.
Egy gyerek mar annal kevesbe tud donteni es csak a film megnezes utan dobben ra, hogy ezt nem kellett volna. Probaljunk meg picit "szuloi" fejjel gondolkodni. Ha a gyerek beront valahova es szettdurrantja a tarsai fejet vagy a jatekokat vagy a szuloket okoljak. A szuloket, mert nem figyelnek mit nezeget/mivel jatszik a gyereke. Legalabb a nezegeteset egy ember valodi halalanak probaljuk megakadalyozni.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Nyers
Egyáltalán nem értek egyet a videó eltávolításával. Számomra is sokkoló és megdöbbentõ volt a képsor, de mindenki ezt csinálja tulajdonképpen az AA-zás közben is. Csakhogy ott nem érzi át senki, hogy milyen is pontosan mikor vki eldõl (mostmár a karma segítségével), de ez a háború. Meggdöbbentõ volt, de ezeket fel kell dolgozni, mert a halál a háborúban körülbelül így néz ki és nem úgy ahogy az Army bemutatja. Egyébként ezért is kritizálják az AA-t a szakértõ pszichológusok, ugyanis túl tiszta és mesterséges a halál a játékban, semmi szenvedés, és a sok fiatalhoz nem is igazán jut el, hogy itt igazán másról van szó. (Nem szabad elfelejteni, hogy tulajdonképpen az USA-ban ez egy toborzóprogram.)
Na ennyi, tuti hogy nem értetek egyet.

My Life for Freedom!

Hellhammer
😊))

Ezzel voltam én is így. Marha nehéz kiszúrni az ellenséget ha már megbújt valahol, ellenben ha még láttad mozogni mielõtt fedezékbe vonult, akkor nagyjából sejted, hogy hova kell lõni, és melyik az a 3-4 pixel, ami nem volt ott elõtte 😊

Gfreiter
Azér elég hülye volt a csákó, hogy kiállt az út közepére RPG-vel a kezében...

pet70000
jha, döbbenetes felvétel......ilyet még nem is láttam....
18 alatt nem ajánlott!!!

patacsi HUN
tanulságos felvétel, de tényleg nem gyerekeknek...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Venom
Huhh kipróbáltam ezt a Bridge pályát.
Felmentem a toronyba vagy miazistenaz (védõ voltam)
Látom van ott 3 csapattaárs oszt lõnek ki az ablakon, beáltam énis az egyik ablakhoz...
célpont meg a holdon de õk 3-an azé lõnek valamire.û
namost vagyén voltam vak vagy ezeknek valami távcsõ volt a stukkerjukon?

Strahd_
Szerintem igaza van.

Gfreiter
Nem, mûxenek.

Gfreiter
Akkor mentse el magának Atiti videóját mindenki, aki akarja, mert törlöm minnyá... Bocs Atiti, de lehet, hogy Mightynak tényleg igaza van.

pet70000
nemtom'

lala29
Még mindig szarakodnak az auth szerverek?

Mighty
Itt talalsz par tartalek regisztraciot. Ha valamelyieket hasznalod, azt ird oda.

zoli80
rengetegszer probáltam azt is,meg csináltam egy rakat freemailest is de semmi...

Mighty
ZsozS! Trackeren nem allitjatok be a klanotokat Hungary-ra?

Mighty
Ha nem jott meg, probald ujra kerni. (forget password vagy valami hasonlo)

Slow
egyetértek Mightyval, a perverzek fóruma máshol van...

zoli80
sikerült regelni de most meg nem kuldik a jelszavamat.hülye hadsereg!meddig kell várni rá?

lala29
Mi van? meg vagytok bugyanva?

Mighty
Nem vitatkozom veled. Egy ember halalanak felvetele nem valo ide. Az ilyen dolgoknak megvan a sajat foruma (nem az SG-n) oda lehet menni ilyeneket nezegetni.

Ott van hogy miért lövik szegény irakit, meg van kis aranyos lövõs szájli is....
aki ezek után nem tudja hogy NEM szabad aztat letötteni mer akkor baj lesz, az magára vessen !!! Bezony ! Ennyit tudok errõl mondani, kérem kapcsojja ki.

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Mighty
Nem engem zavar, csak egy tizeneves nem tudhatja mi ez.

akkor nem kell letölteni....
ezt nyugodtan betolhatja....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Mighty
Lecci ilyeneket ne tegyel be. Nem 18+os ez a forum. Gondolj a gyerekekre.

Venom

Gfreiter
Ma már ne, mert a föszerverek le vannal löve. Holnap próbáld.

zoli80
america

zoli80
marmint szeretnék én is jatszani de nem csatlakozik a login.amerikasarmy.akármihez.

zoli80
sziasztok!mi van ha nem tudok regisztralni?a kiszolgalo nem található.

Gfreiter
Bocsi mindenkitöl, ma már nem leszek aktív, totál kivagyok 😞 Szar napom volt úgy allgemein 😞 Meek aludni a faxba...
Venom, a honor azt jelenti, hogy milyen szinten állsz a játékban. 1-100-ig vannak a honorpontok. Kb 20-25-ig szoktak noobozni, utána, föleg 30 fölött már van egy kis respekted 😊 A skála a következö:

1-10: 500
11-20: 1,000
21-30: 2,500
31-40: 4,000
41-50: 6,000
51-60: 9,000
61-70: 13,000
71-80: 23,000
81-90: 43,000
91-99: 83,000

Ezek azt jelentik, hogy pl míg 10 és 20 között 1000 pont szükséges 1 db honorhoz, addig 90 és 100 honor között 83 000 pont 😊 Sok sikert 😊

A MoutMcKennán pedig van három checkpoint, amiket meg kell machinálnod a use gombbal (amit az ellenség, ha odjut, visszafoglalhat). Nagyjából ennyi. Van csatornajárat is, meg miegymás. Jó kis gyakorlópálya, bár az elején nehéznek tünhet, mert elég pörgös. Mivel a Bridge kicsit nyugisabb, én kezdésnek azt szoktam ajánlani. Jó8 mindenki.

Venom
a Honor mit határoz meg a játékban?

Adi
😊

Adi
Kérdésedre válaszakoszokat találtsz a fenti banneren...