America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Nyomkodd a gombot, amivel a fegyvert veszed elö.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Adi
Hja.. meddig? Egy évig?? Kajak lelöttek!! Hospitalon, feljöttek a lépcsõn és lelöttek a helipad building-be!?😄 😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Venom
Collapsed Tu 69.25.16.18
nah ezenn a n00b szerveren voltam és érdekes hogy számolta a pontokat legalábbis a trackeren mutatja.
Nah mindegy ma kinyirtam 8 ipsét 😊

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

ja a megoldás, hogy vársz egy picit és elõjön...
az a lag miatt van szvsz... nálam is sokszor elõfordul...
Adi
Na megvan a 15 honor!! 😊 😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Mhh emberek!
Mér van az néha, hogy elkezdek sprintelni és eltünik ügyebár a fegyver, mert a derekánál tartja.. Erre mikor megállsz eredetileg felkénne emelnie. Ehelyet úgy csinál mintha nem lenne fegyverre és a nagy semmi van elötted... nem tudsz lõnni!

Venom
én egyszerûbben oldottam meg, kinyomtattam a leirást képekkel együtt 😛

Hogy lehet feleslegessé vált accountot véglegesen törölni? Linket adjatok, mert sehol sem találom az americasarmy.com-on! Köcce!

Hellhammer
Nem mondasz hülyeséget 😊 Utána már én is gondoltam rá, de nem próbáltam még, mert nem egy erõmûvem van, és általában az ablakban futattot gamék iszonyat lassan mennek :|
A frapsot kipróbálom, köszi...

Mighty
Ha ablakban játszottál volna, nem kellett volna alt+taboznod 😊

Video készítéshez ajánlom a fraps nevû progit. http://www.freeweb.hu/strikeforce/fraps20.rar

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mout Mc 69.25.16.155
River Ba 69.25.16.62
Swamp Ra 69.25.18.100
Collapsed Tu 69.25.16.18
Headquarters Ra 64.74.136.114
JRTC Farm Ra 64.74.137.172
Mountain Am 64.74.137.166
Mout Mc 69.25.18.84
River Ba 64.74.136.6
Hellhammer
A kúszómászós kiképzést nekem 38 perc alatt sikerült megcsinálni úgy hogy közben folyamatosan alt-tab-oztam, mert néztem a leírást Sztem most már sikerülne 20 perc alatt. Videót szívesen csinálnék róla, de nemtom hogyan kell
Végre meg van a 15 honorom, így már apríthatok a saját összeállítású M4-el

lóbébi
kár hogy nem mentél katonának ott megkaptad volna amit szeretnél!

Gfreiter
Nekem igazából nem az hiányzik, hogy rohangászhassak a pályákon, hanem az, hogy büszkén mehessek egy pályára tudván, hogy teljesítettem az ahhoz szükséges kiképzést. Ez az érzés nekem nagyon hiányzik.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Vagy pl Rangernek tájékozódási kiképzés, x idön belül elérni x helyekre, meg kötélröl lecsúszni, vagy mocsárban rohangászni, rejtett csapdákat kikerülni... Ilyenek igazából is vannak.

Gfreiter
Kár. Jó lett volna, ha külön kiképzés van, mint pl ejtöernyö -> Airborne
Lehetett volna ,valami AI-s tréning, vagy valami közelharc, vagy önvédelem, vagy a tökömtudja 😞((

zotyesz
Gykorlatilag igen.

Gfreiter
Tehát ha játszol a pályán, és nyer a csapatod, akkor onnantól kezdve Ranger vagy? Vagy nem értem...

zotyesz
Elivleg a két pálya sikeres teljesítése. (Az 1.9 elõtt ez még egyértelmû volt)

Gfreiter
Melyik kiképzés a Ranger School?

http://www.britneydoesanna.com/
("Mondjuk 18+")
Ha valakit megbotránkoztat 2 szép csajszi akkor az ne nézze meg

zotyesz
Ranger School volt és van. A két pálya ami hozzá tartozik a Mountain ambush, és a Swamp raid.

Az Infantry a sima bokorugrók. 😊 Airborne: Légiszállítású egységek. (Itt a 82nd Aiborne Divison)

Gfreiter
Bár a vidi hamarabb meglenne... És talán hasznosabb is lenne, mert arra gondoltam, hogy ha játszom, mindig valaki panaszkodik lag miatt, kiképzés miatt, stb stb. Gondoltam lehetne ajánlani az AA fórumot külföldieknek is 😊 Egy vidi nagy kuriózum lenne, mert sztem még senki sem csinálta meg. amúgy meg zstem a képek nem sokat érnek. Esetleg akkor lehet vlakinek fogalma róla, hogy mi micsoda, ha már egyszer végigcsinálta. Akkor meg már nincs rá szüksége. Szóval lehet csinálok egy vidit is 😊

Gfreiter
Én amúgy azt sajnálom nagyon, hogy nincs mindegyik hadosztályhoz külön training 😞((
Van egy csom hadosztály, és megnevezés, pl Ranger School, de nincs külön training, amitöl Ranger lennél. Igazából nem is tudom, hogy mi a határ az Infantry, Airborne, és Ranger között. Airbonre gondolom az ejtöernyös, de a többi??

Gfreiter
Az azt jelenti, hogy azokon a páylákan játszhatsz annak függvényében, hogy milyen kiképzéseket teljesítettél.
Ok Patacsi 😊 De csak a jövö utáni héten 😊

Brutal
Van még 1 dolog amit nem vágok...
Mik azok a Missiok??Azok nekem nem complete hanem Avaiable
az mért van??És melyik pályákon tudok a saját setes felszerelésemmel menni?Csak azokon ahol ott van hogy SF ???
SZoval ott mit kell csinálni?

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Venom
Van valami infó ezekrõl a szerverekrõl?
pl mejiken mejik pálya van.

patacsi HUN
nem kell videjó, de ha hasznossá akarod magadat tenni, akkor fordítsd le a szöveget a training-e&e oldalon és küld el Mighty- nak... 😉 köci

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Gfreiter
A honlapon vannaj szerverek, de nme tom, hogy melyik mikor müködik, meg hogy vannak e most rajta.

Gfreiter
Hali! Gratulálok, ügyes vagy 😊))
Én személy szerint EU-s szervereken szoktam játszani, mert ott a legkissebb a ping.
Magyar szervereket pontosan nem ismerem, de van a HIT unoff szerver, aminek az IP-je: 195.56.172.194, amit a konzolból tudsz elöhozni úgy, hogy beírod: open 195.56.172.194
Van még valahol official magyar is, de nme tom pontosan hogy melyik az.

Brutal
Sikerült!!!😊)))
Igy képes segitséggel egyátalán nem volt vészes föleg a rengeteg segitséggel amit adtatok mellé😊)
Köszönet mindenért mostmár megvan nekem is mindenem😊
Mostmár csak arra lennék kiváncsi ti hol szoktatok jáccani?Hol vannak magyar serverek???
Honnan lehet tudni melyik magyar és melyik külföldi😊Ebben segitsetek még 1 picurit plz nem roezok sokat,de keveset sem😊))
Áh nem egész jol megy föleg a hidason és az insurgen campon😊

Wireless LAN...Pl itt Gyõrben a belvárosban nyugodtan tudnál army-zni akárhol...csak kell 1 kártya a laptopba.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Venom
azisigaz 😛
nemhogy beraktak volna a gameba egy Replay makelõs izét mer ha azzal készülne akko nemlenne olyan bazi nagy a file mint egy video file.

Venom
Bp-rõl Hawaig

Gfreiter
Most mennem kell, sziasztok!

Gfreiter
LOL, max 20 perces lenne 😄

Venom
nemtom aza 1-2 órás vidi nemlenne túl hosszú? :S
1-2 CD-re biztos felfér...

Gfreiter
Jó ötlet, ez eszembe se jutott 😊 Szted mennyibe kerülni Budapesttöl Mondjuk a horvát tengerpartig egy kábel, ha mondjuk métere 100 Ft?
Vagy csak a Balatonig?

Gfreiter
Akkor ha van rá igény, a jövö hét végén, vagy azutáni héten csinálok egy videót. Csináljak? Szavazzatok, mert feleslegesen nem izélek 😊

Venom
sztem otthonról húzz magadnak kábelt

Gfreiter
Ha kiabál az örszem, és megállsz, és utána azt kiáltja, hogy NE, akkor nem vett észre, csak hallott valamit, de azt hiszi, hogy mókus, vagy valami.

Gfreiter
Ja, ahogy mondod: örszem meghall, de nem lát, torony észrevesz, de nem hall.

Gfreiter
Bevallom, én is jobbra számítottam az SF tréningél, vagyis reméltem, hogy lesz valami AI-s harcszimuláció, vagy ilyesmi, vagy akármi. Amúgy részemröl élveztem a kúszást, mert szép a táj, nyugi van, és nem kell mást tenni, csak a földön lustálkodni
Igen, szóval ez a lényeg. Ha az út közepén kúszol is, akkor sem lát az örszem, mer sötét van, de azért igyekezz mindig ahhoz az oldalhoz közeliteni, ahol az örszem áll, hogy még kisebb legyen az esélye annka, hogy észrevesz. Ha kiabál, akkor állj meg, és várj kb 10-15 mp-t, mert az még nem biztos, hogy akkor el is kap, akkor próbálj meg viszont egy picit odébb kúszni. Lehet, hogy valami reccsent, vagy nem tom, és meghallotta. Érdemes a hangot magasra venni, hogy az apró neszeket is meghalld. A vége fele (B->C) van egy folyó, azon át kell kúsznod. Csak szólok, hogy ne a hídon próbálj meg átkelni 😊))

Brutal
Sziasztok!!
Köszi szépen a segitséget ilyen képes segitségem még nem volt eddig..Silent tehát nem vesznek észre az örszemek lassan kuszok,de a zajt meghalják az örtornyosok meg meglátnak,de nem hallják a zajt??

Ez még ha igy van nagysegitség😊Egyébként én végig nézném a 2 órás videot is erröl a sok bakival együtt is ha kell😊))
Me már annyira unom😊
Ilyen hülyeséget 1 játékba rakni grrrr
EZ a céllövölde szerencsére sikerült már..egyébként én már 1* teljesitettem 39 pontra de egyszer valami lett az armymmal de lehet másoknak is asszem talán akkor amikor a 2.0-ás verzio kijött hogy ujbol kellett lönöm a céllövöldét és akkor már persze nem 39 pontra teljesitettem és a szemét letöltötte az én akkor már régebben lött 39 pontomra...de hát mindegy mert mostmár ugyan csak 36 pontra,de megvan😊)

Gfreiter
Szerintetek feltöltökártyával mennyi ideig armyzhatnék...??

Gfreiter
Akkor armyzni nem is nagyon lehetne vele normálisan, nem? Mérmint a netsebesség miatt. Meg jó drága is lenne.

Atiti
laptop + mobil

Gfreiter
Tényleg, a laptopoknál hogy van az internet?

Gfreiter
Ja, mekkora lenne már kifeküdni a tengerpartra egy laptoppal, és armyzni...