America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Szóltam egy rossz szót is?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Letöltheted a fullt is. Csináltál accountot?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Americasarmy.hu-n a szerverek közt a weine...

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Hello

tudtok a teamspeakhez ip címet?
Adam II
Én nem tok játszani a játékkal😞(((. Valahányszor teljesítem az elsõ traininget kiírja hogy connecting.... és ez az örökkévalóságig így marad😞((
Bár most már nincs sok értelme mert ennyi patchet az örökkévalósági töltögethetnék😞

Mighty
Erre gondoltam.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Rush, Prank lécci látogassátok meg a fórumunkat és regeljetek be a jelentkezési lapon.

[Rush]
Hajrá 😛

hTTp://ror.hu/

egy hónap és 2 éves lesz az AA...
hooah!
Mighty
max 20000 lehet AA ban a netspeed. Ráadásul sok bérelt servernél 10000-ben van maximalizálva. Netes játékhoz nem is kell több. 20000 a LAN-hoz kell.

patacsi HUN
nembaj, akkor csak szólj ha felraktad a jó képeket, és akkor nem csak belinkelem õket...

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Hellhammer
Végül is az a lényege, hogy a netspeed-et egy kicsit megérted, és ha elkezd szaggatni meg lagzani a játék mikor felnyomtad 30000-re a netspeedet, akkor nagyjából fogod sejteni hogy mi lehet a gáz 😊
Azt nemtom, hogy a szervereknél lehet-e tudni valahogy a tickrate-et, mert akkor az alapján is lehetne válogatni a szerverek között...

És ez baj ?
Én régebb óta armyzok mint õk, ezért amiben tudok segítek, egyébként ha megnézed azt a topicot nemis én nyitottam

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

repro
egen, de ha az army oldalon nem a 36 van regisztrálva akkor nem 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gfreiter
Ezek a képek az eredeti leírásban szerepeltek.

Hellhammer
Nem. Sajnos azt sem tudom, hogy ezek hogyan készültek. A tarcker oldalán lévõ fórumban találtam a leírást, és ott voltak a képek is. Már abba a fórumba is egy másik fórumból lett becopyzva a leírás, szóval ez ilyen szájról-szájra tutorial 😊

Venom
az nemkell tee. personal jacketba bejelentkezik utánna nyom egy get news-ot(én ezt csináltam) utánna már mehettem a snipert tesztre.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Venom
wordbe valahol belehet állitani hogy hogyan rakja ki a képeket, felbontás, formátum, stb

patacsi HUN
aa-s képeket nem tudsz készíteni ???

AA.hu - faqs - tickrate & netspeed

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Mighty
Azért mert egy korábbi bug miatt bárki megcsinálhatta a sniper kiképzést akár 23 találattal is. Ezt most helyesen kétszer ellenõrzi a progi.
1. meg van a minimum 36?
2. teljesítette mindkét sniper kiképzést?

Ha valamelyik hamis, akkor nem kapsz sniper fegyvert.

repro
na gyk:
Mostantól nem csak azt nézi, hogy a Sniper tréning megvan, hanem
meg kell lennie a 36nak és a SniperTréningnek

N0 TXT TLK PLZ!4!

a.carkey
Köszi. Amúgy röhej, hogy a lövést nézi, nem a sniper kiképzés "completed" feliratot ... 😞

A medve nem játék.

repro
igen

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gfreiter
Ezek szerint ha meglövi a 36-ot, akkor nem kell a sniper traininget újracsinálnia, mert egyszer már megcsinálta?

Gfreiter
Tipp, klikkelj a #38317-as hozzászólás linkjére, és ott van egy kép. Nézd meg, és olvasd el miröl van szó. Talán segít kicsit.

Mighty
Valószínûleg valamikor újra lõtted az alap lövészetet és azzal az eredménnyel felülírta. Sajnos nem tartja meg a jobb eredményt. Mint írtam, újra kell lõnöd a 36-ot, ha sniper puskát akarsz választani.

Gfreiter
Nemtom másfél éve mennyi volt, most 36-ot kell löni a sniperhez.

repro
nem, csak 1x újralõttél de csak 30at és most már mindig az utolsót menti el.
Újra kell lõni a 36ot

N0 TXT TLK PLZ!4!

Mighty
Ne keverjük meg a srácot. A hozzászólásod elsõ része a lényeges. Ha a hivatalos oldalon belépve az account managementnél a Marksmanship Score nem 36 vagy magasabb, akkor nem tudsz sniper fegyvert választani. Újra meg kell lõnöd az alapkiképzésen a 36/40-et.

a.carkey
Azt írja, hogy

Marksmanship Score 30, de ez képtelenség, mert lõttem sniper puskával korábban. Felemelték volna? 😞

A medve nem játék.

Gfreiter
Menj a www.americasarmy.com-ra, ott Your account, login, nézd meg, hogy megvan e a minimum 36 lövés. Ha megvan, akkor menj vissza a játékba, és konzolból (Esc és utána Tab) hozzd be a kiképzést open m24_range, illetve open m82_range, és így manuálisan indíthatod el a kiképzést. Ez amúgy egy bug, hogy nem indul el néha magától.

Cactus
Néztem ezt a leírást, de õszintén semmit nem vágok. Mármint most kéne valamit állítanom, hogy überskill player legyek? 😄

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Hellhammer
Azt csináltam, de az idiot word a szép színes 30-40 kB-os jpg képeket átbaszta ocsmány 256 színû 100kB körüli gif-re. Formázást nem ismer html-ben stb-stb. Sztem az lesz majd, hogy lementem megint a képeket, fogom a wordpad-et és átgyúrom az exportált cuccot emberi kinézetûre 😊

a.carkey
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem.

Még amikor bejött az AA, a legelején, megcsináltam az accountom, és ott elértem azt a pontot (az akkori max, vagy max -1), hogy mehessek sniper kiképzésre. Azt is lenyomtam, ennek ellenére egyszer sem tudom kiválasztani a sniperpuskát a nem spec opsos misszióknál, korábban másfél éve mikor játszottam vele, tudtam.

Na már most, 13 honorom van, mert most aktiváltam újból az accountom, és még csak ennyit sikerült gyûjtenem. Lenyomtam a medic és a spec ops kiképzést, és úgy tudom 15 honortól nyomhatom specként is. DE - kérdem én - a snipert is honorhoz kötik mostanában, vagy valami bug féleségbe botlottam? Ha bug, akkor kihez kell fordulnom, hogy kijavítsák, ha nem, mi a teendõ?

Ezek a skillek vannak meg most:

Training
Basic Training Marksmanship Training
Obstacle Course
U.S. Weapons Familiarization
MOUT

Advanced Marksmanship M-24 Sniper System
M-82 Sniper System

Airborne School 250' Tower
Live Jump

Medic Training Airway Management
Controlling Bleeding
Treatment of Shock
Field Training

Special Forces Training AVWID
E&E

Elõre is köszi a segítséget!

A medve nem játék.

Gfreiter
Jaja, ez az 😊))

Venom
figy a worbõl egyszerûen ki lehet exportálni a cuccokat html-be és a képeket is kiexportálja egy mappába.

jah, az én vagyok 😄
de én nem vagoyk 9c-s

Mighty
A csalókat a vírusokhoz tudnám hasonlítani. A friss vírusokat nem fogják meg egybõl a vírusírtó progik. Kell nekik a frissítés. Ugyan így mûködnek a csalások is. A legfrisebbekk ellen a PB tehetetlen. De ha rájönnek a csalás mûködésére, azt is fogja szûrni a PB.

Hidd el már régen abbahagytad volna az AA-t, ha nem lenne PB.

pet70000
itt inkább az a kérdés, hogy a köcsög ebben mit élvez????
amúgy van amit kiszür a pb és van amit nem...

Hellhammer
Tegnap érdekes élményben volt részem 😊
SF CSAR pályán nyomultunk, 2 ásik sráccal elég jól össze tudtunk dolgozni 😊 Szal defense oldalon balra elindulva van egy épület ahol erõs ellenállásba lehet ütközni. Az a ház az amiben az elsõ szint padlója le van szakadva, és a defense oldalról felfelé és lefelé is megy egy kis lépcsõ. Egyik srác az emeletrõl az abalakból rpg-zet + dobta a flasht ha kellett, másik srác a lépcsõfordulóban figylete a ház ajtaját valamint az érkezési helyünkrõl figyelt, hogy ne támadjanak hátba én meg a felfelé vezetõ lépcsõrõl tartottam szemmel az alsó szint ajtaját. Nem sokan tudtak átjönni, szal jól levédtük azt az oldalt egy darabig. Addig, amíg nem jött egy asszem lengyel srác rpk-val, aki elõször kirontott az ajtón mint egy õrült és kinyírt mindhármunkat. Sprintelve jött, de nem tartott neki idõbe míg felemelte az rpk-t és miközben 3-an lõttünk rá szépen kinyírt minket. Ugyanez köv körben, de 2. srác nem lépcsõfordulóban volt, hanem a kis kertben rohangáltak körbe-körbe egymás körül, én a lépcsõrõl beletoltam egy tárat, majd a szobában mgbúvó srác is belelõtt párat. Megint leölt minket. Harmadszorra hátulról támadott (ezt sem tudom hogyan, mert kb. annyi idõ alatt kerülte meg az egész pályát, mintha simán szembõl jött volna), 2. srác beletolt egy tárat nekünk meg esélyünk se volt... Harmadszor 1v1 volt ekkor is beletoltam egy tárat az arcába, mégis kinyírt. Közben ilyeneket mondott, hogy most már mind utáltok engem, nem? Én megkérdeztem tõle, hogy cheatel-e, de nem reagált. A 7. kör végére volt vagy 23 killje és egyszer sem halt meg. Ez kicsit irreális nekem.
Szal lehet, hogy a srác csalt, vagy inkább a lag miatt volt ez? Ha csalt, akkor minek kell erõlködni a PB-vel?

Gfreiter
Egyszer keresgéltem az Armyval kapcsolatban, és találtam egy olyat, hogy a 9.c (talán 9.b) osztály fóruma, ahol egy Cyrus nevü fickó nagyban nyomta az Army témát 😊

??? 9c ?

Gfreiter
LOL 9.c

Na ázé mondom tezsókám !

Gfreiter
LOL 😄 Ez az ötlet már egy jó ideje létezik 😊 Ha akarod, megvalósíthatod te, nekem úgyis ezer dolgom van
Ami küldi nincs lefordítva, akkor azt fordítsd te...

Há ne vegyed el a ötleteme tezsvíír mer belídvágom a szalonnázó becsakot !!
Én fordíccsam le lovári romára a küldetéseket nem teee !!

Gfreiter
Fasza 😊
A régi küldik közül a Collapsed Tunnel nincs meg egyedül, a SE pályák leírása pedig megegyezik az alappal. A Village, Artic pedig új, és arra nem volt még idö. Ha akarod, lefordíthatod, csak elötte egyeztessünk, hogy ne fodítsuk le 2x ugyanazt.

Hellhammer
Ok. Akkor megértettük egymást végre 😊

Hellhammer
Naszóvalakkor:

Netspeed & Tickrate Tutorial - lefordítva magyarra

Remélem mûködik a link 😊 A képek kicsit szarok, mert a Word ennyire képes, nekem meg nincs most türelmem még html-ben formázgatni, képet konvertálni stb. Lehet, hogy a hét közepére normálisabb formába öntöm.
Ha van itt illetékes, akkor ha akarájtok nyugodtan ki lehet rakni az americasarmy.hu-ra 😊

Néztem a küldetések fordításait. Jók, viszont nincs meg mindegyik.