America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repro
há G te nem vagy százas😊
eza a sport kb 30 éve mûködik, akkor csinálták az elsõ springeket.
Azért mert az M4 pont az egyik legszarabb konstrukció, még nem kell hibás következtetéséeket levonni.
Az én MP5SD5-ömmel kilövöm a légy seggét.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gfreiter
Nem akarok ünneprontó lenni, de úgy vettem észre, hogy mindegyiknek van valami baja. Asszem én várok pár évet, amíg kiforr a dolog, lemennek az árak(?), vagy legalábbis a technika fejlödése révén nem lesznek gondok egy 300 dolláros szerkezettel...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Vazz én is szivesen vennék ilyen cuccokat...de egyenlõre új keverõre meg cd lejáccókra kell...de ezek után jöhet a HK G36C vagy valamilyen M4-es 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Adam II
De csak Karácsony utánra gyûlne össze rá a pénzem

Adam II
Hehe olyan távcsövem nekem is van!!!! Már csak a többi cucc ,hiányzik meg egy kis tuning és egész jó kis puska lesz az XM177-bõl.
De nekem akkor is ICS M4A1-es kéne

Adam II
Mostan direkt szivatsz>😊

Mighty

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Adam II
sose lesz ilyenem

Cactus
Megõrülök ezektõl az auth serverektõl. Egy éve nem szarozott ennyit.
Ráadásul most azzal sokkolt, hogy nincs meg az SF trainingem, ami igen érdekes dolog lenne....

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Mighty
Lehet megint hülyéskedik az auth server, mert a http://login.americasarmy.com oldal nem elérhetõ.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

CaviaR
Nem értem. Megcsináltam a traininget és már játszottam is neten azon a Mout pályán meg a Pipelineon is és most meg vagy egyszerûen szétkapcsol vagy azt írja ki, h el kell végeznem az additional traininget. De mind meg van csinálva csak az advanced marksmanship nincs de az "not available" még. Most mit kell csinálni?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Gfreiter
Má én is ott kutatok 😊 De úgy látom nemcsak külföldröl lehet rendelni, hanem van egy csomó bolt, aki foglalkozik ezzel, de nem offolok tovább 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Hellhammer
A repro (és alább általam is) által megadott oldalon találsz infókat. Amúgy én is itt olvastam az airsoftról elõször, egybõl nyitottam a guglit és írtam bele, hogy airsoft. Miután melóban átböngésztem vagy airsoft 100 oldalt (uborkaszezon rulez) úgy döntöttem, hogy ez tetszik nekem. A softair.hu-n van egy adok-veszek topic, ahol találtam is 2 arcot akik foglalkoznak ilyen fegyverek eladásával, aztán repro javaslatára másnap WD-tõl rendeltem is egy springes M16A1-et kezdésnek 😊 Sajnos kis galiba jött össze neki, így egy hét csúszással lesz meg a dolog most hétvégén (remélem). Az ára nem túl horror, 30k HUF és ezért még rak bele egy alap tuningot is, mert állítólag a spring puskákkal alapból nem túl nagy élmény játszani (gyengék). Szóval hétvégén már lövöldözök mint egy hülyegyerek, és idõvel kimegyek majd játszani is a többiekkel ha engedik 😊

[negativ] Cirek
jaja

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

repro
ez is beszólt erre felakasztottad?? 😄

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
ööö ne offoljuk szanaszét ezt a topigot.
gyertek inkább a softair.hu -ra
addig is pár gyors válasz:

Nem fémek ezek a fegyverek. a Full-fém replikák rohadt drágák, kivéve az ICS által gyártott MP5-ök.

Súly: sacc-per-kb 1-1.5 kilóval könnyebbek az eredetieknél.

Tûzgyorsaság: most nem nézek utánna, de asszem 100/perc körüli, de most hirtelen nemtom.

Mo.n jelenleg nem lehet elektromos automata fegyót (AEG) kapni. Rendelni Japánból érdemes, mivel ott gyártják õket, ezért nem kell kifizetned azt a díjat, amiért az USAba szállítják.

nézegethettek fegyóket árakkal ezeken az oldalakon:
http://airsoftbuyer.com
WGC
kb +100USD a postaköltség

N0 TXT TLK PLZ!4!

Hellhammer
www.softair.hu 😊

[negativ] Cirek
na egy kis "vidámság"! 😊)

ez a lol:

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Gfreiter
Ja, és hogy müxik a 203-as gránátvetö? Elképzelésem sincs róla. Golyókat szór ki, vagy mi?

Gfreiter
Nekem majd egy m16A2, vagy egy M4A1-M4A2 kéne.

Gfreiter
Tüzgyorsaság?
Amúgy hol lenne érdemes megbízhatón, olcsóbban beszerezni? Én csak amcsiban találtam boltokat, de ott egy normálisabb 250-300 USD.

Gfreiter
Venom, ezek fasza kis fegyverek, amik elméletileg ugyanúgy néznek ki (anyaguk is ugyanaz - fém (?)) mint az eredeti fegyók, csak ezekböl kis müanyag golyókat lösz ki, de elméletileg elég messzire (40m célzott). Az automata fegyvereket kis villanymotor vezérli. Több infot én is szívesen fogadnék, pl súly, tüzgyorsaság, stb.
Szal ez amolyan paintball féle, csak nem azokkal a gagyi izékkel futkározol.

repro
gyakorlatra is használják (ld. SWAT c. film) de én inkább sportnak tekintem. amúgy játék😊

mielõtt kérdés lenne ezt nem festéklövedékekkel játszuk.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gfreiter
Szart 😞 Majd csak pénteken. De akárhogy is lesz, szombaton bebaszok.

Venom
de mire jók ezek? gyakorló fegyver játékposka vagy miarák?

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Gfreiter
Nem lapulok, csak néha benézek...

repro
még egy dolog, amivel ki tudod lõni mások szemét! kiráh! 😛
nah a reklám: SoftAir.hu - azé nem AirSoft mer nem.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Venom
mieza airsoft puska egyéltalénn???

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

[HUN]Crassus
annyit még megjegyeznék sokan tényleg nem használják a fülüket........(de a fejüket sem😊)Azé maradnak örökös nOOb-ok!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

repro
jaja! írja, h "tuuttam, h Cirek egy rohat csíter", de nem az egísz Xsu (ezentúl mindenki nagy X-szel írja!)

N0 TXT TLK PLZ!4!

[HUN]Crassus
Cirek ilyen csírákkal nem kell foglalkozni! Sír a szája,mint egy fürdõsqrvának!Mondjuk ez a "tudtam,hogy az xSU egy csíterklán" hát ezen felhúztam magam,de türtõztetem magam!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

pet70000
wazzzeeeee, mostmá' tudja mindenki....

repro
mé van neki 2 accja cheaterek ellen?? 😄

N0 TXT TLK PLZ!4!

patacsi HUN
van aki képzi magát, mások csítereznek 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

[negativ] Cirek
ez történt ma velem:

azt nem tudom mért kell ez??
800 óra játék után baj ha lelövök vkit?
ráadásul Weapons Cache-en a kedvenc pályámon, ahol eléggé ismerek minden trükköt...

mért van az hogy egybõl csíterezni kell amikor meghal az ember?

ez nem CS bazze. Itt sokat számít a tapasztalat.
Ráadásul a válasz arra hogy tudom hol vagy:
Audigy 2 --> hallom ha megmozdulsz, meg amúgy is ha szembejössz tudom hol vagy....

Dexa
oksa
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Ha te is látod vmikor pétekig emlékeztesd hogy birja ki ezt a pár napot tanulással aztán hawai

Dexa
mivan Dzsí, vége a tanulásnak?
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

ClNwR Neo
a Hungarian Allied Forces oldala jelenleg itt érhetõ el!

http://193.109.252.107/~haf/

\"inkább akarjam a semmit, minthogy semmit se akarjak\"

nah jah a "Silent G".........
itt lapul vhol tudom

repro
több mint 1 éve airsoftozom... nem törik össze.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Hellhammer
Ironikusan írtam 😊

GFREITIER-t meg ne lássátok itt mert ha nem tanul tökön rúgom!

Hátt szerintem egy felhúzós fegyverrel a büdös életben nem érsz el olyan sebességet mint az automata...lehecc akármilyen gyors.Ez olyan mintha egy 6 lövetü Colt-tal mennél egy uzis ellen.Lehet hogy te is kilövöd a tárat annyi idõ alatt mint az uzis...csak még te 6-ot tankolsz bele addig õ te beléd 20-30at

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Hellhammer
Célzott lövés...

Hellhammer
Sping: kézzel kell felhúzni minden lövés elõtt. Ha igazán gyors vagy (mint Nigel Mansell) akkor tudsz olyan gyors lenni mint az automata, egyébként nem 😊))

Gfreiter
40m-t megy egyenesen a golyó, vagy látom a végén, ahogy lefelé görbül a pályája...?

Gfreiter
repro, gondoltam, hogy nem kívül van, de fogj egy müszaki cuccot, tedd bele akármilyen védöcuccba, vágd a falhoz, vagy ejtsd le párszor, tuti, hogy nem fog müködni. Azonkívül ez elektromos cuccok maguktól is elszaródnak egy (kis) idö után, pláne, ha intenzíven használódnak.

Hellhammer, milyen az a springes?? Abból is van auotmata?

Hellhammer
A csõtorkolati energiájuk kb. 0,5-1 J körül van (7,5 J felett kell engedély). Egy jobbfajta puskával 40 m-re lehett célzottan lõni, a lövedék kezdõsebessége 90-130 m/s (a 130 már eléggé soknak számít, tuningolt fegyver tud ilyet).

mit tudnak ezek az airsoft puskak ? tavolsag stb?